ildiko68 étterem értékelései

Értékelései
7
11
7
8
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg ildiko68 értékeléseit!

Olvasd el ildiko68 étterem értékeléseit!

Érdemes betérni -

Lamontanara Pizzéria Hévíz

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 5.
Húsvétkor étkeztünk itt,a szálláshelyen ajánlották az éttermet. Belül hangulatosabb,mint kívül,az biztos! A személyzet és a kiszolgálás magasan a legjobb pontot kapja! A kiszemelt fogások igényesen voltak tálalva,és nagyon finom volt minden. Ár-érték arányaiban megfelelő,jó szívvel ajánlanám másoknak is!
Megosztom
2017. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátaink már többször is jártak itt. ők ajánlották a halászlé megkóstolását. Férjem és sógorom már számtalan helyen "zsűrizték" a halászlét. ezért kíváncsiak voltunk. Nem csalódtunk. nagyon de nagyon finom volt. Rendelésünkben szerepelt a "hableány" tál. mely szintén kitűnő és nagyon friss volt. A kiszolgálás udvarias és kifogástalan ezen a helyen.
Megosztom
Húsvéti kiruccanás -

Gulyás Csárda Visegrád

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. április 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Utazásunk előtt gondosan választottunk éttermet Visegrádon,ám navigációval sem sikerült megtalálni. Mivel a csodálatos Fellegvár meglátogatása után nagyon éhesek és türelmetlenek voltunk,így az útba eső Gulyás csárdába tévedtünk,amit cseppet sem bántunk. Megelégedésünkre udvarias kiszolgálásban volt részünk,nagyon finomak és bőségesek voltak a választott ételek,feltöltődtünk a kellemes "csárdahangulatban".
Megosztom
Átugrottunk Márton napon -

Kormorán Étterem és Panzió Poroszló

2015. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. február 2.
Kis családommal Márton napon mentünk vacsorázni,kimondottan a libacomb miatt. Hétköznap volt,semmi különlegesre nem számítottunk. Kellemesen csalódtunk,ugyanis az említett fogás nagyon gusztusosan volt tálalva, fenséges volt az íze,nyugodtan kijelenthetem,hogy felejthetetlen,mert a férjem azóta emlegeti. Elégedettek voltunk az étel mennyiségével,illetve a kedves kiszolgálással is.
Megosztom
2015. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. július 14.
Hangulatos étterem virágos környezetben,barátságos kiszolgálás,hatalmas adag étel,jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Megosztom
Ünnepelni mentünk... -

Aranyosidomb Udvarház Poroszló

2015. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. május 8.
A szomszéd faluban lakunk,csak jót hallottunk az új étteremről,gondoltuk itt az ideje megmérni.Kis családi ünnepünket tartottuk,nem csalódtunk, ideális választás volt. A hangulat,az ízvilág,a kiszolgálás,mind hozzájárultak az este harmóniájához. Az étlap nagyon tetszett,kértünk egyet emlékbe. Máskor is átugrunk...
Megosztom
2014. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Márton nap,hát együnk libát. A Turul Vendéglő hirdetése tetszett legjobban,így választottunk. Nem csalódtunk,ropogós,ízletes libacomb,ezenkívül libatepertő,libamáj szerepelt a kínálatban. Az egyszerűen hangzik,hogy hagymás tört burgonya. De amit itt ettünk,az nagyon el volt találva. A pezsgős káposztát meg nem lehetett kihagyni.
Megosztom


TérképX