A megújult Prémium Hotel Panoráma négycsillagos színvonalú kiszolgálást nyújt a siófoki Aranyparton. A nyugodt pihenést a minden igényt kielégítő wellness-részleg garantálja, ahol a fedett úszómedencén túl szaunaparkkal (finn szauna, szanárium, fényterápiás infraszauna, gőzkabin, tepidárium, jégkút, élményzuhany), vízi élményelemekkel tarkított barlangfürdővel és nyáron kültéri medencével várják a vendégeket.
Szépségcentrum és fittness terem a látogatók rendelkezésére áll.
Ami nem tetszett: az étterem kicsit alul méretezett a szálloda befogadóképességéhez képest. Az asztalok szinte csak pár centire voltak egymástól, mintha mindannyian egy hatalmas nagy asztalnál ültünk volna. A benti wellness medence elég kicsi, és az élményelemekre várni kell.
A csomagajánlatunk üdvözlő italt hirdetett, ami mint kiderült, egy kupon, egy kedvezményes koktél megvásárlásához. Nem haltunk bele épp de mégis más, ha az ember azt kapja, ami az ajánlatban ténylegesen szerepel. Ami tetszett:szép, tiszta, és az étterem zsúfoltsága ellenére a kiszolgálás igen gördülékenyen zajlott. Összességében mindennel meg voltunk elégedve.
Szinte mindennel elégedettek voltunk,az étterem kínálatával különösen. Minden étel remek volt! A pótágyas szoba egy kicsit lehetett volna nagyobb,de mivel napos időt fogtunk ki, csak minimális időt töltöttünk ott. Külön kiemelném annak a kedves fiatalembernek a segítőkészségét és fáradhatatlan munkabírását, aki a medence és a napozóágyak körül segédkezett reggeltől estig!
A szálloda szép, újszerű állapotú. A személyzet kedves, udvarias, segítőkész. A büféétkezések menüválasztéka egy kissé kevesebb, mint a többi hasonló szállodáé, de az ételek ízvilága ezt kárpótolja sokszorosan. Mindenki talál magának kedvére való ételeket. Gondoltak a gyerekekre is.
A felszolgálók már a második étkezésnél mint régi ismerősök üdvözöltek bennünket. A welness részleg teltház esetén valószínű kicsi lehet. Hiányoltuk, hogy nincs ivóvíz a szaunák környékén. Nagyon jól éreztük magunkat a négy nap alatt a rossz idő ellenére, s ez a szálloda személyzetének is köszönhető.
Junius 1-3-ig vendégeskedtünk a Panoräma Hotel-ben Siófokon. Sajnos az idöjäras kedvezötlen volt, igy többnyire a benti welness-rëszben voltunk. Ez a része a szállodának nagyon kicsi, különben ápolt és rendes. A személyzet készséges, kedves. Mi csak reggelit fogyasztottunk, ami böséges és választékos volt. Szivesen visszatérünk ide -remélhetöleg egy jobb idöjárásban. . . . .
Pünkösd hosszú hétvégét töltöttük a szállodában mi nagyszülők és a két kis unokánk. Nagyon jól éreztük magunkat és a gyerekek nagyon sajnálták,hogy már vége is a hétvégének. Remek volt a kiszolgálás és figyelmes. Szép volt a szobánk és főleg ,hogy a Balatonra jó kilátásunk volt az erkélyről.
Igaz most nem lehetett élvezni,hogy a part közelben voltunk,de a séta amit a parton tettünk mindent kárpótolt hiszen nagyon közel volt. A medence is nagyon szép és jó ,de kevés illetve lehetne egy baba pancsoló is. Mivel a nagy medence vize a tavaszi és gondolom a téli időszakban is "hideg", így sok felnőtt is barlang részben gyűlik össze és így "tömeg" nyomor alakul ki. Még egyszer nagyon köszönjük. Molnár család
A hotel modern, nagyon közel van a balatonhoz,csendes helyen,rendkívül tiszta minden része. a konyha kiválló, rengeteg finom ételt ehettünk, nagyon jó minőségben. a személyzet udvarias, figyelmes. sajnos amikor mi voltunk,május elején, nem nagyon volt vendég, ezért minden csak félgőzzel működött.
így a szauna is sokszor volt hideg, amikor használni szerettük volna,a wellnes rész elég kicsi és elég kevés az élvezet benne rossz idő esetén. de pihenni pár napra jó volt,nem túl drága.
Két éjszakát töltöttünk a szállodában. Mindenki nagyon kedves és udvarias volt. Az ellátás kiváló, az ételek nagyon finomak, és változatosak voltak. Nagyon jó és kellemes a wellness részleg, viszont sajnáltuk, hogy a barlangfürdőnek nem működött minden funkciója. A szobából gyönyörű volt a kilátás.
Lehetne kialakítani egy ékszakai szórakozó helyet, táncparkettel és ott kellene működtetni a bárt, zenével és hangulatvilágítással. Nagy hiba, hogy a bár a földszinten van, pont a bejárattal szembe. Viszont nagyon jól éreztük magunkat, gratulálok a szállodának és minden dolgozójának.
Az elmúlt nyáron töltöttünk egy hosszú hétvégét a Hotel Panorámában. A hotel közvetlen a Balaton partján található. A szobák tisztaságában és a személyzet kedvességében, segítőkészségében nem lehetett hibát találni. A barlangfürdő azonban nagyon kicsi. A panoráma gyönyörű. A hoteltől a Petőfi sétány 20-25 perces sétára található.
Kisgyermekes családként elsőrendű szempont,hogy gyermekünk is jól érezze magát egy idegen helyen. A személyzet kedves, figyelmes, gyors. A barlangfürdőben nem működtek az élményelemek, de talán azért, mert mi voltunk csak éppen. . . A szauna kellemes. A szoba tiszta volt, az éttermi kiszolgálás gyors, figyelmes személyzettel. A panoráma pedig kitűnő!
A szálloda tiszta. Az animációra csak szülői felügyelettel mehetett be a gyermekünk(?). A medence kicsi, a barlangfürdő egy kis medence, élményfürdőt nem találtunk. A fitness teremben a gépek lepusztultak. A szauna és a wellness tiszta, nagyon kellemes, a masszázs rendkívül üdítő volt. A személyzet kedves, segítőkész.