dolomit7 szállás értékelései

Értékelései
5
32
83
18
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 szállás értékeléseit!

Duna parti apartmanban... -

DunapArt Apartman Vác

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Kedves kis Duna parti apartamnt találtunk szállásként. . Egyáltalán nem bántuk meg. . minden a legmegfelelőbb volt. . Apró részletekre is figyelmesek voltak. . A szoba kellemes kilátással a Dunára. . A szobában hűtő, mikro, mosogató. . A fürdőszobában is minden megtalálható. . Apró részletekre is ügyelve- kéztörlő, hajszáritó bekészitve a vendég számára.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 21.
Nyaralásra foglalt szállásunk avároson kivül csendes , zöld övezeti helyen volt. . A szoba kicsi,tiszta, fürdőszoba része már felujitott,modern. . A reggeli svéd asztalos, - gyorsan frissitik a hiányzó elfogyott ételeket. . A portán sajnos nincs éjszakai ügyelet, ilyenkor kulccsal kell bejönni a látogatónak. . Az autók a ház előtti területen parkolnak, zárt rész.
Megosztom
Tökéletes kikapcsolódás -

Hotel Vadászkürt Székesfehérvár

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 20.
Tavsszal foglalt nyaralásunkat alig vártuk. . . A szálloda a belvárostól 15 perc kényelmes sétára van. . Elsőbenyomásunk már kiválónak bizonyult, teljes tisztaság, kényelmes szobák, egy kis konyha is rendelkezésre áll a szoba melllett is. . . hűtö,mikro ami nélkülözhetelen. . . evőeszközök. . A szállodában reggelit is kóstoltunk , nagyon finom volt.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 5.
Hétvégére érkeztünk . Ismétlődő szó törlése jó környéken található, központi helyen 10 percre a barlang fürdőtől. . A vendégház tiszta , kényelmes szobával várt. Minden precíz, kifogástalan volt. . A bejáratnál szépen rendbe tartott udvar még ilyen teli időben is nyugalmat adott, autóbusz menetrendet is megtaláltuk, ami segítség volt.
Megosztom
vizpart és nyugalom -

Sirály Panzió Tata

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nyaralás-egy hétre. . A hely neve már nem Volán Panzió, hanem Sirály Panzió. . A szállás a tatai tó partján van. Nyugodt, igen idilli csendes hely. A szállás tiszta szoba, a fürdőszobára ráférne egy felujitás-rozsdás radiátor, és a tusolóba sem fér be egy molettebb ember. Tisztaság mindenütt, naponta cserélt szemetes . . . szimpatikus vendéglátók.
Megosztom


TérképX