A megújult Prémium Hotel Panoráma négycsillagos színvonalú kiszolgálást nyújt a siófoki Aranyparton. A nyugodt pihenést a minden igényt kielégítő wellness-részleg garantálja, ahol a fedett úszómedencén túl szaunaparkkal (finn szauna, szanárium, fényterápiás infraszauna, gőzkabin, tepidárium, jégkút, élményzuhany), vízi élményelemekkel tarkított barlangfürdővel és nyáron kültéri medencével várják a vendégeket.
Szépségcentrum és fittness terem a látogatók rendelkezésére áll.
A fürdőszoba elég szűkös és kevés az akasztó a törölközőknek, köntösöknek, fürdőruháknak stb. A szobában összesen 1 szék van, nagyon hiányzik még egy. Így 1 személy csak az ágyon tud ülni, ez elég kényelmetlen. Az elhelyezkedés nagyon jó, az ellátás bőséges, az ételek finomak voltak. Összességében kellemes szilvesztert töltöttünk itt.
Kicsi a szoba és szükös a WC hely,a fürdő a zuhanyfej használhatatlan, túl meleg van hiába tekerjük le a radiátor nyitott ablaknál voltunk végig, a tv csatorna kevés és a jel akadozik. Fodrász hiányzott! A masszázst nem lehet a szobához íratni! Az ételek finomak voltak a szauna szeánsz tökéletes, a masszázs is. A személyzet kedves és türelmes volt.
Egy 4 csillagos hotelbe indultunk, de jóval alulmúlta a várakozásainkat. Valószínűleg nem most kapta ezeket a csillagokat. A wellness részleg kicsi, szűkös, az ágyak kopottak, rosszak. Folyamatos takarítás nincs. Fürdőköntös nem jár a szobához, napi takarítás nincs, bár a szemetet összeszedték.
A szoba méretével igazából nem volt gond, a tisztasággal inkább. Hajszálcsomó az ágy végében, kekszdarab a földön, koszos ablakok. . . Az ételek, amiket kóstoltunk finomak voltak, de a választék elég gyér. Engem különösen zavart az édességeknél, hogy telenyomták mazsolával. . . A parkolás nem megoldott, néhány helyet kivéve csak felárral lehet parkolni. . . A legnagyobb pozitívum a szálloda balatonparti elhelyezkedése, illetve a személyzet kedvessége.
Nem értem ha az udvar és a medencék tele vannak vendéggel a pincérek,miért a bárban várnak vendégre?!Hogyan menjek fürdő ruhában rendelni?Javasolnék nyári időben a teraszon egy bárt!Tisztelettel:Gyula
A személyzet női tagjai ellenszenvesek, modortalanok voltak. Kedvesség semmi nem volt bennük. Köszönni nem tanultak meg az étteremben (kivétel a recepciót) A BÁR pultosok unintelligensek voltak . Parkoló akkor van ha egy másik autó elé állunk és közöljük velük, amúgy old meg ha tudod. Fertőtlenítést felejtsük el.
) A 3 liftet 1x sem láttuk fertőtleníteni a 4 nap alatt nem úgy mint más szállodákban! A medencék használhatatlanok annyira koszosak. Az étteremben a tányér és az evőeszközök is koszosak. Az étel ami egyedül finom volt, de a kiszolgálás ha ott akar valaki ebédelni akkor vontatott, mindig elfelejt valamit kihozni a pincér. Pl. a sót akkorra hozta a gyereknek mire már elhűlt az étel - mert gyorsan inkább felvett még 3 rendelést! Pókhálós minden. A leadott születésnapi megrendelést nem teljesítették és mikor a tudomásukra hoztuk még akkor sem szorult beléjük annyi, hogy legalább egy üdvözlőlapot adjanak. Ilyen rossz szállodát még nem láttunk. A játszószoba egy használhatatlan hely ahol semmi sincs. Az ígért színezőket is elfelejtették és még egy ceruza sem volt. Animátor foglalkozás sem volt egyszer sem - de jobb is mert a gyerekmedence egy veszélyes lábfürdő- ami undorító volt. A benti medence alját sem lehetett látni annyira retkes a víz. A barlang rész 36 fokos, ahova egy nagyobb darab nő beállt így még használni sem lehetett volna ha akarta volna a gyermekeink, de nem lehetett a hőmérsékletet elviselni sem! Összességében ahogy a 7 éves lányom mondaná 1 csillagosnak megfelelő! Nagyon rossz))))) Senkinek nem ajánlom - Mi szinte minden szállodát már kipróbáltunk MO-on ami 4 csillagos de ilyennel még nem találkoztunk.
A szálloda kitűnő elhelyezkedése és a szobánkból látni lehetett a Balatont ami plusz élményt okozott. A személyzet kedves és segítőkész. Az ételek választékosak és finomak voltak. Az étteremből gyönyörű panoráma nyílik a Balatonra. A Wellness részlege is jó a medencék, napozóágyak, napernyők amik benne vannak a szoba árában. Ár érték arányban is jó választás volt, csak ajánlani tudom.
Negatív: A wellness részleg nagyon kicsi a szállás méretéhez képest, illetve lehetne este tovább nyitva. A szobát nem takarították minden nap, illetve a törölközőket sem cserélik minden nap. Pozitív: Közvetlen a parton való elhelyezkedés.
Összességében elégedettek voltunk a szállással. De a reggelinél nem minden pékáru volt friss. A vacsora választék a többi szállodával összevetve nem volt bőséges.
A szállóda közel van a korzóhoz de már csöndes környezetben. A standard szoba két főre kiváló de pótágyon egy kamasz gyerekkel már szükös. A fürdőszoba se nagy. A személyzet kedves és segítőkész.
Kicsivel előbb érkeztünk a hotelba, mint ahogy terveztük kb. 30- 40 perccel, de nem volt probléma, elfoglalhattuk a szobát. Nagyon kedves, udvarias a személyzet, és rendkívül segítőkészek. Pontosan, érthetően adnak útbaigazítást, még akkor is, ha már kb. a 132. ember kérdezi ugyan azt tőlük.
A tisztaság kifogástalan, sehol egy porszem, pedig szőnyegpadló van a szobákban, és a folyosókon is. A mosdó szintén ragyogott, és kellően fel volt szerelve. Szobatelefonon kértem a recepciótól még plusz párnákat (ingyenes), és egy percen belül hozta egy kedves mosolygós hölgy. Az ételek minősége kifogástalan, mennyisége, fajtája hihetetlenül profi. "Retro" hétvégét töltöttünk a Panorámában, és minden pontosan úgy történt, ahogy a tájékoztatóban le volt írva. A medencék kicsit kisebbek mit kellene, egy ekkora hotelhoz képest, de nyáron ott van még a Balaton is kb. 50 méterre. Ugyebár. . .