hil14 szállás értékelései

Értékelései
6
5
0
0
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg hil14 értékeléseit!

Olvasd el hil14 szállás értékeléseit!

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
Múzeumi hangulatot idéző, gyönyörű környezet és szobák, bár a közös részek már kopottnak tűntek. Vacsoránál a Séf személyesen ajánlotta a finomságokat. A Wellness meglehetősen kicsi, beleértve a szaunát is, pihenő ágyak nem nagyon férnek el, viszont a gőzfürdő aránytalanul nagy. Sajnos az idő hűvössége miatt a kültéri medence már nem volt használható, de ott napozni még lehetett.
Megosztom
2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
Csodálatos élményekben volt részünk: finom ételek, szép, kényelmes szoba, Wellness, stb. Külön pozitívum a szokványostól eltérően a 11 órai távozás, így reggeli után még belefért egy csobbanás. Nagyszerű volt a 4 óránként megtartott magas színvonalú szauna szeánsz. Kicsit hangos volt az akkor, Bangó Margit által rendezett műsor a szálloda előtti téren.
Megosztom
2017. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
10-nél többször jártunk itt, mindig ősszel. Még soha nem csalódtunk! Jókat tudtunk kirándulni, szép környezet. Figyelmes személyzet, finom ételek, bár a választék az utóbbi időben szerényebb, de panaszra nincs okunk. Sajnos a késői távozást, amit kértünk, soha nem tudtuk megkapni a szobában, csak Wellness öltözéssel.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
7x voltunk ott. Soha nem okozott csalódást, Még fogunk vissza menni. Jókat lehet kirándulni, bár már mindent bejártunk, ismerünk. Csodás környezet! Bejelentkezésnél az utóbbi két alkalommal voltak keveredések a szobával, nem azt adták, amit jó korán kértünk, de orvosolták a hibát. Hiányolom a szauna szeánszot, amit a szauna mérete lehetővé tenne.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
Szép környezet, jó kirándulások. Szerintem túl magas, nem a színvonalhoz mért árak: félpanziós ellátás szegényes, rosszul készült, desszert téren erős javítás szükséges, Wellness kicsi (ha sokan vannak, szobák, személyzet rendben. A szálloda leírása alapján a szobát 15 órakor lehet elfoglalni és 10-ig kell elhagyni.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 26.
Jókat kirándultunk, szép a környezet. Érkezéskor finom Sztrapacskát ettünk, ennek ellenére a félpanziós étkezés választéka, minősége erősen nem érte el a négy csillagos elvárást. Desszert téren is van mit fejlődni! Évek óta szemeztem ezzel a szállodával, de elvetettem a Wellness miatt, ami viszont pozitív csalódás volt.
Megosztom


TérképX