dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
32
83
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

Pünkösdi lakoma -

Főtér Cafe Restaurant Eger

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 5.
A hely a város főterén található,mint a neve is bizonyitja. Hely , ami tiszta. Azebéd választásunk,nem diétás ebéd volt. Csülök, tarja- hozzá finom sült krumpli. Nagy adag tálat hoztak, egy fél óra várakozás után., Az étlapon sok különleges étel-liba, rák is szerepel. Az étel kifogástalan volt. A melegebn egy üveg finom limonádé is enyhitéstadott.
Megosztom
Szinva Park - ebéddel egybekötve -

Magyaros Gyorsétterem & Főzelékbár Miskolc

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. május 15.
A Szinva Parkban egy jó ebédre vágytunk. . De valahogy nem ezt kaptunk. . a plazában szűkös helyen sort kell állni. . . az ételk forróak, finomak voltka, de a hús levest nem ajánlom. Uszott a zsir aleves tetején. . A fizetésre került a sör, és mivel önkiszolgáló-kerestük a tálcát. . az nics. . katuk az egykedvú választ. .
Megosztom
2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A helyen fél óra alatt megebédeltünk, telt ház fogadott, de gyorsan csináltak asztalt.. Gyors tiszta kiszolgálás - udvarias felszolgálás.. Forró ételek, megfelelő árak.. Köszönjük.Máskor is meglátogatjuk az éttermet.. A parkolást még valahogy az étterem előtti területen meglehetne oldani, de nem a fák közt össze vissza..parkolva..
Megosztom
9 oldalon / 83 találat


TérképX