A Várkapu Vendéglő Sárvár a vár tövében, a szép park közvetlen közelében található, és atmoszférája a történelmi hangulatot modern kényelemmel ötvözi. Az étterem a klasszikus értékek mentén kínál finom, házias jellegű ételeket, amelyeket az évszakhoz illő alapanyagokból készítenek. A vendégközpontú kiszolgálás jellemző: igényes, kedves, pontos és figyelmes személyzet. A belső tér elegáns, a terasz pedig árnyékos, így kényelmes étkezést biztosít akár rosszabb idő esetén is.
A gyors és udvarias kiszolgálás, a friss, meleg és ízletes ételek mellett a bőséges adagok is kiemelkednek. Szervízdíj nincs, és az árak az szolgáltatás minőségét tükrözik, általában kedvező összképet nyújtva. A hely kiváló elhelyezkedése és a vár közelsége különleges hangulatot ad az étkezésnek. Az étterem széles étlapján a magyaros ízvilág mellett változatos fogások találhatók, köztük húsételek és friss halfételek. A teraszos rész és a belső berendezés egyaránt a gondosan megtervezett hangulatot erősítik. A gyakori visszatérő vendégek a magas minőség, az ízletes menüsor és a történelmi környezet miatt tekintik a helyet érdemesnek. Összességében a Várkapu Vendéglő Sárvár megbízható választás a közeli szállás környezetében, ahol a vendégek kielégítő élményekkel távoznak.
A húsvéti ünnepeket töltöttük Sárváron a családommal.Sok keresgélés után erre a vendéglőre esett a választásunk . Nem bántuk meg ,nagyon jó a konyhájuk .Óriási adagok ,nagyon finom ízek,ízléses tálalás és ami nagyon fontos baráti árak várják a kedves vendéget.Ajánlom mindenkinek aki szereti a magyar konyhát!
Egy ismerősünk ajánlotta, ha Sárváron járunk és ebédelni akarunk, ezt a helyet keressük fel. Hát igaza volt ! Nagy a választék, remek a minőség és sok a mennyiség ! Négyen voltunk és mindenki nagyon elégedett volt ! Hallottuk a többi asztalnál lévő vendég is nagyon meg volt elégedve !
Azt hiszen Sárváron a Várkapu vendéglőt többször felkeressük, mert az étlapon vannak még olyan különlegességek amivel máshol nem találkoztunk ! Aki teheti ne hagyja ki ! !