![]() 2024. június 4.családjával járt itt
2024. június 4.családjával járt itt Nem először voltunk vendégei a Fürdőnek és a mellette lévő Hotel Imperiál szállodának. A szállodából közvetlen átjárás van a fürdőbe - karórával megoldva. Hétköznap kevesebben látogatják a fürdőt, igy kényelmes, kellemes időtöltést jelent a kinti 2 db gyógymedence.
A benti részben is vannak medencék, melyeket ha nincs oktatás, akkor a vendégek is használhatják uszára, vagy vagy pihenésre. Mi kuponnal mentünk, mely tartalmazott ajándék masszázst, ha arra jártok ne hagyjátok ki ! ! ! ! Tesós pihenés volt, jól éreztük magunkat, mint a fürdőben és a szállodában is. Ajánlom másoknak is, kelleme pihentető napok voltak :)
![]() 2023. február 22.családjával járt itt
2023. február 22.családjával járt itt Nem először - és nem utoljára voltunk a szálloda vendégei. Többször jártunk itt, nemcsak mi de barátokk is elkisértek minket és nem bánták meg. A szálloda elhelyezkedése, valamint a folyosóval összekötött fürdő a kényelmek - kényelme. A személyzet kedvessége, segitőkészsége remek, erről aki majd ide látogat maga is meggyőződhet.
Az ételek finomak, választékosak - köszönet a Séfnek és a konyhai dolgozóknak. Mindenki kedves, mosolyog, a szálloda lifttel ellátott - kényelmes. Végre nem egy csili-vili szálloda, egyszerűségében van a nagyszerűség. Ajánlom, érdemes kipróbálni annak aki a nyugalomra, baráti szóra és pihenésre vágyik :)
![]() 2023. február 22.családjával járt itt
2023. február 22.családjával járt itt Az 2022. évi karácsonyi ünnepek egy részét ismét a Thermál Panzió vendégeként töltöttük el. Már évek óta bevett szokás, hogy mi itt zárjuk az év végét. Most már elmondhatjuk, hogy nemcsak a barátokkal /eddig ez 4 főt jelentett/ hanem a családjaink tagjait is már megfertőztük.
2-3 éve már 10 fős társaság, mely családtagok és barátokból áll élvezzük a Panzió, a fürdő és a Varga csárda vendég szeretetét. Csak ismételni tudom magamat, mindennel elégedettek vagyunk. Az ár-értékarány, az összes létesitmény dolgozóinak kedvessége, segitőkészsége, az ellátás, kényelem, minden nagyon szuper. Változatlanul csak ajánlani tudom másoknak is :)
![]() 2022. május 13.családjával járt itt
2022. május 13.családjával járt itt Már sokaszorra - de nem utoljára - voltunk itt. A Bocskai fürdő feletti 2 db studióba voltunk. Nagyon kényelmes a szoba, az ágy, a fürdő megközelitése, igen egyszerű. A studió jól felszerelt, a konyha, a szoba, igazán semmire sem panaszkodhadtunk, kényelmesen éreztük magunkat.
A strand még nem üzemelt, igy az étkezésünket a városban oldottuk meg, de reméljük, hogy a következő alkalommal - juniusban - már minden üzemelni fog. Várjuk az újabb pihenés idejét.
![]() 2022. május 13.barátokkal járt itt
2022. május 13.barátokkal járt itt Barátnőm születésnapját ünnepeltük ezen a hétvégén. Igy mi lányok - a fiúk nélkül - indultunk el egy kis hétvégi pihenős, csavargós hétvégének. Szállásul a Celldömölki Deja Vu Panziót választottuk, kupon formában. Nagyon kellemes hely, az emelti szobák jól, és kényelmesen megközelithetők.
Mi innen indultunk minden napi kirándulásokra, fürdésre. A panzióban reggeliztünk, mely választékban gazdag, és tetemes volt - nem is birtuk megenni, Finom, friss felvágott, hideg-meleg reggeli, péksütemény. A vacsora is változatos, és kiadós volt Összeségében, remek hely szállásként, és remek hely a környék felfedezésére szervezendő kiránulások közötti pihenőre.
