Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófok - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Magistern Konferencia & Wellness Siófokon a Balaton partján található, közvetlen vízparti elhelyezkedéssel várja a vendégeket. A környezetben a balatoni panoráma és a parti sétány könnyen megközelíthetővé teszi a pihenést. A szobák többsége retró hangulatú, ugyanakkor a fürdőszobák felújítottak, és a vendégek általában kényelmes ágyakról számolnak be. Az éttermi kínálat változatos és ízletes, reggelink és vacsoránk bőséges választékkal szolgál.
A wellness részleg kicsi, de szaunákkal, pezsgőfürdővel és úszómedencével kellemes felüdülést kínál. Gyerekes családok számára játszótér, játszóház és külön programok állnak rendelkezésre, így a gyerekek is találnak szórakozást. A személyzet barátságos és segítőkész, a kiszolgálás gördülékeny és figyelmes. A Balaton közvetlen közelében elhelyezkedő szállásról a belváros, kikötő és sétálóutca is könnyen elérhető. A kert rendezett, és a beltéri illetve kültéri szolgáltatások sokoldalúan elérhetők, így rossz idő esetén is akadnak lehetőségek. Az ár-érték arány kedvező, így a családi vagy csoportos pihenésekhez vonzó alternatíva lehet. Összességében a Hotel Magistern Konferencia & Wellness sokoldalú és balatoni környezetben kínál kényelmes lehetőségeket a pihenésre és a rekreációra.
Ami nagyon tetszett, hogy csak átsétáltunk a kerten és már ott voltunk a Balatonparton, a wellness-részleg és a medencék tiszták voltak, rendezettek, öröm volt megmártózni. Az ételek nagyon finomak voltak, azt se tudtuk, miből vegyünk, legszívesebben mindent megkóstoltunk volna.
A szoba kényelmes volt, az erkélyre kilépve nagyon szép kilátás volt a kertre, a Balatonra és a környező nyaralókra. Nagyon jó volt, hogy kétszer is élőzene szólt a vacsora mellé. Amit hiányoltunk, az, hogy se ventillátor, se klíma nem volt a szobában, nem lett volna gond, ha felárat kérnek érte, de így nagyon melegünk volt, még nyitott ajtó mellett is nehezen ment az alvás. De ezt leszámítva mindenről pozitív benyomásaink voltak, nagyon elégedettek voltunk a szálláshellyel.
Nagyon kellemesen teltek a napjaink, az unokámmal jól éreztük magunkat. Az étel minőségére semmi rosszat nem lehet mondani, kiváló volt! ! ! A felszolgáló személyzet udvarias és kedves, de mindenkiről elmondható ez! Ami kevésbé tetszett nekünk - az animátorok, bár nagyon kedvesek voltak - de a foglalkozásuk a gyerekekkel nem volt érdek feszítő, szinte leragadt a kis óvodás szinten.
Sajnos a bútoraik szerintem még a vonuló szovjet katonákat is kiszolgálták, de egyébként minden szuper volt, a wellness fincsi, a kaja nagyszerű, a Balcsi meg ott van a kert végibe! Mi kellhet ennél több? ? Mi ( 4 fős család) nagyon jól éreztük magunkat, már háromszor voltunk, minden alkalommal remek volt. Ismerőseim is ajánlják.
Jól éreztük magunkat, két gyermekünkkel. Szobák tiszták voltak, a takarító néni mindig extrán figyelt a gyerekek szobájára. Ősszel voltunk, a Balaton így is csodálatos volt. A félpanziós ellátás jó volt. A pincérek figyelmesek és kedvesek. A környék tiszta és csendes, parkolót is mindig találtunk közel a szálláshoz.
Szeptember első hetében töltöttünk itt pár szép napot. A kora ősz ellenére szép idő volt, tökéletes volt a pihenésre. A wellnes részleg a szaunával, pezsgőfürdővel és medencével tökéletesen megfelelt számunkra. Egy akciós utazás volt, félpanzióval, ebben az árban maximálisan meg voltunk elégedve. Bármikor visszamennénk pár hasonló szép hétvégére.
Nagyon tetszett a születésnapi hétvégi program, különösen hangulatos volt a Balaton parti zsíros kenyér forralt boros szervezés, külön köszönet, hogy sikerült a sport TV-t beizzítani a Barca-Reál meccs idejére! Ezzel sokat javítottak az értékelésben.
Ami nem tetszett, hogy a sok csecsemő és kisgyerek az uszoda medencéjében is pancsikolt, ami nem az ő számukra van fenntartva, külön ezért van a gyermek-medence. Sajnos elég kicsi a wellness tér, így előfordul, hogy túl sokan vannak és nincs elég fekvő hely, zaj van a kisgyerekes családok miatt, de ehhez lehetett alkalmazkodni, pld. a reggeli órák kifejezetten kellemesek a wellness szolgáltatás igénybevételéhez.
Tetszett a személyzet kedvessége, szolgálatkészsége. Tetszett, hogy nem volt tolakodó a vacsoránál az italfogyasztás vonatkozásában, illetve kérésre felszolgáltak kancsóban csapvizet. Összesítve nagyon emberbarát, kedves kiszolgálásban volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Tetszett a kerti parti, a szilveszteri műsor a vacsora. Kevésbé tetszett, de nem volt zavaró a reggeli mennyisége és választéka az előző évvel összehasonlítva. Ha lehetne egy kérésünk, a szilveszteri asztaltársak megválasztására találjanak ki egy picivel jobb módszert. Köszönjük a kellemes három napot, a szálloda és a szilveszter est háziasszonyának kedvességét! Nagy Edit, Ruszkai Zoltán
A személyzettel teljesen elégedett voltam.A wellnes részleg kicsi ennyi embernek az egy jakuzi medencéről nem is beszélve,aminek a felülről masszírozója sosem működött.
A szoba bútorzata kissé retró hangulatú, kivéve a fürdőszoba, ami tényleg modern és újszerű. A fal a szobában az ágy felőli oldalon koszos volt és több helyen tipli nyomok utáni lukak tátongtak rajta. A személyzet kedves, az ételek ízletesek voltak. Bár kissé nehezményeztük, hogy a vacsorához már egy kis kancsó citromos csapvízért is majd 500 ft-ot kell fizetni. összességében jól éreztük magunkat.