A megújult Prémium Hotel Panoráma négycsillagos színvonalú kiszolgálást nyújt a siófoki Aranyparton. A nyugodt pihenést a minden igényt kielégítő wellness-részleg garantálja, ahol a fedett úszómedencén túl szaunaparkkal (finn szauna, szanárium, fényterápiás infraszauna, gőzkabin, tepidárium, jégkút, élményzuhany), vízi élményelemekkel tarkított barlangfürdővel és nyáron kültéri medencével várják a vendégeket.
Szépségcentrum és fittness terem a látogatók rendelkezésére áll.
Érkezésünk előtt pár nappal telefonon kértem, h. , mivel 45. házassági évfordulóra megyünk, 4. alkalommal visszatérő vendégként, egy csöndes, jó kilátású szobát kérünk. Ezt meg is ígérték, ehhez képest sok problémával bíró szobát kaptunk. Kérésünkre kaptunk egy másikat, a zajos utca frontra, kisebb problémával (törpe éjjeliszekrény). Minden egyéb oké.
A wifi a 7. emeleten teljesen használhatatlan sajnos, illetőleg a wellness részleg,ami az árban szerepel (vagyis maga a medence) rendkívül gyenge az árhoz képest.
A fürdés a szobában nehézkes. A kád nagyon kicsi, végig nagyon figyelni kell,nehogy elcsússzon az ember, és nagyon könnyen kipacsálható a víz,mert rosszul megoldott,vagyis az a felszerelt átlátszó kicsi lap,semmit nem fog le szinte.
Összeségében az ajánlattal megegyező szolgáltatást kaptunk. Javasoltam a személyzetnek a főbejárat mellett lévő dohányzóhely áthelyezését. (büdös füst fogadja a vendégeket). +a szobánk erkélyajtaját kinyitva mintha csak nekünk szánták volna ezt a büdös bagó szagot.
A konyhájuk kitűnő volt, mindennek ellenére ételfutár hozott ebédet több vendégnek is, lehet hogy az ünnepi vacsora készítése mellett biztosíthattak volna ebédelési lehőtéseget is. A személyzet segítőkész.
A hotel szép igényes,tiszta. A recepciós hölgy kedves,udvarias,segítő kész. A szoba csendes,gusztusos, tiszta és szép. Kilátás pazar. Wellness rész kifejezetten kellemes volt. A svéd asztalos vacsora és reggeli nagyon jó ötlet. A pincérek is kedvesek. Viszont egy pici megjegyzés azért lenne.
A vendégekre való megjegyzéseket halkabban vagy elfordulva beszéljék meg a munkatársak. Hallottam mikor beszélgettek. Külföldi vendég is érthet magyarul, és ez nem vendég marasztaló. Párommal nagyon jól éreztük magunkat, máskor is fogunk jönni. Üdvözlettel Vargáné Csizmadia Anita
Szerettem, hogy nem ígért a szálláshely olyasmit, amit nem tudott nyújtani. A személyzet minden tagja, bármilyen beosztásban dolgozott, rendkívül kedves, segítőkész volt. A jelzett problémát/csak egy volt/ azonnal orvosolták. Értékeltük a meglepetés hűtött limonádét és gyümölcsöt, amit kihoztak a szabadba nekünk.
Az ételek változatosak voltak, és finomak, köszönet érte a szakácsoknak! Belsőségeket régen ettem szállodában, s itt nagyon finoman készítve ehettem. Étkezések alkalmával pillanatok alatt eltüntették a piszkos edényt az asztalokról, s mindezt mosolyogva és figyelmesen. Jól esett, hogy elegendő gyümölcsöt tálaltak, és jó minőségű, lédús, érett darabokat. Amit hiányoltam, több szemetest az étkezőben, meg a kertben.
Összességében meg voltunk elégedve a szállással. az ellátással a wellness szolgáltatással. Egy dolog volt ami zavaró,kellemetlen élményt adott: a sétányon tett séták a BALATON látványát elrontotta a parton heverő elpusztult halak látványa. De gondolom ez az egész partszakaszra jellemző,így a többi szállodát is érinti.
Biztos van erre megoldás,hogy összegyüjtsék a haltetemeket ne fogadja a fürdőzni vágyókat ez a kellemetlen látvány. Az unokám nagyon szereti a Balatont meg is mártózott ,bár még igen friss volt a víz hőmérséklete-viszont visszarettent a döglött halak látványától amik között bizony voltak termetes méretűek! Ezek voltak a negatívumok amiket orvosolni szükséges ! Üdvözlettel Pusztainé Ivanics Judit
A szálloda tiszta, a személyzet kedves figyelmes. A welnesben medenvék vizének hőmérséklete nagyon kellemes, hosszabb időt is el lehet tölteni bennük. Mindig volt tiszta szauna lepedő. . A kinti medence nem működött, pedig a leírásban ezt nem jelezték. A szoba annyira pici hogy semmi lehetőség nincs a fürdőköpenyek, törölközők megszárítására. Az erkélyen még hideg volt.
Húsvéti pihenés volt. Szuper volt a locsolóbál. Jó volt a zene. Második este is jó volt a zongoraest. Ami még nagyon elnyerte a tetszésemet, az a hang meditációs- relaxációs program. Köszönet érte. A szaunák jók voltak. A wellnes medence nagyon kicsi, nagyon meleg. A reggeli és vacsora felszolgálása szép és tiszta étteremben történt. Az ételek finomak voltak. A személyzet udvarias.
A szakácsnak, vagyis a szakácsoknak külön dicséret. Nagyon választékos és finom ételek, desszertek készültek! A felszolgálók, recepciósok kedvesek, segítőkészek. A szobákban azonban az ágyak kényelmetlenek voltak. Talán amit hiányoltam, hogy nem volt előszoba fal, amire a kabátot, cipőket tudtuk volna tárolni.
A levetett ruha tárolása sem volt komfortos megoldás. Összességében jól éreztük magunkat. Ajánlanám ismerőseinknek. Gyerekeknek is rengeteg program. Süti és tea délután kifogástalan!
A szálloda igazán szép volt, az elhelyezkedése megfelelő, a kilátás gyönyörű, csendes helyen van. A szállodában a tisztaság tökéletes, az ételek finomak, ízletesek voltak. A személyzet fantasztikus, nagyon barátságosak és segítőkészek voltak a nap bármely szakában. A wellnes részlegnél a szaunák, medence kielégítő volt.
Itt kettő dologgal volt némi problémánk: borzasztó erős volt a klórszag. Persze a fertőzések miatt elengedhetetlen, de nekem mindkét nap fejfájást okozott, melyen a friss levegő segített. A másik a beltéri meleg vizes medence nagysága nem megfelelő egy ekkora szállodához, túl kicsi és zsúfolt volt, a tetejéről csöpögött a pára az ember fajéra, arcára. Összességében elmondható, hogy nagyon jó 3 nap 2 éjszakát töltöttünk a szállodában! Köszönjük!