Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Salgó vára Salgótarján

4
3
értékelés
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
1. helyezett
városi Vár közül
Kategória
Vár
Salgó vára Salgótarján
Salgó vára SalgótarjánSalgó vára Salgótarján
Salgó vára SalgótarjánSalgó vára Salgótarján
28 fotó

Salgó vára Salgótarján bemutatkozása

Ez a szabadon látogatható, festői várrom a Vár utca végén található parkolótól közelíthetó meg. Kisgyermekek, illetve az idősebbek számára azonban nem egyszerű a megközelítése, ugyanis néhol sziklás a terep. Környéke cserébe természetvédelmi terület, ezért bávelkedik a természeti kincsekben.
Tovább olvasom >>

3 vendég értékelése alapján

Kihagyhatatlan
33%
Érdekes
33%
Átlagos
33%
Kihagyható
0%
Időpazarlás
0%
Érdekes

3 vélemény
A kijelzett darabszámba és átlagba beszámítjuk partneroldalunkon, a Szállásvadász.hu oldalon leadott értékeléseket is. Ott lehetőség van szöveg nélkül is értékelni. Az ilyen (kizárólag pontozásos) értékelések nem kerülnek megjelenítésre.
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Népszerű szállások a környéken
Tavas Vendégház Karancsalja - Napi árak
Napi árak
2023.12.30-ig
Tavas Vendégház Karancsalja
82.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től ellátás nélkül
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
2024.12.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
Kérd ajánlatunkat!
Szent István Hotel Eger - Napi árak reggelis ellátással
Napi árak reggelis ellátással
2024.03.01-ig
Szent István Hotel Eger
25.000 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel

Salgó vára Salgótarján vélemények

29
1277
1917
38941
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 650 városban járt márFelfedező - 2059 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 38941 feltöltött kép
Érdekes 2023. január 14.a párjával járt itt
Ma Fülek és Somoskő után Salgó várát vettük be. Hál'Istennek ezek a várak csak pár kilométerre vannak egymástól. A vicces államhatár meg olyan, hogy a somoskői vár a túloldalán felszik, a falu meg ezen az oldalon, szóval, így az országhatáron belül meghúzott kötelmek miatt az a vár nem kerülhet fel ide, de a tőle 50 méterre álló Petőfi kunyhó meg még igen.
Itt fényképeztem:
Salgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - Külső képSalgó vára Salgótarján - Külső képSalgó vára Salgótarján - Külső képSalgó vára Salgótarján - BelsőSalgó vára Salgótarján - BelsőSalgó vára Salgótarján - Külső képSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - Külső képSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - Külső képSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - EgyébSalgó vára Salgótarján - Külső kép
Még több kép (17 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
0
22
1
0
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2022. február 15.barátokkal járt itt
Jó 5 éve voltam Salgó várában, így itt volt az ideje egy újabb túrának. Mondjuk, túra túlzás, mert a parkolótól nincs vészes messzeségben. KB. fele útnál pihenő is ki van alakítva, nyársalni is lehet. Mi 5-en voltunk+ egy 30 kilós kutya, aki szintén élvezte a kirándulást.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Átlagos 2016. július 29.barátokkal járt itt
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Magas, köves, vizes úton,baktattunk felfelé. A magas páratartalom,sem kedvezett dohányos tüdőmnek. A várból a lakótorony az, ami viszonylag épségben, megmaradt. Az áthevült testünknek,enyhülést adott, a váron át-át söprő szél. Érdekesség: Szemben található Somoskő vára. Megcsodáltuk, innen fentről, majd kiderült, hogy az lesz, a következő állomás helyünk. Leültem a várfalra, élveztem a kilátást, és a frissítő szellőt.
Itt fényképeztem:
Salgó vára Salgótarján - Salgó vára Salgótarján - Salgó vára Salgótarján - Salgó vára Salgótarján - Salgó vára Salgótarján - Salgó vára Salgótarján -
Még több kép (3 db) >>
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.