Zsuzso04 étterem értékelései

Értékelései
1
6
7
1
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsuzso04 értékeléseit!

Olvasd el Zsuzso04 étterem értékeléseit!

Ismételten kiváló -

Várkanyar Vendéglő Tata

2017. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 24.
Hétvégén újból ellátogattunk Tatára ebbe a kedves vendéglőbe. Szívélyes fogadtatásban részesültünk,nagyon jó helyen kaptunk asztalt. Az ételek fennségesek voltak, különleges csapolt sörük van,sőt még sörpárlat is,amit érdemes megkóstolni. A pincér nagyon ügyesen kifilézte a durbincsot,élmény volt nézni. Újból megyünk.
Megosztom
Finom ebéd után finom kávé -

Karolina Kávéház & Koktélbár Balatonfüred

2016. júliusban járt itt
Értékelt: 2016. július 14.
Balatonfüreden járva ismét betértünk a Karolina kávéházba. A szomszédos étteremből áthelyezkedtünk egy finom frissen pörkölt, frissen őrölt kávészemekből készült espressóra és kapuccinóra. Nem csalódtunk,még mindig jól csinálják. A négylábú vendégekről is gondoskodtak a tikkasztó melegben. Sajnos,a sütiket nem tudtuk tesztelni,de majd legközelebb.!
Megosztom
Kellemes hely fantasztikus kilátással -

3P&Vino Balatonfüred

2016. júliusban járt itt
Értékelt: 2016. július 14.
Hévízről hazafelé tartva útbaesett(csak +50 km úthossz) Balatonfüred. Delet ütött az óra,így betértünk a 3P étterembe. Nagyon kedves volt a fogadtatás, pizzát és tésztát választottunk,limonádé és csapolt sör többféle is volt. Mindkettő jól jött a nagy melegben. Nagyon finoman volt elkészítve az ebédünk,biztos újra kíváncsiak leszünk a Balatoni kilátásra az étterem teraszáról.
Megosztom
Szemgyönyörködtető,szívmelengető -

Molnár Cukrászda Komárom

2016. májusban járt itt
Értékelt: 2016. június 5.
Májusban egy hétvégén álltunk meg egy süteményre, de sajnos (! ) több lett belőle,amit csak a kilók bántak,de mi nem. Mindig van az aktuális Magyarország tortájából,sőt cukormentes változatban is. Nagyon sok friss gyümölcsöt használnak,és a krémeknek is házias ízük van. Ha valamilyen alkalom van,igénybe veszem kínálatukat,de ha nincs is alkalom,akkor is találok okot,hogy betérjek egy kis "kalóriapótlásra"!
Megosztom
Nagy választék minden alkalommal -

Margaretta Cukrászda Szentendre

2016. májusban járt itt
Értékelt: 2016. június 5.
Többször jártam már itt,mindig nagyon finom fagylaltot ettem,most is jó választás volt. Az őszibarackos frissítő volt, a rumos dió is jól sikerült nekik. Mindig van cukormentes változat ,sőt most már laktózmentes is. Általában nehéz a döntés, de az utánam állók sokasága meggyorsítja a folyamatot.
Megosztom
Jó hely a Duna partján -

Forgó Étterem Dunabogdány

2016. márciusban járt itt
Értékelt: 2016. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Márciusban jártam itt legutoljára születésnapot ünnepelni,tavaly többször is megfordultam . Rokonom ajánlására döntöttem úgy,hogy letesztelem az étlapjukat. Természetesen,sikerrel jártak. Általában a szezonális kínálatot böngésztem,és találtam is számomra megfelelőt. a limonádéjuk elsőosztályú,sajnos! ! mindig azt kellett innom,mivel én voltam a sofőr.
Megosztom
Kellemes meglepetés -

Várkanyar Vendéglő Tata

2016. májusban járt itt
Értékelt: 2016. május 10.
Anyák napján látogattunk el Tatára. Sétáltunk egyet a tó partján,megnéztük a tatai várat,majd ebédre betértünk a Várkanyar Vendéglőbe,ami egyáltalán nem nevezhető vendéglőnek,méltó lenne az étterem megnevezésre. Nem foglaltunk előre asztalt,így csak a kerthelységben kaptunk asztalt,amit aztán egyáltalán nem bántunk.
Megosztom


TérképX