dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
32
83
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21.
Nyári nyaralás - útközben Veszprém. megálltunk. . . . A várból lejöve útba esik az étterem. . . Kedves , hangulatos hely. . . A pincér rögtön hozza az étlapot. . . Hideg gyümölcs leves- finom meleg főételek. . . Túros csusza, szalonnával, Aszalt szilvával töltött csirke Finom bor. . . Nagyon jól esett. . . Tisztaság, csend és jó nyári meleg. . . .
Megosztom
Hangulat avár tövében -

Várcsárda Sümeg

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21.
Nyári nyaralás- sümegi vár tövében elfáradva. . Egy izéléses, hangulatos udvarba lépünk. Nagy árnyas fák alatt fa asztalok és székék, tiszta hely. . A felszolgálók korhű ruhában járnak. . . Gyorsan hozzák a finom ételeket. . Gyümölcs leves, egy személyre tervezett tálból- amin bőségesen találunk többféle húst-két személy jó lakik. .
Megosztom
A vár tövében... -

Garden Wine Bar & Pub Eger

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. július 11.
Egy hangulatos délután az egri vár lábánál lévő pubban. . . Délutáni napsütésben egy pohár bor ereéig. . Sok féle minőségi bort kinálnak, és nagyon finom söröket is. . Pálinkából is van bőven választék. . . Izléses
berendezés, és kiszolgálás. . . Délután csak az egri rádió zenéje volt egy kicsit zavaró. . Egyébként esténként jazz zene szinesiti a jó hangulatot.
Megosztom
Pisztráng a kockás teritőn -

Lipicai Hotel & Étterem Szilvásvárad

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétvégi rekkenő melegben a szilvásváradi nyűzsgés mellett a fő uton található az étterem. Már külsőleg is izléses a terasz -muskátlik a rendezett ládákban. . Az aasztalok kockás piros teritőkkel várják a vendégeket. Kiszolgálás gyors. . Az étlap precizen fent van az étterem honlapján. . . A finom fokhagyma krém leves bögrében, a pisztráng fokhagyma krémmel leöntve- nagyon fimom.
Megosztom
Hétvégi torta -

Balajti Cukrászda Miskolc

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kirándulásként ellátogatunk a curászdába. . Már régebben is voltunk,de most csalódást okozott. Szombat- 1o óra,még ugy látszik korai a vendéglátáshoz. . . A reklám táblán kirva- házas limonádé. . Még nincs-volt a válasz. . . A répa torta - száraz volt. . A fagylalt 300 forint, ami igen sok, lehet hogy a helyet kell megfizetni. . .
Megosztom
vasárnapi Szépasszony -

Szépasszony Fogadó Étterme Eger

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
Hétvégi ebédként a szépasszonyvölgyi Szépasszony fogadót választottuk.. Az étterem régi hangulatot idéz. Csendes,tiszta környezet a völgyben.. A felszolgáls udvarias, gyors... Az ételek finomak, háziasak, és megfelő adagok a vendég számára... Az árak- amelyek nem utolsó szempont nagyon megfelelőek... Naygon finom rostan csirke, borok-minőségiek..
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21.
Délutáni kirándulás során a sarki cukrászdánál megálltunk, a fő úton található. . . megérte. . Nagyon finom curászsütemények, régi izeket találtunk. . Árak- megfelelőek, a bolt rész elég szűk, de a jó időben lezárt részen foglalunk helyet. . Kiszolgálás- rögtön elviszik a volt vendég után a poharat, gyorsan rend lesz. . Fagylalt is volt már, de 240 ft-os áron .
Megosztom
magyar izek csárdája -

Hortobágyi Csárda Hortobágy

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Tavaszi tiszai kirándulásunk során útba esett a kilenc lyukú hid mellett fekvő éttterem. Egy perc helyfoglalás után máris az étlap volt előttünk. A főételek sora enm sok, 5 féle volt. . . De speciális magyar szürkemarha pörköltöt ettem, a párom tanyasi csirkepaprikást választott. . . Az étteremben élő zene kisérte ebédünket, cimbalommal, és hegedűvel.
Megosztom
KIMÉRT EBÉD -

Lecsó Burger Eger

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy átlagos nap, délutáni bevásárlás a tescoban. . Az éhes embernek ebédelni si ekll, kiprobáltuk a lecsó burgert. . A pultnál gusztusos ételek közül lehet választani, a műanyag tálca választása után jött a java. . A földi halndő kéri a váasztott adagot. . Mikor kis adagot kér, nagy adagra sikerül a mérlegen. . a választott pacal adaghoz külön mérik tészta adagot.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Téli kirándulás Szilvásváradon. . A Szalajka völgyfelé több étteremből tudunk még télen is választani. . A figyelmünket akinti ttábla hivta fel,,menü. . . Barack leves, rántott pisztráng, saláta ágyon. Ehhez kedvet kaptunk. . Hangulatos helyiség, kékfestő dekorációval, téga mintázatú falakkal izléses a benyomás. Szinte lesem ültünk,máris az udvarias pincér hozta az étlapot.
Megosztom
9 oldalon / 83 találat


TérképX