M1000 étterem értékelései

Értékelései
2
8
10
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg M1000 értékeléseit!

Olvasd el M1000 étterem értékeléseit!

Ismételten kifogástalan -

Sasfészek Vendéglő Bük, Bükfürdő

2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. október 5.
Évről évre visszatérő vendégek vagyunk Bükfürdőn. Az évek alatt kipróbáltuk szinte az összes éttermet a környéken. Az ételek itt egyszerűek, magyarosak, jó adagok. A vendéglő hangulatos (főleg jó idő esetén a teraszon ücsörögve). A kiszolgálás gyors, kedves és rugalmas. Évek óta hozzák azt a színvonalat amit várunk.
Megosztom
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 21.
Hangulatos hely, a város szívétől nem messze a Termál fürdő szomszédságában. Rengeteget járunk Óvárra, de ezt a helyet csak nemrégiben fedeztük fel. Kedves a kiszolgálás,de vacsora időben főszezonban szinte vadászni kell a helyet az embernek. Finom ételek, bő választék, kedves kiszolgálás.
Megosztom
Kellemes vacsora -

Gabriele Étterem Zsámbék

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. október 18.
Családommal és barátaimmal is rendszeresen látogatom az éttermet. A kiszolgálás jó, a pincérek kedvesek és segítőkészek. A pizza szerintem a környéken az egyik legjobb, a főételek is nagyon finoman vannak elkészítve, az adagok mérete is megfelelő. Pozitív, hogy az étterem egybe van épülve egy cukrászdával, így a szokásos éttermi desszerten kívül van lehetőség sokféle torta, fagylalt közül is választani.
Megosztom
A sétálón a legjobb -

Gösser Vendéglő Mosonmagyaróvár

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 17.
Az étterem roppan jó helyen található. Két bejárata van, az egyik a Magyar utca felől, a másik egy hátsó kis utcából. A sétáló utcán kis teraszos elkerített kiülős része is van, ami nyáron jó időben szuper lehet (mikor mi ott jártunk esett). A sétáló utcán a legjobb ár- érték arányú helynek gondolom. A kiszolgálás megfelelő, mikor ott jártunk valószínűsítem, hogy két tanuló volt a pincér.
Megosztom
Hangulatos kis hely a város legszebb utcájában -

Magyaros Vendéglő Mosonmagyaróvár

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 17.
A vendéglőbe késői órán érkeztünk, a pincér akkor is kedves volt és segítőkész. Az étterem ízléses és hangulatos és rendkívül tiszta. Sokszor tapasztaltam már olyat, hogy a pincér átlépi az elhagyott szalvétát, zsepit. . ahelyett, hogy felvenné. Itt érkezésünkkor szemet szúrt egy kis papír fecni az asztalok között, de a pincér amint meglátta egyből felkapta.
Megosztom
Nem gyorséttermi hamburger -

Jack's Burger - Tesco Budaörs Budaörs

2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2016. október 17.
Több helyen is fogyasztottam már a hamburgerüket, itt legutóbb tegnap, eddig nem csalódtam, azt kaptam amit vártam. Nem egy megszokott gyorséttermi hamburger. A "legjobb" ajánlatuk ha jól emlékszem 1190Ft ért a hamburger menü. Itt kapsz egy hamburgert, sült krumplival és dobozos üdítővel, ár-érték arányban azt mondanám, hogy jó.
Megosztom
Inkább csak a hangulata miatt... -

Bécsikapu Étterem Kőszeg

2015. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kőszegen kirándultunk családommal és ezt a helyet találtuk, ami Szép Kártya elfogadó hely, és mindannyiunk számára szimpatikus is. Érkezésünkkor egy kedves pincér fogadott minket, jelmezben. A hely hangulata nekünk nagyon tetszett a "trón" szerű székekkel, bárdokkal a falon. A kiszolgálás kedves, segítőkész és gyors volt. Az étlap összeállítása megfelelő és sokféle.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A párommal Miskolc-Tapolcáról látogattunk el Lillafüredre. Meglepetésünkre csak egy éttermet találtunk ami Szép Kártya elfogadó hely volt, de mivel az nem volt szimpatikus, eszembe jutott, hogy olvastam a Molnár Csárdáról. Elindultunk visszafelé és az út mentén meg is pillantottam a csodaszép környezetben lévő éttermet, bár nyáron biztosan hangulatosabb lehet a patak partján ülve enni a finom ételeket.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hotel recepciósa ajánlotta a vendéglőt, mikor érdeklődtünk nála egy jó ár-érték arányú helyről. Egy kis eldugott utcában találtunk rá az étteremre, ami elsőre inkább kiülős iszogatós helynek nézett ki. A belső rész egy picit kicsi, talán 6 asztalnak van helye, de mivel ottjártunkkor nem volt rajtunk kívül senki, nem volt zavaró a dolog.
Megosztom
2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Rendszeres, visszatérő vendégei vagyunk az étteremnek. A környéken a legjobb ár-érték arányú helynek gondoljuk. A kiszolgálás kedves, udvarias, segítőkész és gyors. Az ételeik egytől egyig nagyon finomak. Menüt is többször ettünk, és mindig kifogástalan volt.
Megosztom


TérképX