süsüasárkány étterem értékelései

Értékelései
3
5
3
7
0
0
4

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg süsüasárkány értékeléseit!

Olvasd el süsüasárkány étterem értékeléseit!

Tenger, napsütés, gyros -

A Görög Faló Gyros Bár Miskolc

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki még nem járt Görögországban, annak bizonyára furcsán hat a sültkrumpli a gyrosban. Aki viszont járt már ott, annak annyira hozzátartozik, mint a ragyogó napsütés és a kék tenger egy mediterrán nyaraláshoz. Ezt az igazi görög ízvilágot csempészi be a Görög Faló itt a "messzi északon" a szürke és néha borongós hétköznapokba.
Megosztom
Éhes tömeg az erdő közepén -

Erdei Halsütöde Lillafüred

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Felkapott hely lett az utóbbi években a Pisztrángos, ám a hétvégi nagy rohamban is derekasan állják a sarat. A sor nagy, de gyorsan fogy, az ételt is viszonylag hamar megkaptuk, vasárnap fél egykor, éhenhalási időben. A parkolással vannak problémák, de tény: ha jó erdei levegőre vágyunk, a természetbe ne autóval induljunk. . . A kiszolgálás ötletes, nem éppen 21.
Megosztom
Gasztroélmény -

Dűlő Miskolc

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. október 1.
Nem készültünk hatalmas zabálásra, mivel az ilyen helyek nem a nagy adagokról szólnak, ám végül mégis teljesen jóllaktunk a főétellel és a desszerttel. A felszolgálás nem túl tolakodó, de kedves és készséges, az ajándék előétel-falat szép gesztus volt (szeletke marhanyelv mentás joghurtos tökcsíkokkal, ízre nem nagy szám, dehát ajándék lónak ne nézd a fogát.
Megosztom


TérképX