Élmények első kézbőlOlvass, írj véleményeket éttermekről, szállásokról programokról!
Malex
160
Itt járt már

Malex adatlapja

7Értékelés
1
6
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2016.12.28
Utoljára itt2018.07.20

Néhány kiemelt értékelés

Szörnyű 2018. július 19.családjával járt itt
Édesapám 60. szülinapját tartottuk itt. Bár én mondtam,hog ez nem jó hely,ő ragaszkodott hozzá,hogy jó lesz a gyerekek miatt,mert van játszótér,kisvonat stb. Mi tavaly csak inni ültünk be az akkor 1,5 évesünkkel és kb fél óra volt mire kaptunk egy teát. Most mivel mondtam,hogy iszonyú lassú a kiszolgálás előre megrendelték a 3 fatálat.
1Ételek / Italok
1Kiszolgálás
1Hangulat
1Ár / érték arány
1Tisztaság
Gyenge 2017. augusztus 14.családjával (gyerekekkel) járt itt
Augusztus elején egy hétvégét töltöttünk itt el családdal. Egy 20 és egy 2 hónapos gyerekkel. Esküvőre jöttünk és babával ez a szállás tünt a legmegfelelőbbnek,mivel a környéken nincs semmilyen szállás. Smaragd völgyben vannak fa ás kőházak ahol a násznép többi része megszállt. Az a no comment kategória még szerencse,hogy mi nem oda mentünk.
5Személyzet
2Tisztaság
1Ár / érték arány
2Kényelem
3Szolgáltatások
5Étkezés
4Elhelyezkedés
Gyenge 2016. december 28.családjával (gyerekekkel) járt itt
Sajnos rossz tapasztalattal távoztunk. Ebédelni mentünk ide,mert sok jót hallotunk a helyről. Volt szerencsém sziciliában tartózkodni majnem 2 hónapot így mondhatom,hogy végig ettem minden tradicionálisan sziciliai ételt. Érkezésünkor 5 percet álltunk az ajtóban az egy éves kisfiunkkal a kezünkben mert a babakocsi be sem fért így az előtérben hagytuk,mire oda jött hozzánk valaki.
2Ételek / Italok
1Kiszolgálás
2Hangulat
1Ár / érték arány
1Tisztaság