A község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található. A falu fő nevezetessége a központjában fekvő Pallavicini-kastély. A domboldalon álló, ősfás park közepén található kastély klasszicista stílusban épült. A teljesen felújított kastély jelenleg kastélyszállóként működik.
Két gyermekkel érkeztünk az étterembe, ezért számomra különösen fontos a tisztaság és az, hogy bizalommal tudjak választani a svédasztalról. Sajnos már az első benyomás sem volt megnyugtató. A svédasztal és annak környezete számomra koszosnak hatott. Több saláta buggyantnak tűnt, a rizs...
Egyáltalán nem azt a ételt kaptam meg amit rendeltem,es még az se jó amit adnak ... csak hús, se saláta se öntet a kanyarba sincsen,és elkérnek sok pénzt az ehetetlen ételért.Szamomra egyenlő a nullával,elsőnek próbáltam ki de utoljára is.
Tökéletes kiszolgálás és kedves személyzet! Az ételek tényleg igazi amerikai hangulatúak. Miskolcon hiánypótló hely. Ár értés arányban kifogástalan kézműves hamburgereket ettünk. A hely tiszta volt és jó hangulatú! Ha miskolc tapolcán jár valaki akkor el kell ide látogatni. :D vissza térünk!