A Cirmi Kézműves Gasztrokocsma Szeged hangulatos, retro belső tere a régi bőröndök és cicás dekorációk révén idézi meg a hely egyedi karakterét. A környezet lezser és otthonos, a beltéri részen túl pedig a kerthelyiség is népszerű a jó időben. A kínálat elsődleges vonzereje a kézműves sörök széles választéka, melyek között több sörfőzde termékei megtalálhatóak. Emellett az ételek között hamburgertől a különféle előételekig és levesekig változatos kínálat található, és gyakran dicsért minőséggel érkeznek az ételek.
A személyzet általában kedves, figyelmes és segítőkész, a kiszolgálás gyors és hatékony. A hely által kínált kézműves sörök és az ételek összhangja kedvező élményt nyújt, a látogatók gyakran emelik ki a minőséget. A belső tér kialakítása és a dekoráció olyan otthonos légkört teremt, amely hosszabb időtöltésre ösztönöz. A kerthelyiség és a kényelmes ülőhelyek, valamint a baráti hangulat miatt jól illik összejövetelekhez is. A cirmos motívumok és a jellegzetes embléma hozzájárulnak a hely egyedi jellegéhez, amit a látogatók gyakran kiemelnek. A sörök és az ételek minősége mellett az ár-érték arányt a vendégek általában korrektnek találják, a kínálat pedig követi a trendeket a kézműves szegmensben. A Cirmi Kézműves Gasztrokocsma Szeged több vendég által visszatérésre kész célpontként tűnik ki, mivel a hangulat, a dekoráció és a sörkínálat egyedi kombinációját kínálja.
Előre foglaltam helyet (6fő), kedvesen köszöntöttek. Ételek, italok finomak voltak, felszolgáló hölgy az ételek összetételével, elkészítési módjával tökéletesen tisztában volt. Minden kérdésünkre szívesen válaszolt.
Nem volt tervezett az érkezésünk, nem ismertük a helyet. De nagyon örültünk, hogy rátaláltunk. Szimpatikus, hangulatos berendezés, nagyon finom ételek, italok. Nagyon sokan voltak, de a pincérek nagyon kedvesek és igyekvők voltak. Köszönjük a vendéglátást! Visszatérünk! :)
Ha én ezt előre tudtam volna, akkor hozok pár régi koffert, melyeket fotós célra tartogatok a padláson. Kétszer is meglátogattuk őket. Ez egy nagyon jól berendezett hely, melyet kiváló fiatalos, vidám társaság üzemeltet. Hát igen, szegedi hónapom csúcspontja volt a cirmi. Itt még a hamutartó is macskás.
Ennél több macskás relikviát ezidáig csak a veszprémi Kultrmacskában láttam. Kik előttem bírálták, szinte mindenki panaszkodott a magas árfekvésre. Igen, tényleg magas, de megtehetik és pontosan eltalálják az ideális ár/színvonal arányt. Minden finom volt - úgy a kézműves sörök, mint az ételek. Csak így tovább Cirmi! ! !
Nagyon szép hely, hangulatos és jól eltalált berendezéssel. Mivel Cirmi a kocsma neve, ennek megfelelően rengeteg cicás tárgy van, a szalvéta minta is cicás, ami nekem macskarajongónak nagyon tetszett. A kiszolgálás nagyszerű volt, a pincérek elmagyaráztak mindent, ha valami nem volt egyértelmű az étlepon.
Gyorsan megkaptuk az ételt, nem volt hosszú a várakozási idő. A hamburger nagyon finom volt, a limonádét és a kézműves sört szintén csak ajánlani tudom. Egyetlen negatívum, hogy az ételek árait elég magasnak találtuk.
Most először jártunk Szegeden, és ismerősök ajánlották ezt a remek, hangulatos helyet. Amikor beléptünk, fiatal pincérek fogadtak bennünket, kedvesek, segítőkészek voltak. A kerthelyiség nagyon tetszett, fiatalosan volt, akárcsak a személyzet. Hamburgert rendeltünk, sült krumplival.
Az étel gyorsan elkészült, és nem túlzok akkor amikor azt mondom, hogy igazán emberi adagot kaptunk. Nagyon finom volt! ! ! ! ! Egyszerűen hibátlan ez a hely és felszolgált étel.
Családi és egyben baráti találkozót szerveztünk ezen a meleg nyári napon. Azért mentünk ide mert a barátaink ajánlották nekünk. Nem csalódtunk. A nyári 35 fokos melegben is kellemes légáramlattal fogadott a hely. A kiváló kézműves sörök miatt is jöttünk ide. Három félét kóstoltunk meg, de a csúcs a 7,5 fokos bivaly erős sör volt.
