KORMA szállás értékelései

Értékelései
4
4
0
3
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg KORMA értékeléseit!

Olvasd el KORMA szállás értékeléseit!

2017. januárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2016/17 szilveszterét töltöttük itt. A fogadtatás kedves volt. A szobák kicsik voltak. Rendesen felfűtötték. Január 2-ig szerettünk volna maradni, de azt nem lehetett, mert drága a fűtés. Disznótoros szilvesztert ígértek, és ez rendben is volt. A baj azzal az emberrel volt akit felvettek "műsorvezetőnek". Ennek az embernek rendkívül rossz modora volt.
Megosztom
2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 5.
A szálloda akciós ajánlatára mentünk a párommal 4 éjszakára. Ezért aránylag olcsón nagyon sokat kaptunk. Tökéletes volt. Kellemes szoba, kényelmes matrac. Nagyon jó a világítás a szobában. Sok olyan apró dolog van, amely örömtelivé teszi a vendég ottlétét. A személyzet figyelmes, nagyvonalú. Az étterem kellemes, az ételek változatosan és nagyon finomak.
Megosztom
Ahogyan nem szabad csinálni -

Hotel Bellevue Esztergom

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A párommal 2016. októberében mentünk ebbe a négycsillagos hotelba. Csak rosszat tudok mondani róla. A személyzet figyelmetlen, nemtörődöm. Az éttermi személyzet unott, és soha nincs a helyén. a wellness törölközőt a szobában cserélik. Az előző napi vizes törölközőt délután 2 órakor még nem tudtam szárazra cseréltetni, pedig többször kértem.
Megosztom
Ilyennek kell lennie a vendéglátásnak. -

Fogadó az Öreg Préshez Hotel Mór

2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Sokat utazunk, sok szállást láttunk már. Magyarországon a második legjobb szállásként, étteremként értékeltük. Szobánk berendezése különleges volt, patyolat tiszta. Barátságos, odafigyelő személyzettel. A reggeli változatos, sokféle étellel. Konyhája kiváló. Programokat is bitósítanak. Hozzáértő vezetője van. Máskor is szívesen megyünk. Mindenkinek ajánljuk.
Megosztom


TérképX