dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
32
83
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétvégi séta . . itthon vagy jelszóval. . Tudtuk,hogy a közelben létezik egy piizázó. . Esti sétáként egy kellemes hangulatú , tiszta és izlése pizzázót találtunk. . Rögtön az étlappal talktuk magunkat szembe, szinte semmit sme kellett várni. . A pizza nagyon finom- 50 féle kiszerelésben , ah valaki nem talál az magát hibáztassa.
Megosztom
2018. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Hangulatos nyári délelőtt- ebéd a belvárosi étteremben. GYors kiszolgálás, udvarias pincérek, tisztaság. . Az étterem mögött nincs terasz- régi képeken lehet látni, ez félrevezető, de kinnit is lehet fogyasztani. Rendelés után megérkezik a nagy tál, amiből még másnapra is marad . Nagy adagok, és finom. . Eper leves,mely hűsit, és lazac . . . . .
Megosztom
A nyerő János... -

János Étterem Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 20. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pünkösdi budapesti sétánk részét képezte a beváltandó utalvány elhasználása. . . éltünk a lehetőséggel és nem csalódtunk. . . Kellemes idő és hangulatos kert helység. . . Az étalpról kinézett és nem mindeannapi ételt rendeltünk. . Kacsa és marha pofa - igazán izlésesen és modern tálalásban érkezett. A köret,mint narancs szósz egyszerűen finom volt.
Megosztom
2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 30.
Az étterem sajnos egy elég forgalmas fő út mellett van. . . A kiszolgálás udvarias, választék is bőséges. . . Az eper leves - nagyon bőséges, és finom. . A vaddisznó pörkölt is bőséges adag volt. . A csülök pékné módra szintén. . A második fogásra 40 percet kellettv árni,d emegérte. . . Az árak is megfelelőek. . Tiszta hely. . . Máskor is ha erre járunk betérünk.
Megosztom
2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 30.
Hallotuk hirét a cukrászdának. . Arravezett utunk. . kipobáljuk. . Két süteményes tiszta és gusztusos pult. . Tele drága ságokkal. . 850 Ft egy kézműves süti, de egy mignon csak 250 ft- ba kerül. . Fagyi is van természetesen. . . Elvitelre hoztunk egy pár kóstólót. . . Finom,de irreálisan drága- akkor is ha kézműves. .
Megosztom
Pizza rendelésre -

Király Pizza Eger

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 22.
A délutáni órákban az éttermnek nem nevezhető - helyre bementünk. Leadtuk rendelésünket. A helyről-e lég gusztustalna, lepukkant - sok pizzát láttak már az asztalok sok év alatt. Nem szivesen ettem meg volna ott a rendelt pizzát. . Mintha egy régi film helyszinéra léptem volna be. . A rendelt piizát viszont időben hozták ez pozitivum aszámlára irva.
Megosztom
IRÁYN OLASZORSZÁG.. -

Da Lello Étterem Budapest

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 30.
Délidőben pizzázni. . mikor az étteremb odaértünk, üres volt. De hmar megtelt, szünidőben gyerekekkle, családdla. Hangulatos ,izléses étterem. Ebédre rengeteg minden t lehet válazstnai. . Pizza - ami nagyon finom, hatalmas adag. . A maradékot- elhoztatom,de a dobozt természetesen felszámolják. . csomagolásnál. A rendelt pizzát ott helyben sütik látványosan.
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 30.
Kávét szerettünk volna inni. Egyszerú helyzet az ember felméri alehetőségeket. . Costa caffe - hely- igen szűk helyen lehet leülni, a rendelt kávé rengeteg féle és finom. . A személyek inkább a saját beszélgetükkkel voltak elfoglalva,mint a vendéggel. De jó hangulatot látott az ember. . Árak közepes kávék- reális árak. . Tiszta hely. .
Megosztom
Esős szombat délelőtt Miskolcon -

Costa Coffee - Miskolc Plaza Miskolc

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 20.
Egy hétvégi hideg délelőtt melgedésként miskolci plazáabn sétáltunk. Mi leht jobb ahideg ellen,mint egy forró capucino, egy hideg áfonyás limonádé, és egy koffein mentes kávé-hogy az egszségünkre is fiygeljünk. . A hely a mozi mellett található, tiszta retró ülőgarnuturával. Kiszolgálás és a fizewtés a pultnál történik. . Egy kicsit megmelegedtünk a gusztusos italoktól.
Megosztom
Frei a plázában -

Cafe Frei Eger

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 11.
Hétvége, ah már vásárolunk. . igyunk meg egy kv-t jelszóavl beültünk a neves FREI kávézóba. A kinálat igen gazdag, avilág összes kávéjából kostolhatunk egy izelitót. . A pincér felvette a rendelt kávék listáját- és vártunk. . vagy húsz percet még megérkezezett a 3 kávvé. Nápolyi habos kávé-a mi jó erős volt, cappucino - és egy sima koffeni mentes kávé.
Megosztom
9 oldalon / 83 találat


TérképX