Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár bemutatkozása
A Park Inn Hotel 2006-ban épült, Magyar Turizmus Minőségi Díj és Zöld Szálloda elismeréssel rendelkezik; a sárvári gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szálloda vendégeit barátságos légkörrel várja, szolgáltatásait az egyszerűség és a korszerűség jellemzi, a vendégek igényeihez alakított ajánlatokkal.
A szálláshely minden szempontból megfelelt, igaz nem volt feltöltve a szappan és tusfurdő. és nem működött a hajszáritó de ezek nem befolyásolják a pihenést nálam. A fürdőt ismerjük tökéletes, jó volt hogy nem voltak külsős fürdővendégek. Amit hiányoltam az a szervezéssel kapcsolatos, mivel karácsonyi pihenés néven hirdették, vártam karácsonyi zenét, esetleg programot, hangulatot.
Volt valami szintetitázátoros zene de nem értékelném. Ezen a pontot egy ilyen színvonalas szállodától többet vártam. Gyerekeknek este 8 órától volt lufihajtogatás de napközben semmi. Nem volt olyan helyen karácsonyfa ahol a gyerekenek ajándékot lehet átadni, ezt a szobában tehettük meg, ahol semmi karácsonyi hangulat nem volt(mi sem vittünk mert azt hittük valami csak lesz. . . ) Nem volt. A szállóvendégekről annyit hogy levélben kaptunk információt az étkezéseknél elvárt öltözetről, amit sajnos nagyon kevesen tartottak be. Sok volt a melegitős papucsos vacsorázó vendég, ez rontotta a hangulatot . Köszönöm hogy elmondhattam a véleményemet. Üdvözlettel: Faragó Zsuzsanna
Átadtam a szobát és igénybe vettem a spa szolgáltatást este 1/2 8-ig de a csomagjaimat csak egy raktárba tudták berakni sem átöltözési lehetőség se köntös se törölközőt nem tudtak adni. Ezért a fürdőben úgy éreztem magam mint egy csöves. Utcai ruhában bakancsban mentem a fürdőbe A WC-ben átöltözni nem lehet mert tiszta víz és pakolási lehetöség nincs.
Nem lehetett a szoba hőmérsékletét és a ventillátort szabályozni. A wc csésze mozgott! ! ! Jobban örültünk volna a kád opciónak. Az adagolók nem voltak tele és a tusfürdős adagoló nagyon rossz volt. A három liftből csak kettő ment, pedig mikor megérkeztünk működött mindhárom. Az éttermekben is nagyon meleg volt!
A Hotel kinézete, és felszereltsége első osztályú. Amivel nem voltam annyira megelégedve Szilveszterkor az étel ízesítése. Volt olyan étel amire azt mondanák nem volt rossz és voltami nagyon nem volt finom, de sajnos majdnem hogy semmire nem tudnám mondani hogy maradandó élményt adott volna az íz világa amit ki tudnék emelni
Nagyon elegedett voltam az ellatas mennyisegevel,minosegevel. A szemelyzet keszseges,udvarias,baratsagos volt. Hianyoltam as etteremben a kaves es a teascseszekhez tartozo kistanyerokat. A furdoszobaban kellemetlen szag volt,amit keresunkre orvosolni probaltak,de csak tuneti kezelessel. Ugy gondolom,hogy a hiba rendszerszintu lehet.
A wc kagylo a kefevel nem elerheto,de lathato reszen koszos,gusztustalan volt. A mosdokagylonal pedig a csaptelep korul vizkolrekadodas volt. A takaritas hagyott nemi kivannivalot maga utan.
Az ágy kényelmetlen volt. A szobában minden rendelkezésünkre állt. Az ételek nagyon finomak voltak, viszont nagyobb választékra számítottam. A személyzet kedves és készséges. A wellness részleg is kielégítő volt. Talán több élményelemet el tudtam volna képzelni. Nagyon örültünk, hogy délig maradhattunk. Így ebéd után indultunk haza. Jól éreztük magunkat, remélem lesz alkalmunk visszatérni!
Egyedül a játékterem használatánál sokallom azt a rengeteg 200. - amivel működnek a gépek. A kisebb gyerekeknek ott a jatszóház, de a mi gyerekeink ehhez már nagyok. Áll inclusive ellátásban kifizettunk 1 millió forintot a barátainkkal és közel 40ezer forint elment a gépek használatára, h a gyerekek se unatkozzanak, ha épp nem a fürdőben vagyunk.
Az ellátás pazar volt. Az ételek finomak és hatalmas a választék. Családoknak, pároknak, fiatalnak, idősnek egyaránt ajánlom. A legjobban az tetszett, hogy a sárvári fürdővel közvetlen összeköttetésben van a szálloda.
A szoba átvételét követően jeleztük a zuhanyfej cseréjének szükségességét, melyre távozásunkig nem került sor. Az étteremben a tányérok gyakran voltak vizesek. A szobában nagyon meleg volt. Ami tetszett: a fürdő közelsége. A földszinti bár, recepció tágassága, berendezése, kényelme. Egyes alkalmazottak elvárton túli kedvessége.
A hotel szép helyen, modern kivitelezéssel készült. Remek, hogy közvetlen folyosó létesült a fürdőhöz. A szoba tágas volt és jól elrendezett. Viszont a fürdő sarkai, élei nagyon penészesek voltak, a falak kopottak és foltosak, a szőnyeg szintén foltos, az erkélyajtó kis híján kiesett, amikor nyitottuk. Ezek nagyban rontották az összképet.
Az all inclusive ellátásba kár, hogy nem tartozik bele szaunahasználat, azért ez már alap ebben az árban szerintem. Szintén furcsa, hogy nem tartozik bele a bárban fogyasztott sör és bor, illetve az éttermekből is csak étkezési időben kérhettünk, egyébként magunkat lehetett kiszolgáljuk. Az összes játék (billiárd, xbox, stb. ) és az internet sarok is szintén fizetős. Nekem az all inclusive ellátás és az igen magas ár ennél többet jelentene.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, őrzött: 2700 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 5100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 50 kg-ig: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 50 kg-ig: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár