A Cirmi Kézműves Gasztrokocsma Szeged hangulatos, retro belső tere a régi bőröndök és cicás dekorációk révén idézi meg a hely egyedi karakterét. A környezet lezser és otthonos, a beltéri részen túl pedig a kerthelyiség is népszerű a jó időben. A kínálat elsődleges vonzereje a kézműves sörök széles választéka, melyek között több sörfőzde termékei megtalálhatóak. Emellett az ételek között hamburgertől a különféle előételekig és levesekig változatos kínálat található, és gyakran dicsért minőséggel érkeznek az ételek.
A személyzet általában kedves, figyelmes és segítőkész, a kiszolgálás gyors és hatékony. A hely által kínált kézműves sörök és az ételek összhangja kedvező élményt nyújt, a látogatók gyakran emelik ki a minőséget. A belső tér kialakítása és a dekoráció olyan otthonos légkört teremt, amely hosszabb időtöltésre ösztönöz. A kerthelyiség és a kényelmes ülőhelyek, valamint a baráti hangulat miatt jól illik összejövetelekhez is. A cirmos motívumok és a jellegzetes embléma hozzájárulnak a hely egyedi jellegéhez, amit a látogatók gyakran kiemelnek. A sörök és az ételek minősége mellett az ár-érték arányt a vendégek általában korrektnek találják, a kínálat pedig követi a trendeket a kézműves szegmensben. A Cirmi Kézműves Gasztrokocsma Szeged több vendég által visszatérésre kész célpontként tűnik ki, mivel a hangulat, a dekoráció és a sörkínálat egyedi kombinációját kínálja.
A Cirmi volt az idei év egyik legkellemesebb felfedezése. Ha jól emlékszem, a Tripadvisoron szúrtam ki, de nem vagyok ebben biztos. Azért került fel a célpontlistámra, mert kézműves sörökben utaznak. A minap átruccantunk Szegedre moziba s egy füst alatt meglátogattunk néhány vendéglátóipari egységet is.
Az igazság az, hogy számomra ez volt a fontosabb, az asszonynak és a gyermekeknek inkább a mozi. A Cirmi kiemelt célpont volt, ide mentünk be először. A beltér belevaló, nagyon hangulatos, lezser, kicsi zegzugos, otthonos. Nagyon értékeltük az eredeti dekorációs elemeket, például a mellettünk levő falat borító rengeteg régi bőröndöt. A zene sajnos kommersz, valami blues vagy jazz jobb lenne. Az a kalligrafikus felirat nagyon tetszett, hogy “Nem vásárolhatsz boldogságot, de vehetsz sört és ez fasza dolog” . Mennyire így van! Vettünk is sört, három félét, kettőt a Rekettye sörfőzdétől Jónás IPÁ-t és Monolit IPÁt valamint egy pohár bécsi ászokat a csepeli Rízmajertől. Kértünk egy Oreo tortát és egy quessadillat is, valamint egy liter limonádét a kölköknek, bár a nagyobbik a sörbe is bele szokott kortyolni. Tartanak valami brutális csípős szószt - no végre valami igazi, a csípősnek mondott szószok általában elvéreznek nálam. Kóstolgattam rendesen ezt a német cuccot, melynek kupakja halálfej és rá van írva, hogy tartsuk távol tőle a gyermekeket. Ételeink ütötték a mércét, bár a guacamole-t kissé elsavanyították. A kiszolgálás nagyon kedves, a tulaj egyben üzletvezető és felszolgáló – ez nagyon jó kombináció. Az étel italfront 5 csillaga-szívecskéje inkább az italoknak szól, de az ételek is megérdemlik a négyet. Összességében remek hely ez, megyünk még.