nagytamasne étterem értékelései

Értékelései
22
23
21
21
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nagytamasne értékeléseit!

Olvasd el nagytamasne étterem értékeléseit!

nagytamasne hévízi értékelései

Élő zene... -

Magyar Csárda Hévíz

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 1.
Hangulatos a csárda kialakítása, tetszett a felszolgálók egyedi öltözete. A gyors rendelés felvétele után a kiszolgálás kicsit lelassult bár az élő zenét biztosító zenekar nagyon igyekezett ezt áthidalni. Nekünk ez sajnos nem hiányzott. Az ételek mennyisége és minősége a további hévizi tartózkodásunk alatt, más éttermekben szerzett tapasztalatokhoz viszonyítva átlagosnak mondható, tehát ettől csak jobbat találtunk.
Megosztom
Kedves meglepetés Hévízről -

Amadeus Grillkert és Étterem Hévíz

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 1.
Könnyen megközelíthető. csendes kuckó egy lépcsősor tetején. Nagyon barátságos, családias hangulatú. Kamasz fiainkkal ültünk be ide. Mindenki elégedett volt a választott étel minőségével és mennyiségével. Sajnos annyira, hogy bár szerettük volna még megkóstolni a desszertet is, de nem maradt hely a hasunkban. Nagyon háziasan főznek.
Megosztom
Kellemes hévizi vacsora -

Liget Étterem & Pizzéria Hévíz

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 1.
Családi séta közben fedeztük fel. Feltűnt a hangulatos terasz sok vendéggel. Megbeszéltük, hogy aznap ott vacsorázunk. Szerencsére este volt hely. A kiszolgálás gyors és készséges. Az ételeket szépen tálalják, bőséges és finom. Az italokkal sem volt semmi gond. A család mind a négy tagja elégedetten távozott és másoknak is szívesen ajánljuk a helyet.
Megosztom
Hévíz leggyengébb láncszeme -

Rózsakert Bistro Hévíz

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 4.
A déli ebéd kínálatukra készültünk. Központi helyen fekszik a bisztro, látványnak se utolsó. 3 féle 4 fogásos menüvel hívogatják be a vendégeket. Gyorsan kiderült, hogy az a 4 csak 3. Mindegy, ha gyors és finom ez is elég lesz. A leves még finom is volt. A második már lassabban érkezett. mindannyian ugyanazt kértük (4 fő), hogy ne lehessen összekeverni semmit, hát sikerült.
Megosztom


TérképX