Visszatérő vendégek vagyunk a szállodában, három éve itt kértem meg feleségem kezét. Sajnos előző évben a "régebbi" szárny szobájában látottak elvették a kedvünk a visszalátogatástól, a PRÉMIUM rész megnyitása viszont felkeltette érdeklődésünket. Nem vétettünk hibát, szinte mindennel, maradéktalanul meg voltunk elégedve.
A foglalásunkat szó nélkül segítettek áttenni egy másik időpontra (mikor váratlan baleset miatt egy nappal (! ) hívtuk őket), a recepciós kedvesen és segítőkészen fogadott, az éttermi felszolgáló pedig gyors és precíz volt. Külön szeretném kiemelni a wellness rész szaunaparkját, ahol külön emeleten, egy natúr szauna is volt- legnagyobb örömünkre. Összefoglalva: a szállodát mi bátran tesszük az AJÁNLOTT kategóriába! :)
November 1-i hosszú hétvégét töltöttük itt a párommal. Gyönyörű látványban volt részünk. A személyzet kedves és segítőkész. A Wellness részleg is kifogástalan, kedvesen kicserélték a nem megfelelő méretű fürdőköpenyünket. Az étterem is nagyon rendben volt. A személyzet ott is kedves, tiszteletre méltó! Nagyon jól kipihentük magunkat, mindenkinek ajánlani tudom!
Szálloda igazi luxus színvonalon, mint a szobák, mint a wellnessrészleg, mint a környezet szempontjából! A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek kitűnőek. A Balaton part még így is csodás, tekintve, hogy ősszel voltunk itt. Mindenkinek ajánlom, nem csak a nyári idényben! Tökéletes kikapcsolódás az év minden napján!
2013. áprilisában voltunk a hotelben, ahol a megérkezésünket követően a bejelentkezés gyors és zökkenőmentes volt. Kellemes, modern, elegáns szobákban tisztaság fogadott és ez volt a jellemző. A személyzet a szálláshelyen és az étteremben is figyelmes, segítőkész; az ételek pedig finomak és bőségesek voltak.
5 nap 4 éjszakát töltöttünk el ebben a csodás Hotelben,és maximálisan meg voltunk elégedve mindennel. Az egyik legszuperebb tulajdonsága,hogy a fedett és nyitott medencék mellett ha az embernek mégis a Balatonban támad kedve lubickolni,csak sétál pár métert,és már csobbanhat is a hotel saját strandján.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész,emellett a gyerekek esetlegesen felmerülő extra igényeire is fel vannak készülve,roppant udvariasak és türelmesek. Az ételekkel szintén teljesen elégedett volt a családunk minden tagja,pedig mind hármunknak mások a kedvenceink,mégis mindegyikünk jóllakott a különböző finomságokkal. Még a desszertek között is sok volt a választék,sőt,itt ettem életem eddigi legfinomabb citromtortáját :) Javaslom mindenkinek,aki ide látogat,hogy az Azúr koktélt mindenképpen kóstolja meg,mert isteni finom az is. Igazából tényleg csak jókat tudok írni,mert az 5 nap alatt felhőtlenül éreztük itt magunkat,és amint tehetjük,biztosan visszatérünk!
2 kisgyermekkel voltunk májusban a szálládában. Mindennel meg voltunk elégedve! A konyha a személyzet kitűnő volt! A szobák kényelmesek! Egy dolog ami nem a szálloda hibája, de! Ott létünkkor az egyik legnagyobb magyar bank alkalmazottai nem felejthető stílusban viselkedtek. . . Jó lenne a magyaroknak is előszedni a viselkedés kultúrát. . !
Lenyűgözően szép hotel, ami egy csodálatos helyen fekszik, közvetlenül a Balaton partján. A személyzet rendkívül kedves és segítőkész. A szobák kényelmesek, tiszták minden igényt kielégítenek. Az ételek finomak, bőségesek és rendkívül sokféle étel közül választhat az ide utazó.
A wellness részleg megfelelő élményt nyújt minden korosztály számára. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy legalább egyszer kipróbálja és utána egész biztosan többször is kedvet kap majd hozzá. Mi egészen biztosan újra felkeressük!
Kedves és segítőkész a személyzet! ! ! A szobák a kényelemre vannak kialakítva. A wellness részleg gyerekesek számára is ideálisan kialakított. Hangulatos a park részleg. A szállodának saját strandja van, ami előny. Kényelmesen megközelíthető minden szárnyból az étterem és wellness részleg. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ! ! !
2012 novemberében jártunk itt a családommal. Teljesen véletlenül szúrtuk ki a szállodát,amikor egy pihentető hétvégét kerestünk az év végi hajtás előtt. A szálloda egy csendes Balcsi parti utcácskában fekszik,közvetlenül a vízparton, nagyon szép környezetben. Ozzjártunkkor épp egy orvoskonferencia volt, így szinte csak a miénk volt a wellness részleg.
Nagyon jól éreztük magunkat. A medencék szépek,tiszták voltak,fantasztikus kilátással a Balatonra. Az étteremben kellemes volt a vacsora,bár gyermekmenű hiányában gyerekünk a vacsi után a szobában kekszet evett:))Amit kissé furcsának találtam,hogy amikor a szomszéd asztalnál az illető idős házaspár egy kancsó vizet kért a vacsorához a pincér kelletlenül odavágta az asztalra,hogy még ki is löttyent. Kérdem én kötelező italt fogyasztani a vacsorához,ha fizetni kell érte?
Tavaly voltam a Hotel Azúr-ban egy vállalati rendezvényen. A szálloda nagyon szép helyen fekszik és hihetetlenül csendes volt, annak ellenére is, hogy rengetegen voltunk. Az étterem nagyon szép, az ételek még finomabbak és igazán mester fokon elkészítettek. A szoba tiszta és minden kényelmet kiszolgál.
A wellnesz részleg pazar, a személyzet a vendég minden kívánságát lesi. Életem során már jó pár szállodában jártam, ez egyike a legjobbaknak, bármikor vissza térnék.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, kamerával felügyelt: 4900 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár