Feherhat6 étterem értékelései

Értékelései
1
3
4
4
0
1
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Feherhat6 értékeléseit!

Olvasd el Feherhat6 étterem értékeléseit!

Annak, aki szereti a hagyományosat -

Látóképi Csárda Debrecen

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. április 1.
Úgy érkeztünk egy hétvégén vacsorázni, hogy nem foglaltunk előre helyet. Nyár volt és a kinti terasz helyiségben bőven volt hely. A pincér azonnal a rendelkezésünkre állt, udvarias és figyelmes volt végig az ott tartózkodásunk alatt. Nagyon jól főznek, az ételadagok bőségesek. Tiszta és rendkívül hangulatos a hely. A parkolás is megoldott, úgyhogy számunkra kifogástalan.
Megosztom
Különleges, hangulatos hely -

Calico Jack Pub Debrecen

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 1.
Nagyon szeretünk ide járni, itt ünnepelni. :) A hely varázslatos, az étlapon bőséges a választék, az ételek nem átlagosak. A kiszolgálás nagyon gördülékeny, figyelmesek a felszolgálók, lesik minden kívánságunkat. Fontos előre foglalni időpontot, mert általában telt ház uralkodik, ami azt gondolom jelzi a hely népszerűségét. Jó szívvel tudom ajánlani!
Megosztom
Ahova szívesen járunk -

Semann Étterem Debrecen

2018. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 1.
Már többször is jártunk ebben az étteremben. Minden alkalommal finom, friss volt az étel, bőséges a választék, a kiszolgálás gyors ( ami nem tetszett, hogy néha sürgető) a helyiségek tiszták. Ha nagyobb társasággal érkeztünk, akkor is gördülékenyen ment minden, figyelmesek a felszolgálók. Mindenkinek ajánlom. :)
Megosztom
Udvariatlan, nem törődöm, kulturálatlan kiszolgálás. -

Bazsalikom Vendéglő Budapest

2019. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 1. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Minősíthetetlen a kiszolgálás. Van ott egy "hölgy" felszolgáló, aki le sem sajnálja a vendégeket, de a többi felszolgáló is olyan. A tisztasággal is akadnak gondok rendesen, viszont az udvariatlanság az mindent felülmúl. Alig voltak az étteremben más vendégek, mégsem volt ránk idő. :) Pedig nem kevés volt a fogyasztásunk. Soha az életben többet oda nem!
Megosztom


TérképX