dolomit7 egyéb értékelései

Értékelései
5
32
83
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 egyéb értékeléseit!

2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 22.
Húsvéti kirándulás az állatkertebn. . Nagy csalódással, sajnos. . szűk séta utak, járdák,mint a falun. . . Az állatok közül keveset láttunk,nem tudom miért, igaz nagy meleg volt. Szegéyn maci is afolyóban keresett menedéket. . Látváynetetés próbálja csalógatnia kirándulót. . A z állatkert megérne pár milliót támogatásban. .
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 22.
Mór-egy szép kis város a Dunántúlon. . Lamberg kastély- látogatható,naygon szivélyes vezetést kaptunk. . A kastély ma kulturális központ szerepét tölti be. . Megnézhettük a kastéyl mellett a sváb tájházat,mely a régi használati eszközöökel vant tele. A mai ember számára szinte alig alig ismert szerszámokat láthatunk. .
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 22.
A belvárosban lévő csodálatosan felujitott Hiemer házban található a muzeum. . Két emeleten a régi korok játékait egy összeygűjtött formában Moskovszky család által. Nagyon izlésesen tárló formájábn láthatjuk a régi babákat, társasjátékokat. . A második emeleten Réber lászló grafikus llluszrációi - Janikovszky Éva meséi elvenednek meg. .
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 20.
Nyaralásunkon a város muzeumait is felkerestük. Az egyházmegyei muzeumot egy régi jellegű felirat hirdeti. . Egy egyházi központú városban egy kicsit más járna. . A kiállitáson - fénykép jegyet lehet evnni, és a száálás. hun kapott kuponokat is is fel lehet használni, ami nagyon jó volt. . igy 190 - ft ért lehetett megnéni a kiálltást. .
Megosztom
2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 26.
Hétvége. . vasárnap délután Egerszalókon. . . 17 órától mentünk fürödni a hires sódomb- ami nem helyes - fürőheylkre. . Mivel drágák a belépő jegyek. . 2200 ft . . fél nyolcig van nyitva a fürdő. . . Az egész napos belépőkről nem is beszélve, jó hogy 17 medencét lehet hazsnálni. . . . a viz tiszta. . . A forrás giccsesen megvilágitva, esti féynben.
Megosztom


TérképX