Türelmes étterem értékelései

Értékelései
2
6
5
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Türelmes értékeléseit!

Olvasd el Türelmes étterem értékeléseit!

Hatalmas adagok,isteni ételek -

Gála Étterem Jánoshalma

2018. júniusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. június 20.
Több alkalommal voltunk már itt,sosem csalódtunk.Gyors,korrekt kiszolgálás,hatalmas adag ételek és teljesen reális árak fogadnak mindig bennünket.A bőségesen etlapon mindenki talál magának megfelelő ennivalót,legyen az pizza, frissen sültek vagy kész ételek.Talan az egyik legprofibb hely ahol vidéken járva ettünk egy jót.Ajanlom mindenki számára.
Megosztom
Büfé jelleg, közepes színvonal. -

Spejz Esztergom

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 20.
Egy hétvégi kikapcsolódás közben tértünk be Esztergomban erre a helyre. Alapvetően egy büfé jelleg amit az ember elsőre meglát. Ennek megfelelően az ételek közepesnek mondhatók. Pizzából hatalmas választék van,de mi nem erre vágytunk ebéd gyanánt. Más jellegű ételből kicsi a választék,divatos elnevezések, hétköznapi ízek.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 16. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hosszú hétvégét töltöttünk Kehidan,érkezés után nagyon éhesen mentünk erre a helyre. És nem bántuk meg. Hatalmas adag tökéletesen elkészített ételt kaptunk :) A pincér nagyon udvarias,a hely jellege magával ragadó. Az árak pedig teljesen normálisak,sőt az adagot figyelembe véve,még olcsónak is mondanám.
Megosztom
Hatalmas adag,kedvező áron -

Texas Étterem Saloon Csávoly

2017. februárban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 17.
Egy kicsi,de annál hangulatosabb hely ahol senki nem marad éhes. Talán pont a kis hely teszi ilyen minőségűvé. Hatalmas adag steak mindenféle verzióban,mindenki szája íze szerint. Sosem csalódtunk még a minőségben. A személyzet udvarias,gyors. A tulajdonos mindenkivel külön foglalkozik, érezhető hogy szívből csinálja. Rendszeres vendégek vagyunk es leszünk is :)
Megosztom
Mindig finom ételek -

Malom Étterem Baja

2017. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 17.
Több alkalommal voltunk már itt. Az étterem rész nagyon kulturált,pincérek segítőkészek. Ételek változatosak és mind mennyiségben,mind minőségben megfelelőek. Pizzeria rész különösen kitűnő. A környék legjobb pizzáját tudják elkészíteni(szerintünk). Csütörtökön es pénteken "féláras akció" van,ami az amúgy sem drága ételt még olcsóbbá teszi.
Megosztom


TérképX