kukta étterem értékelései

Értékelései
0
7
7
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg kukta értékeléseit!

Olvasd el kukta étterem értékeléseit!

Pisztráng angolosan -

Emma Vendéglő Pilisszentkereszt

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Dobogókő fele haladva, meglátva a csalogató nagy táblát " Kemencében sült ételek" meg is álltunk. Vendég sehol,a pincér kedves és udvarias volt amikor tisztáztuk, hogy a pisztrángot frissen de fagyasztva szállítják. Oké megpróbálom! Rendeltünk levest-átlagos-,rántott gomba- puha íztelen mintha ezeréves lett volna, csak a panír tartotta össze.
Megosztom
igazi magyar finomságok -

Malackert Étterem Domonyvölgy

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most, hogy újból a környéken jártunk,három éhes hölggyel,csak megnéztük az egyáltalán nem feltűnő,mondhatni elbújva az út melletti Malackert Vendéglőt. Csak a táblát látni,a parkoló kicsi. A felszolgáló hölgy azonnal jelezte,hogy máris jön hozzánk. Éhségünk nagy volt mégis inkább egy kétszemélyes malackert tálat mertünk bevállalni, előtte egy burgonyakrém levessel amit mindenki megkóstolt.
Megosztom
egy kis toszkán hangulat -

Szászi Birtok Hegymagas

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 15.
Véletlenül sem akarom összehasonlítani olasz tájakkal,mert a Balaton az Balaton, de az étterem portálja,az igényes finom stílus, a gyönyörű kilátás a teraszról és a szőlőültetvény csodálatos illata,mégis csak toszkán hangulatot idéz! Ezekkel az érzésekkel belépve kár, hogy kissé hideg fogadtatásban részesültünk. Ilyenkor érzi a vendég, hogy talán nincs megfelelően öltözve.
Megosztom
nem csalódtam a csárdában -

Nádas Csárda Gyenesdiás

2016. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 15.
A Kis-Balatont látogattuk meg,csodálatos volt! Hazafele már csak egy jó vacsira vágytunk. Egy helyen két étterem is volt,mi oda ültünk be ahol nem volt élő zene. A pincér azonnal jött, kedves és segítőkész volt akkor is amikor egyikünk variálni akart. Az étlap ígéretes volt, bátran bevállaltam a Kaszás csülök elnevezésű tálat.
Megosztom
2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon jó ötlet volt elmenni a Szigetközbe! Körbejártuk amennyire tudtuk, de maradt még látnivaló! A vendéglőt egy helyi lakos ajánlotta, már nagyon éhesek voltunk, és mindenképp a környéken szerettünk volna enni. Amíg kerestük találtunk egy elegáns fogadót,és milyen jó, hogy tovább mentünk. A Horgász Vendéglő elsőre megtetszett, barátságos környezet,tiszta kockás abrosszal.
Megosztom
Szeretem a pisztrángot -

Ördögmalom Erdei Étterem Visegrád

2015. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. május 5.
Társasággal mentünk délutáni órában, kimondottan a pisztráng miatt. Az étterem bent van az erdőben, de kocsival is megközelíthető. Jól éreztük magunkat, kedves volt a kiszolgálás, nyugodt erdei környezet. A pisztráng kifogástalan volt, pont elég volt a fűszerezése, a vegyes saláta viszont túl kemény nyers, mondhatjuk összecsapott, amit nagyon sajnáltunk, mert a halhoz kimondottan jó lett volna.
Megosztom
Szentendre legjobb étterme -

Maestro Lounge Bistro Szentendre

2015. márciusban, családjával járt itt
Értékelt: 2015. március 23. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Megnyitása óta ismerjük. Jól összeállított, változatos étlap. A minőség mindig kiváló, vagy annál is jobb. Bármit választhatunk, mert nem fogunk csalódni. Minden falat finom,harmonikus. A séf, ha ideje engedi még a vendégekhez is kimegy szívesen egy-két kedves szóra. Érdemes addig sétálni a parton amíg meglátjuk,és ha betérnek egyenek egy finomat.
Megosztom


TérképX