Ktomi étterem értékelései

Értékelései
2
7
5
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ktomi értékeléseit!

Olvasd el Ktomi étterem értékeléseit!

Kellemes idotoltes egy vasutallomason -

Bakterház Bisztró Budapest

2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. március 17.
Egy (hetvegen) viszonylag kihalt helyen levo kis etterem, belso terben kb. 5 asztallal, csaladias hangulatu belterrel (azaz meg epp a kellemes zsufoltsaggal). Melegebb idoben egy kulso, fedett terasz is uzemel, de a marciusi telben az most inkabb zsilipkamra - nem is artott, bent jo (talan kicsit tul) meleg volt, s a finom, forro levesektol cssk meg inkabb melegunk lett.
Megosztom
2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 9.
Szép erdei környezet, kellemes étterem. Pisztrángozni mentünk, így nem volt probléma, hogy hat körül nem volt már szarvas, vaddisznó, desszertek stb. . . de pisztráng volt még :-) és isteni volt :-) baconos és füstölt pisztrángot ettünk, az árban a bőséges köret is benne foglaltatik. Legközelebb korábban megyünk, hogy saját magunk foghassuk ki, amit megeszünk.
Megosztom
pisztráng a hegy tetején -

Vaskapu Étterem Esztergom

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már visszatérő vendég vagyok :) Kiváló, romantikus randihely, de családi vacsora, ebéd helyszínéül is tökéletes - az ottani randiból lett család :-)
Finom ételek, kedves kiszolgálás, gyönyörű kilátás... igazából titokban kellene tartani, hogy van, nehogy túl sokan felfedzzek, s megkopjon a varázs...


Megosztom
egy jó reggeliző -

Huszár Vendéglő Örvényes

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 12. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hagyományos nyári kerékpártúránk hagyományos reggelizőhelye. Klasszikus reggeli fogások, finom ételek, kedves kiszolgálás, normál árak jellemzik a vendéglőt.
Hám and eggs, hideg tej, narancslé, kávé volta?menü. Csípőspaprika alapból az asztalon, cserépben :-) És még a kakaó is nagyon finom.
Megosztom
a tökéletes felszolgálás mintaképe -

Party Csárda Balatonfüred

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Balatoni kerékpározasok alkalmával rendszeresen megállunk itt - az ételek finomak, hagyományosak, az adagok kellemesek, s van gyerekadag is - ami egy tinédzsernek még 40 km tekerés után is bőven megfelelő. A fiam itt szeretett bele a halászlébe, aztán a harcsapaprikásba. Délben van menü is, korábbi évek tapasztalata alapján bőségesék.
Megosztom


TérképX