![]() 2022. március 7.barátokkal járt itt
2022. március 7.barátokkal járt ittImmár sokadszorra voltunk a Napsugár vendégei. Számunkra ideális az elhelyezkedése - egy folyosó köti össze a fürdővel -, a kényelem és a személyzet kedvessége. Ár érték arányban is nagyon jó, főleg törzsvendég kártyával :) mely 10 % engedélyre jogosit. A személyzet, kedves, udvarias , segitőkész, az ellátás választéka részünkre jó, változatos, finom.
 Én szivből ajánlom másoknak is. MI újból megyünk.
![]() 2021. szeptember 12.a párjával járt itt
2021. szeptember 12.a párjával járt itt Ajándék kuponnal mentünk szeptember elején. A szállodát már látásból ismertük, a környék is ismerős volt számunkra. Nekem kicsit egyszerű, átlagos volt az ellátás, a wellnes rész is. Számomra nem igazán jelentett 4 csillagos szállodát. A wellnesben nagyon hideg volt a viz és a levegő is, sajnos élvezhetetlen volt.
Még talán a kinti jacuzzi hőmérséklete volt megfelelő de ott nagyon sokan voltak igy kicsi volt a hely. Az étel választék lehetett volna szinesebb, nem ilyen egyhangú mely egy 3 csillagos ellátást takart.
![]() 2021. július 15.gyerekekkel járt itt
2021. július 15.gyerekekkel járt itt Végre sok-sok itt töltött pihenés után, melyek a karácsonyi ünnepek körül mozogtak, idén sikerült egy-két napot nyáron itt tölteni. Tudtok, hogy mire számithatunk, mivel törzsvendégek vagyunk, ezért is esett egy rövid nyári pihenésre a választásunk. Mint mindig jól éreztük magunkat, a személyzet figyelmes és kedves, segitőkész.
A közvetlen átjárás a fürdőbe és a Varga csárdába kényelmes, a reggeli választék finom, izletes. Örülünk hogy sikerült nyári pihenésünk pár napját itt tölteni. Csak is ajánlani tudjuk.
 Érdekes
![]() 2020. október 5.gyerekekkel járt itt
2020. október 5.gyerekekkel járt itt Juniusban Siófokról ugrottunk át gyerekekkel. Kellemes meglepetés ért minket a beépésnél - már kedvezményt kaptunk, mivel a gyógymedencék nem üzemeltek ezért olcsóbb volt a belépő jegy. Korrekt volt a fürdő vezetés részéről. Jól éreztük magunkat, a gyerekek egész nap a csuszdánál játszottak - nagy élmény volt nekik.
Mi idősek :) a melegebb medencéket látogattuk, és közben kellemesen pihentünk, mivel hétkoznap lévén kevesen voltak a fürdőben. Ami nekem hiányzott, hogy napozó ágyak, székek, vagy pad - ami árnyékos részen lenne - az nincs. Összegezve jól éreztük magunkat már második alkalommal. Ismét ha arra járunk vendégük leszünk.
![]() 2020. október 5.gyerekekkel járt itt
2020. október 5.gyerekekkel járt itt Idén júliusban foglaltunk 3 éjszakát unokámmal egy kis pihenésre. Nagyon boldogan indultunk utnak, de sajna az időjárás nem kedvezett - eső esett - igy a fürdő látogatást kihagytuk. Ettől függetlenül jókat játszottunk, beszélgettünk, és kirándultunk pl. Kiskörös Petőfi Emlékház.
A szállásunk kényelmes volt, a személyzet segitőkész, a szomszédos étteremben finomakat ettünk. Sajnos 1 nappal előbb eljöttünk az időjárás miatt, de valószinű megyünk újból í. 9
21 fotózott hely / 2 oldalon