KKatinka étterem értékelései

Értékelései
5
9
12
6
1
0
1

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg KKatinka értékeléseit!

Olvasd el KKatinka étterem értékeléseit!

Csak fiataloknak? -

Latin Cafe Debrecen

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 16.
Többször is járok arrafelé naponta ezért látom, hogy tele van fiatalokkal, így minket "középkorúakat" nemigen vesznek észre a felszolgálók. Sok esetben kint ülnek egy asztalnál és sokat cigarettáznak, beszélgetnek. Az asztalokat jó lenne letörölni mielőtt felveszik a rendelést, mindketten hozzáragadtunk. Kétféle koktélt rendeltünk, de közölték egyikhez sincs alapanyaguk, válasszunk mást.
Megosztom
Sokat várakoztunk -

Fandango Sport Pub Debrecen

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15.
15 óra után tértünk be, egyből azt kérdezték, menüt szeretnénk-e enni. Ezek szerint mást nem néztek ki belőlünk? (Megjegyzem, hogy az étteremben 18 óráig lehet napi menüt fogyasztani. ) Az étteremben egy asztalnál egy öt fős csoport ült, senki más. Mi gyros tálat rendeltünk. Rendelés leadás után 10 perc múlva jött a pincér, hogy sokat rendeltek a másik asztalnál, így még várakozni kell.
Megosztom
svédasztal hétköznap -

Hotel Aranybika Étterme Debrecen

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15.
Bármikor betérhetsz, nagyon sokféle ételből választhatsz. Ne hagyd ki a töltöttkáposztájukat, ha szereted. Min. kétféle leves, frissensültek, főételek, főzelékek, sokféle sütik. Minden hónapban egyszer ott ebédelünk baráti körben. A pincérek folyamatosan leszedik a tányérokat, de a terítőket cserélni nem ártana időközben.
Megosztom
2019. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. július 18.
Az étterem szépen van kialakítva. Nyár lévén szerencsére a teraszon is volt szabad ülőhely. Első meglepetés akkor ért, amikor elolvastuk a napi ételkínálatot, választás után a felszolgáló közölte: ez a holnapi menü (mindez 12:15-kor). Többször is voltunk már itt, a leves bőséges, tálban felszolgálva mindenki annyit eszik, amennyit szeretne.
Megosztom
2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 18.
Halmenüt rendeltünk, ami halászléből és rántott halból áll. Az íze finom volt, de a halászlé igencsak kicsi adagra sikeredett, max. 2 dl volt. A rántott halnál nem derült ki, hogy milyen halból készült. A szervízdíjat vagy kiírják hogy mennyi vagy jobb helyeken meg szokták kérdezni, hogy hozzáírhatják-e a számlához.
Megosztom
Zsúfolt svédasztalos vasárnap -

Chili Café Étterem & Kávézó Debrecen

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. május 16.
Nagyon sok asztal van vasárnaponként bezsúfolva, hogy minél több vendéget tudjanak fogadni. Az italosra túl sokat kellett várni, hiába szóltunk. Az ételek finomak, változatosak. Kisgyermekkel is sokan voltak, de a babakocsik elhelyezése problémát okozott. Babapelenkázó nincs, pedig a forgalom alapján szükség lenne rá.
Megosztom
A főnök készítette -

Gyros Étterem Eger

2019. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2019. április 16.
Voltunk már itt többször is, de valószínű legközelebb másik éttermet keresünk. Húslevesben alig-alig volt tészta, csak zöldségkocka. A rántott szeletbeli hús olyan vékonyra lett kiklopfolva, hogy nem is látszódott, a sült csirkecomb is túl volt pirítva. Mikor megjegyeztük a pincérnek, azt mondta: pedig a főnök készítette.
Megosztom
Egyelőre nem megyünk oda -

Régi Vigadó Debrecen

2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 16.
20 fős társasággal szerettünk volna ünnepelni. A meghívottak Londonból, Győrből, stb. jöttek. Vasárnap svédasztalos ebéd van, de mi kiszolgálva szerettük volna az ebédünket elfogyasztani. Már novemberben érdeklődtünk, ahol azt javasolták, hogy 4 személyes sültes tálat rendeljünk. Kétféle közül a drágábbat választottuk, ami rossz döntés volt, mert nem az szerepelt a tálakon mint az ajánlatban.
Megosztom
Gyere ide ! -

Yummy Debrecen

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 12.
Szeretünk ide járni a családdal, a gyerekekkel, de baráti körrel is, mivel a választék nagy. Mindenki annyit és olyan válogatást fogyaszt amilyen a "kapacitása". Az ára jobb, mint a gombócos fagyié. A feltétek, az öntetek is sokfélék. A sétáló övezet kedvenc fagyizója akár egy sétáláshoz, akár beüléshez. Jó időben a teraszon sokszor nincs hely, ez szerintem lehetne nagyobb is.
Megosztom
Borzalmas, hogy ilyen megtörténhet -

Véndiófa Étterem Balatonszárszó

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 7.
Értékelhetetlen volt, ugyanis a rendelésünkhöz az összes kenyeret penészesen szolgálták fel, amitől elment az étvágyunk. Ezek után az ebédet már meg se mertük kóstolni. Miután szóltam a felszolgálónak, a szomszéd asztalnál ülők is megnézték a kenyeres kosarukat, azok a kenyerek is zöld penészfoltosak voltak.
Megosztom
2 oldalon / 12 találat


TérképX