A hely retrós hangulata nagyon kellemes volt. A körte cider kifejezetten érdekes és izgalmas italnak bizonyult, mert volt köztünk olyan aki nem sörrajongó. Ekkor mi nem vacsoráztunk, de látva azokat az ételeket amiket más asztalhoz vittek, biztosan visszatérünk. A bögrés krumpli például egyedi ötletnek tűnik. Ha jó söröket akar valaki inni és egy jót vacsizni, bátran menjen a "Cirmibe"
A Cirmi volt az idei év egyik legkellemesebb felfedezése. Ha jól emlékszem, a Tripadvisoron szúrtam ki, de nem vagyok ebben biztos. Azért került fel a célpontlistámra, mert kézműves sörökben utaznak. A minap átruccantunk Szegedre moziba s egy füst alatt meglátogattunk néhány vendéglátóipari egységet is.
Az igazság az, hogy számomra ez volt a fontosabb, az asszonynak és a gyermekeknek inkább a mozi. A Cirmi kiemelt célpont volt, ide mentünk be először. A beltér belevaló, nagyon hangulatos, lezser, kicsi zegzugos, otthonos. Nagyon értékeltük az eredeti dekorációs elemeket, például a mellettünk levő falat borító rengeteg régi bőröndöt. A zene sajnos kommersz, valami blues vagy jazz jobb lenne. Az a kalligrafikus felirat nagyon tetszett, hogy “Nem vásárolhatsz boldogságot, de vehetsz sört és ez fasza dolog” . Mennyire így van! Vettünk is sört, három félét, kettőt a Rekettye sörfőzdétől Jónás IPÁ-t és Monolit IPÁt valamint egy pohár bécsi ászokat a csepeli Rízmajertől. Kértünk egy Oreo tortát és egy quessadillat is, valamint egy liter limonádét a kölköknek, bár a nagyobbik a sörbe is bele szokott kortyolni. Tartanak valami brutális csípős szószt - no végre valami igazi, a csípősnek mondott szószok általában elvéreznek nálam. Kóstolgattam rendesen ezt a német cuccot, melynek kupakja halálfej és rá van írva, hogy tartsuk távol tőle a gyermekeket. Ételeink ütötték a mércét, bár a guacamole-t kissé elsavanyították. A kiszolgálás nagyon kedves, a tulaj egyben üzletvezető és felszolgáló – ez nagyon jó kombináció. Az étel italfront 5 csillaga-szívecskéje inkább az italoknak szól, de az ételek is megérdemlik a négyet. Összességében remek hely ez, megyünk még.
A szuperfinom limonádék után kb. minden csalódás volt. A rákleves nagyon csípős volt, pedig erről szó sem volt, a pho leves átlagos, a guacamole szósz és a caprese saláta teljesen ízetlen. Sajnos a burger is csalódás volt. Kár.
Az előzőekben jót tapasztaltam, így egy megbeszélést ide szerveztem az egyik barátommal, munkatársammal. Jeleztem előre, hogy jó söröket fogunk inni. Hát lehet, hogy így volt de a kiszolgálás az nagyon gyenge lábakon áll. Rajtunk kívül még egy asztalnál voltak vendégek.
Ennek ellenére az első 5 perc után sem jött oda senki, majd nagy nehezen előkászálódott a pincér munkatárs. A sört elég hosszú várakozás után hozta ki. Megittuk mert jó meleg volt és hétvégét megalapozó péntek délután. Ittunk volna még egyet, de pincér sehol. Vártunk majd odamentünk a pulthoz de ott sem volt senki. Kis várakozás után egy hölgy jelent meg és felvette a rendelést, majd a lassúléptű pincér hozta ki. Megittuk ezt is. Mivel jó minőségű kézműves sörök voltak ittunk volna még egyet. Ugyan az a jelenet játszódott le mint az előbb. Fizetni akartunk de pincér sehol. A számlát a pultnál kaptuk meg de kissé elkerekedett a szemünk a számla láttán több mint 5 ezer forint volt 6 kori sörért. Ez a jó minőségű kézműves sörökért is drága ilyen kritikán alóli kiszolgálással. A jó sörök miatt ajánlom a helyet de a kiszolgáláson javaslom, hogy változtassanak.
A Cirmibe a 2016-os első látogatás után, melyről oly lelkesen számoltam be, betértem még háromszor. Egyáltalán nem volt oly szuper, mint az először. A pincér okoskodott gasztronómiai kérdésben és nem is volt igaza, ez valamikor 2020 táján történt, az étel sem volt az igazi, 3 pontnál nem érdemelt többet. A minap 23.
55kor mentem be, tudván, hogy éjjel 1-kor zár a hely, és nem akartak sört adni. Kitartottam a jogaim mellett, nagy nehezen megkaptam a sört. Nem akarok ártani nekik, nem teszem őket a nem ajánlott kategóriába, de ez nincsen rendjén. Messzemenően elítélem, ha a vendégek visszaélnek a tulaj üzletpolitikájával és záróra után is maradnak a pincérek alvásidejéből véve ezzel el. De azt is elítélem, ha több, mint egy órával a zárás előtt nem akarnak inni adni.