Kr3nos étterem értékelései

Értékelései
0
4
7
3
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Kr3nos értékeléseit!

Olvasd el Kr3nos étterem értékeléseit!

2019. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. október 17.
Az árak budapestiek, de az adag kevés és a velővel töltött csirke hozománya hasfájás és hasmenés volt. Reméljük változik a minőség és főleg a mennyiség, mert a környéken a legkisebb adagot itt lehet kapni. többször is voltam, kényszerből (meghívtak, vagy barátok akartak beülni), de egyszer sem laktam jól igazán.
Megosztom
2018. májusban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2018. május 26.
Kicsi adagot drágán adnak. Nagyon lassan keszült el az étel. A pincéreket nem látni... italokat nem tudtam utánrendelni... senkinek sem ajánlom. Veszprémben a feléért nagyon finomat lehet enni amivel tuti hogy jól laksz!
Megosztom
2017. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 23.
Szép kilátás sok pincér sok hely. Ezek a pozitiv dolgok. A rendelt cordon bleu 10 perc alatt kijött de rossz ízű rágos volt es a sajt a lehető legrosszabb volt amit ettem. Nyomokban velőféleséget tartalmazott... keserű íze sajnos sokáig meg is maradt. Az adag kicsi! A rendelesek elmaradnak az italokért többször is szólnom kellett. Többet nem jövök
Megosztom
Itt aztán soha -

Sétány Étterem Harkány

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal beültünk délután 5 órakor, majd vártunk 15-20 percet mire kiszolgáltak minket. A wc-ről jövet a magas szőke pincérnő majdnem fellökött, majd úgy nézett rám, mint a piszkos rongyra. A sörkínálat nagyon gyér és drága, Coca Cola nincs csak Pepsi. Cordont (tévesen Gordonnak írják)és Bolognai Spagettit ettünk.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 14.
1 hétig voltunk Harkányban, megpróbálkozunk evvel a hellyel is. A felszolgáló hamar kijött, de már az italválaszték is nagyon gyenge volt. Sörből, csak szalon sör volt(2 féle). az étlapot nézve nagyon szegényes az ajánlat és az is drága. A mellettünk ülőket nézve amit ettek, kis adag volt és nem is tetszett a kinézete, így inkább otthagytuk a helyet 5 dl szóda és egy coca cola elfogyasztása után.
Megosztom
Csak itt egyetek -

Buffalo Pizzeria Harkány

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 14.
Egyszerűen ez a legjobb hely ha egy jó pizzát akarsz enni! 32 cm-es pizza 1100-1300 körül van. Finom a tészta, sok a feltét, ízletes a sajt, nem tocsogós, de nem is száraz. . . pont jó. 1 hét alatt 8 pizzát ettünk náluk és mindegyik élmény volt. A kiszolgálás jókedélyű, mosolygós. Van rendes sör is jó áron, mert a többi étteremben 1-2 sört lehet kapni aranyáron.
Megosztom
2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 14. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
1 hétig voltunk Harkányban a párommal és 1szer ebédeltünk itt. A felszolgáló komor és kedvetlen volt, egyszer megjegyzést is tett egy kérdésemre (van-e tartár az ételhez? Hát persze. . . . hogy nincs. . . ). Az étel nagyon finom és megfelelő mennyiségű. A sült krumpli az egyik legfinomabb volt amit eddig ettem. Nagy hátrány, hogy a legdrágább étterem a környéken.
Megosztom


TérképX