KLMariann

KLMariann adatlapja

50Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő  •  Kuponvadász  •  Üzleti utazó  •  Kultúraéhes  •  Gyógyvízben ázó  •  Wellness-mániás
Regisztráció2017.01.02
Utoljára itt2025.12.04

Néhány kiemelt értékelés

2025. január 7.a párjával járt itt
A szálloda nagyon jó helyen van, a sétáló utca elején. Kényelmes, ingyenes parkolás. A szobák tágasak, kényelmesek, szépen berendezettek, tiszták. A takarítás elsőrangú, ami ma nagyon ritka még a magyar négy csillagos szállodákban is. A reggeli külön fizetendő, ezért újév reggelén nem is vettük igénybe, mert egy perccel sem hosszabbították meg a reggeli időt .
Átlagos 2018. augusztus 7.barátokkal járt itt
Sokszor jártunk itt, mert a ház specialitása a borjúláb. Ennek minősége változatlan, de most a húsleves nagyon gyenge volt, méltatlan a színvonalhoz. Ami megdöbbentett, fizetéskor a pincér kikövetelte a borravalót. Az étteremnek van lehetősége szervízdíjat kérni, ez célszerűbb lenne. Most először keserű szájízzel jöttünk el.
Kiváló 2018. szeptember 18.a párjával járt itt
Gyakran pihenünk Hévízen és ez lett a kedvenc éttermünk. Akár az ebédmenüből, akár a vacsoramenüből választottunk, mindig nagyon finom volt az étel. Az adgok bőven elegendőek a jóllakáshoz. A terasz hangulatos, kellemes, a belső helység elég szűkös. Télen is voltunk itt, akkor nagyon nehéz helyet kapni.