Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Sárvár bemutatkozása
A Park Inn Hotel 2006-ban épült, Magyar Turizmus Minőségi Díj és Zöld Szálloda elismeréssel rendelkezik; a sárvári gyógyfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szálloda vendégeit barátságos légkörrel várja, szolgáltatásait az egyszerűség és a korszerűség jellemzi, a vendégek igényeihez alakított ajánlatokkal.
Röviden és címszavakban:figyelmes személyzet, tisztaság mindenhol,jó illatok,kedves recepció,segítőkész szobalányok,kedves,vidám kiszolgálás, minőség, szenzációs konyha(köszi a szakácsnak az élményt:))kényelmes és hűvös szoba, tiszta köntösök és törölközők, kényelmes pihenősarkok, király gyerekjátszószobák,Fürdő:szenzációs,tiszta,kellemes,meleg víz és melegített víz,kedves kiszolgálás a büfékben, jól képzett és aranyos gyerekanimátorok, szenzációs programok és jó idő:)))Ez jellemezte a nyaralásunkat,köszönjük. Maximálisan feltöltődtünk,jövő remélem megint megyünk és hová? Naná,hogy a Park Inn-be:)))Már csak 360 nap van addig:)))
2013.június 1-től 1 hetet töltöttünk a szállodába.Csak ajánlani tudom mindenkinek.Az ételek mennyisége,és minősége kifogástalan. Az étterembe lévő felszolgálók ,kedvessek,és gyorsak.A takaritó személyzetnek is elismerés a munkájukért.Több 4 csillagos szállodába jártunk,de ilyen színvonalu nem sok van!!
Tisztelt Cím! Már nagyon sok szállodában töltöttük szabadnapjainkat, de számunkra a Park Inn Hotel a legmegfelelőbb. Évek óta idejárunk. Nagyon meg vagyunk elégedve a személyzettel, a kiszolgálással. A takarító személyzet becsületességével. Pl. 05. 26-án távozásunkkor (135-ös szoba) ott felejtettem kézi táskámat, melyben sok készpénz volt.
Mielőtt a liftbe szálltunk volna, egyik takarítónő hozta utánam hiánytalanul. Megbízhatóságukat remélem a szálloda értékeli. Köszönet mindenkinek a maximális kiszolgálásért! Tisztelettel Éberhardt Antalné
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa válasza
Tisztelt Éberhardt Antalné!
Nagyon szépen köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét és a kedves szavakat! Örömmel tölt el minket, hogy visszatérő vendégünként minden alkalommal jól érzik magukat nálunk, bízunk benne, hogy még számtalan alkalommal köszönthetjük Önöket a hotelben.
2013. márciusában jártunk Sárváron a Park Inn hotelben. 2 éjszakát töltöttünk itt apósomékkal és párommal. Életem első 4 *-os élménye volt. Nekem teljesen pozitív a véleményem a hotelről: egyszerű, mégis jól felszerelt, színes, szép és kényelmes szobák, bőséges svédasztalos étkezések, ahol degeszre ettük magunkat a változatos és finomabbnál finomabb ételekből.
A személyzet maximálisan segítőkész, udvarias és tisztelettudó, kedvesek. Nagyon jó, hogy át lehet menni a fürdőbe egészen estig. Egyedül a takarításra kellene nagyobb figyelmet szentelni, de nem volt vészes. Mindenkinek jó szívvel AJÁNLOM a helyet. :O)
Barátokkal jártunk a szállodában, egy hosszú hétvégét toltottunk el. A szoba kényelmes és tágas volt, a szolgáltatátok kitunoek, az alkalmazottak szívélyesek, jó hangulat uralkodott. Az ételek választéka boséges, minden ízletes volt. A wellnessben kellemes órákat toltottunk, egyedul a szoba tisztaságával volt némi gondunk, miután hangyák látogattak meg minket.
Ketten a párommal pár napra a Park Inn Hotel-t választottuk.Nem bántuk meg.A Hotel kényelmes tiszta,a személyzet kedves és mosolygós.Az ilyen kikapcsolódáson ellehet felejtkezni a mindennapi munkáról. Ami ezt bizonyitja már négy éven keresztül vissza térünk nyaranta.Köszönet mindezért a Hotel alkalmazottainak.
2012. ok. 23-i hosszú hétvégét töltöttük ebben a csodás szállodában. Színeiben és megjelenésében a vidámság, fiatalosság sugárzik. Egyik legmaradandóbb élményünk volt az ittlét. Az ételek választéka rendkívül jó és finom, a pincérek és egyáltalán a személyzet munkája, csak dícsérendő.
Életem egyik legmarandóbb élménye volt Sárváron ez a fantasztikus hotel. Már a szobába lépve tátva maradt a szám,soha nem láttam ennyire kellemes és ízléses berendezést. A félpanzió bőséges, a vacsra választék pazar, a személyzet kedves, mosolygós,második napra a pincér a szokásos innivalónkat hozta.
Egy hetet töltöttem a Park Inn Hotelben. Mindennel meg voltam elégedve, a szobák tisztasága elképesztő. Az ételek változatosak, nemcsak megszokott ételek vannak az étlapon. A wellness részleg is nagyon szép. :)Csak ajánlani tudom! A szobák felszereltek, parkolási lehetőség is van. A hotelből közvetlen átjárás van a fürdőbe. Eddig ez a legszebb hotel, ahol jártam. Gratulálok!
Gondoltak a családosokra, mert számos összenyitható szobájuk van. Így nagyon kényelmessé vált a pihenésünk. Saját fürdő része nincs a szállodának, de egy átjárón keresztül kényelmesen köntösben is át lehet sétálni a városi fürdőbe, ahol dúskálni lehet minden jóban.
Sárvár városi fürdője modern, mint a szálloda, és rengeteg lehetőséget kínál minden korosztály számára. Nem volt zavaró, hogy a fürdőt nem csak szállóvendégek használták. Az egyedüli észrevételem, hogy kérés nélkül a 2 éjszakás tartózkodás alatt nem cseréltek törölközőt, és azok nem száradtak elég gyorsan. . Egyébként rendkívül jól éreztük magunkat!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, őrzött: 2700 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, őrzött: 5100 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 50 kg-ig: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Macska, 50 kg-ig: 7800 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár