nagytamasne szállás értékelései

Értékelései
22
23
21
21
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nagytamasne értékeléseit!

Olvasd el nagytamasne szállás értékeléseit!

nagytamasne értékelései

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Zalakaros egy csendes környékén található, könnyen. Szépen felújított épület, ízléses berendezés. A konyhában és a hozzátartozó kamrában mindenféle berendezéssel igyekeztek könnyíteni a mindennapokon. Jó kis sétákat lehet tenni a környéken, reggelente madárhangokra kell az ember. Étterem és egy kis élelmiszerbolt is van nem messze. Jót pihentünk.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Harmadszor jártunk itt, a serdülő fiaim kérésére. Augusztusban 3 éjszakát töltöttünk itt. Kedves személyzettel találkoztunk. Az étkezésünket könnyen meg tudjuk oldani egy helyi szállítócég segítségével, nagyon jól főznek és az ár- érték arány is megfelelő. Csendes, tiszta fürdő még mindig. A napijegy árában a szauna is benne van.
Megosztom
Rövid, de hatásos felüdülés -

Hunguest Hotel Forrás Szeged Szeged

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 13.
Egy éjszakát töltöttünk itt, de már most keressük, hogyan tudnánk visszajönni. Könnyen megtaláltuk a hotelt. Csendes helyen van. Korábban érkeztünk de ez nem jelentett gondot, sőt még levespartira is meginvitáltak minket. Tágas, kényelmes minden helyiség. Az étterem tiszta, a személyzet gyors, kedves. A választék nagyon jó.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 5.
Könnyen megtaláltuk mert jól ki van táblázva város szerte. A recepciós magatartása viszont már lehűtötte kezdeti lelkesedésünket, fiatal kamasz lány volt. A szobák egyszerűek, a legalapvetőbb berendezéssel. DE! A fürdőszobában nincs akasztó(? )Egy hajszárító sem ártana. Az itt dolgozó személyzet viszont kedves, segítőkész volt mindenben.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
Férjemmel kettesben jártunk itt. A vakáció ellenére félházzal üzemeltek. Szép, tiszta, kényelmes szobát kaptunk. A tévé viszont élvezhetetlen volt állandóan állítgatni kellett mert rossz volt a vétel. A személyzet kedves. Az étteremben nagyon kedvesek voltak, gyors kiszolgálásban volt részünk. A reggelivel nem volt gond, a vacsorát viszont étlapról éri meg választani.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki szereti a nyugalmat, csendet ide jöjjön! Kényelmes, tágas 4 fős szobát kaptunk. Jól felszerelt. Klíma nem volt, de fekvése miatt nem volt nagyon meleg. A kilátás a fürdőre nyílt. Mindenki megtalálta a kívánságának megfelelő hőmérsékletű medencét. A személyzet kedves, rugalmas, első a vendég. Közös konyha van először féltem tőle de nagyon kedves szomszédaink voltak, nem kellett lökdösődni.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 7.
A szoba 2 személynek elég kényelmes, tiszta. A fürdőszoba meglepően tágas, világos. A szoba kellemesen csendes. A parkolóhelyet a strandbejárat miatt vadászni kellett. Az étteremből felhúzódott a konyha átható szaga. A fürdő nagyon igényes, nagy gondot fordítanak a tisztaságra és a biztonságra.
Megosztom
Kellemes hétvége egy váratlanul jó szállóban -

Aqua Hotel Kistelek Kistelek

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. április 13.
Városközpontban fekvő kis hotelről van szó. Kedves, gyors a recepciós. Kényelmes, tiszta, tágas szobát kaptunk. nem hiányzott talán csak a hajszárító. Az étteremben is kedves,figyelmes a személyzet és jó a konyha. Talán a reggeli választéka lehetne bővebb. Az étterem kialakítása is tetszetős. A szomszédban lévő fürdő könnyen megközelíthető.
Megosztom
2016. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. február 3.
Tágas, kényelmes, sok ablakos világos házikót kaptunk. Minden tiszta. A konyhában mindent megtaláltunk(működőképesen)amire csak szükségünk volt. A mosogatógépet is használhattuk. A fürdőszobába viszont el kellene egy hajszárító főleg télen. Egyébként jót pihentünk. Csendes a környék, a fürdő is csak pár lépés. A reggeli úszás és a késői nyitva tartás miatt is vissza fogunk ide jönni.
Megosztom
Téli szünet 2015 -

Hotel Laroba Alsóörs

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 4.
Gyorsan eltelt az a néhány nap, amit itt töltöttünk. A kellemetlen időjárás ellenére igyekeztünk a környéket bejárni. A szállás nagyon kényelmes volt és tiszta. Ennyi törülközővel még sehol sem láttak el minket, és az, hogy a gyerekek is kaptak méretüknek megfelelő köntöst nagyon jó volt. Sajnos a fürdő rész ennyi embernek kicsi.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX