dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
32
84
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

Frei a plázában -

Cafe Frei Eger

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 11.
Hétvége, ah már vásárolunk. . igyunk meg egy kv-t jelszóavl beültünk a neves FREI kávézóba. A kinálat igen gazdag, avilág összes kávéjából kostolhatunk egy izelitót. . A pincér felvette a rendelt kávék listáját- és vártunk. . vagy húsz percet még megérkezezett a 3 kávvé. Nápolyi habos kávé-a mi jó erős volt, cappucino - és egy sima koffeni mentes kávé.
Megosztom
hétvégi hangulat az IVÓ-ban -

Trifla Ivó & Konyha Eger

2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 6.
Hangualatos, izléses helyre csöppentünk egy vasárnap délután. A hely a belváros fő utcájában van. . A berendezés izléses. A helység nagy , asztalok -inkább pultszerűek, jó magas székekkel. . A kinálat sok féle, és nagyon gusztusos a tányér. Mi bort ittunk és desszeret ettünk, Ami nagyon finom volt, és elegánsan tálalva. . Diós, almás süti. . .
Megosztom
ebéd- vásárlás előtt -

Wok n' Go - Tesco Eger

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 16.
Hétköznapi ebéd aze gri tesco területén. Mellette konkurencia- tésztás, ma nem azt néztük ki. egy uj étterem láncot fedeztünk fel, ami nagyon gusztusos ételekkel. nem töltött káposztával, hanem inyenceknek való egy kicsit fűszeres wok-ban sült húsokat kinál. Kis adagot is kinálnak, elvitelre is lehet kérni. sült gomba- csirke.
Megosztom
Hétvégi tortaszelet -

Marján Cukrászda Eger

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 7.
A hely. . . ahová szivesen megy be az ott lakó,és a turista is. . A vár tövében sok ember fordul emg,igy útba esik. . . Hétvégi hangulat, sok féle torta. Éppen az ország tortájára voltunk kiváncsiak. . 2017 es dió torta, ott fogyasztással. Tizsztaság, éppen egy vendég ment el- utána rögtön tisztitták az asztalt. . . . .
Megosztom
Buddiies Burger a Blahánál -

Buddies Burger - Kálvin Budapest

2018. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. január 5.
Egy hétköznap a Blaha mögé keverestünk. . . Egy burgeres. . A burgeresbe belépve. . . huszonéves korosztály aközönsége. . Pincér nincs, igy a pultnál kell rendelni a sárga burger lapról. Sok féle burger - finom jó izű, de először és utoljára. . . a kinálatnak megfelelően az enber elé lökik a gusztustalan műanyag tálon ácsongó emelete burgert, amit normális ember kézben enm tud elfogyasztani.
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 31.
Egyszerű hétvégi óév bucsuztatón barátokkal. CSupán csake gy kis beszélgetésre tértünk be az étterembe. Udvarias kiszolgálás, tisztaság , hangulatos berendezések, izléses dekoráció a teremben. Finom borok, pezsgő. . AZ étterem telt házzal üzemel, nincs sok szabad hely. Ez a hirét is bizonyitja. . Naygon jó volt egy kicsit borozgatni. . .
Megosztom
szinház és bistro -

Lokalista Bistro Miskolc

2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 5.
Szinház jegyünken ennek a helynek a neve szerepelt mint kedvezményes lehetőség ,mint ajánlat. Kipróbáltuk, és nem csalódtunk. Egy egyszerű esti kávé és limonádé mellett -hangulatos, beszélgetős helyet találtunk a belvárosban . A kiszolgálás gyors, udvarias. Az asztalokon gyertya -hangulat világitásként, ízléses berendezés. . Az árak is elfogadhatóak.
Megosztom
2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 13.
Kellemes berendezés, az utca zajából egy kicsit belecsöppen az ember a hangulatos bútorokkal berendezett cukrászdába, ahol már egyszer jártunk. . de akkor 4 órakor már nem volt a pultban sütemény választék. most szerencsénk volt- sokféle finomabbnál finomabb kreációval találkozhattunk. . az árak- elvitelre vannak kiirva. . mást nem találtunk. .
Megosztom
hétfő délután a cukrászdában -

Boldizsár Cukrászda - Agria Park Eger

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 30.
délutáni cukrászda. . hétköznap. . a sürgés forgásban. . a sütemény amit választootunk -még a vasárnapi száraz maradék utolsó darbja volt. . . a másik süti szintén. . . a kávézó ugyan tele volt- hétköznap délután. . a kiszolgálás is átlagos, régebben szivesebben jártunk ide. . hiába- változnak az idők és a korok is. . igy legközelebb nem ezt a helyet választjuk .
Megosztom
reggel kávé -

Cafe Factory Budapest

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 17.
Egy reggeli kávéra tértünk be. . A hangulata nagyon kellemes, minden fa bútor szenté megszólal. . igaz kévés hangulat fogadott. nagyon finom volt a habos kávé. gyors kiszolgálásban volt részünk. . tiszta rendes hely. Nyugodtan ajánlom- csak egy kávéra is. Az ár is elfogadható. A hely pozitívan hatott ránk. . a kávé mellett ostya szelet, cukor víz is található, olyan jól esett.
Megosztom
9 oldalon / 84 találat


TérképX