Az épületben, mely már a múlt században is vendéglőként funkcionált, ma egy korhű hangulatú, boltíves, Sárvár múltját is felelevenítő vendéglátóhely működik. Éttermünk sajátosságát a régi, magyaros ételek felkutatása és felelevenítése, elkészítése adja.
Tovább olvasom >>
Magyarságunkat tükrözi a „Magyar borok és ételek" című gasztronómiai gálasorozatunk is, melynek során havonta egy-egy jeles hazai borvidék, illetve neves borász nedűi mellé készítünk mára már elfeledett, ám ízes, magyaros ételeket. Éttermünk szezononként megújuló, rusztikus kivitelű étlapján a világhírű magyar konyha remekei mellett természetesen a mai kornak megfelelő, internacionális ételajánlat is megtalálható. A nemzetközi kínálatot azzal tesszük teljessé, hogy vendéglőnkben rendszeresen külföldi vendégszakácsok mutatják be országuk, régiójuk sajátos ételeit-italait. Házunk specialitásai közé tartozik különleges, házi készítésű kecskesajt ajánlatunk, bárány, kecske, borjú és szürkemarha húsából készített ételeink széles választéka, valamint erdeigomba- és vadhúsételeink. Gyertyafényes estéinket egy sikeres és felkészült szakmai stáb, valamint kellemes programok teszik teljessé!
Egy ismerősünk ajánlotta, ha Sárváron járunk és ebédelni akarunk, ezt a helyet keressük fel. Hát igaza volt ! Nagy a választék, remek a minőség és sok a mennyiség ! Négyen voltunk és mindenki nagyon elégedett volt ! Hallottuk a többi asztalnál lévő vendég is nagyon meg volt elégedve !
Azt hiszen Sárváron a Várkapu vendéglőt többször felkeressük, mert az étlapon vannak még olyan különlegességek amivel máshol nem találkoztunk ! Aki teheti ne hagyja ki ! !
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.