Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Októberbe a mindenszentek napján töltöttünk itt 3 szép napot. Az ősz ellenére szép idő volt, tökéletes a pihenésre. Nagyon szép panorámás kilátás a Balatonra. A személyzet nagyon udvarias, mindég a vendégek érdekeit nézték. A kiszólgálás és a félpanziós ellátás kiváló.
A wellnes részleg a szaunával, pezsgőfürdővel és medencével tökéletesen megfelelt számunkra. Egy akciós utazás félpanzióval, ebben az árban maximálisan meg voltunk elégedve. Bármikor visszamennénk pár hasonló szép hétvégére,de a gyerekeinket is elvinnénk. Én csak ajánlani tudom minden ismerősömnek!
2012. és 2013. nyarán 1-1 hetet töltöttünk a szállodában két gyermekünkkel és úgy tervezzük a 2014-es nyári szabadságunkat is ott fogjuk tölteni. A személyzet kedves, figyelmes, az étteremben változatos fogások között lehetett választani, a Balaton nagyon közel van. Amikor az időjárás nem engedte, hogy a Balatonban fürödjünk, a wellnes részlegben töltődtünk fel.
Mivel az Alföldön élünk, nagyon szeretjük a hegyeket, így már a foglalásnál nyugati fekvésű szobát kértünk az 5. emelettől fölfelé, amit meg is kaptunk mind a 2 alkalommal. Mindenkinek csak ajánlani tudom akár kettesben, akár gyerekekkel szeretne egy nagyon jót pihenni a Balaton partján.
Nagyon jól éreztük magunkat egy 3. éjszakás balatoni kirándulás alkalmával. Csak röviden:minden szuper volt, személyzet figyelmes ellátás tökéletes Wellnessz csodálatos. A balatonpart nagyon közel van. Tökéletes csendes hely. Igazi hangulatos vacsora mulatós program volt a vacsora időben.
Október elején jártunk a szállodában. Wellness hétvégét töltöttünk el itt . Nagyon szép helyen fekszik közvetlenül a Balaton partján. Jó volt látni az őszi Balatont , az alvó sétányt , a kikötőben pihenő hajókat. Jól éreztük magunkat , a szállás rendben volt , a wellness rész és a kiszolgálás is remek volt. Szívesen visszamegyünk.
Tökéletes csendes hely a Balaton partján. A személyzet nagyon udvarias és kedves, az ételek minden igényt kielégítettek. Sajnos már a Balatonban csak a bátrabbak fürödtek, de a wellness részleg kárpótolt minket. Az úszó medencében jólesett az úszás! Azonban egy felújítás, modernizálás mindenképpen ráférne a szállodára,ami előnyére válna. Alapjában, jól éreztük magunkat.
Tetszik a szálloda fekvése, szép a kilátás a szobákból, kényelmes a berendezés, igaz nem a legújabb divat szerint, de ár értékarányban kiváló. A félpanzió büféreggelivel és vacsorával teljesen rendben van, és a wellness is jó színvonalú, még ajándék masszázskupon is járt a foglaláshoz ezen a hétvégén :-)
Nagyon nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet istencsászár. Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Köszönünk szépen mindent. :) Úgy döntöttünk legközelebb is ide jövünk. Közel a parthoz, jó levegő, szép környezet és még sorolhatnám. Komolyan imádtuk :) Külön kiemelnénk a citromostortát fergeteges volt.
Szobák rendben. Wellness részleg mindig tiszta. Elképzelésen felüli volt. A wifi rendszeren icipicit lehetne javítani, de annyira jól éreztük magunk, hogy ez eltörpül. Csodás volt ez a hosszú hétvége. Azt is megéltük, hogy lementünk a konditerembe futni, Balaton felé néző szobabicikli hatalmas élmény :)Csocsóba levertek a kicsik és azt is imádtunk. Mindenkinek ajánljuk. Budapestről voltunk Bornemissza Katalin, Wollein Viktória <3
Azt sejtettem a fotók alapján, hogy egy régen fel nem újított szobában, szállodában fogunk lakni, de meglepődtem, hogy ilyen szálloda még létezhet, működhet a 21. században. Kb. 50 éves bútorok, az ágy miatt megfájdult a hátunk. Kényelmesnek tűnt, de ezek szerint mégsem volt az.
A welnesst nem tudtuk kipróbálni, mert egyszerűen nem fértünk volna be sem a pezsgőfürdőbe, sem a medencébe, annyian voltak. Jóval nagyobb welness részre volna szükség. Félpanzióban voltunk, bőségesen lehetett választani az ételek közül, finomakat ettünk, és jóllaktunk mindig. A személyzet nagyon kedves.
Egy dolog nem volt szimpatikus! A wellness részlegben lent a medencéknél nem igazán gyerek centrikus személyzet van :( Jól érezte magát a két család :) kihasználtuk a jó időt, sokat voltunk lent a Balcsi parton és persze a fürdések :) Az ételek finomak, jól főznek! Férjem szavaival élve, egy jó kis időutazásban volt részünk :)
Rendkívül jól éreztük magunkat, semmire nem lehet panaszunk. Már sok értékelés dicsérte a személyzetet és az ételeket. Én is csatlakoznék, nagyon kedves mindenki és igazán finomak a fogások. Meglehet, hogy a berendezés nem a legmodernebb, de én úgy gondolom, hogy egy nyaralás/pihenés minősége nem a berendezés korszerűségén múlik, aki jól akarja érezni magát az jól is fogja, hiszen minden adott hozzá.
Rossz idő (vagy éppen túl meleg) esetére jól felszerelt, tiszta wellness részleg, gyönyörű panoráma a Balatonra, tiszta és megfelelő méretű szobák, saját partszakasz, játszószoba az épületben és játszótér a parkban a gyerekeknek (mondjuk az is igaz, hogy a játszó alkalmatosságokra még lehetne kicsit nagyobb figyelmet fordítani, sok vendég esetén nem hiszem, hogy ennyi játéklehetőség elég lenne a gyerekeknek, mert kint csak egy kicsi mászóka van a homokozón és 3 db hintán kívül). Mi valószinüleg még visszatérünk!