Szeged első kézműves sörözőjében 10 csapról folynak a magyar, cseh és egyéb craft sörök, de fröccsök, klasszik koktélok és remek burgerek, pizzák és street food ételek egyaránt szerepelnek a kínálatban.
Tovább olvasom >>
Ha jó időben látogatunk el, akkor árnyas fák alatt, kellemes teraszon is megkóstolhatjuk a csapolt és a széles üveges kínálat söreit, és persze haza is vihetjük magunkkal helyben csapolt PET-palackban, ha otthon vagy egy partin folytatnánk a sörözést.
Szegedet is elérte a kézműves sörláz. A Maláta hangulatát az Élesztőével tudnám rokonítani, annyi különbséggel, hogy egyelőre beltér nincs, a hely egy udvarban működik, a zene sokkal jobb, mint az Élesztőben, s előbbinek nincs romkocsmás jellege.
Nagy viszont a nyüzsgés, a pultban annyian dolgoznak, ahányan elférnek, mégis sorba kell állni, de végső soron ki bánja, ha jobbnál jobb söröket ihatunk. A választék fekete táblán krétával felírva. Tartanak Szentpéteri borokat is, amit értékeltünk. Ittunk Guri Pilst, Kaltenecker Primavera-t és Suzuki IPL-t, Vertigot, Bakancslista II-t Róth Zoltántól és üveges Credot. Mivel már több helyen is ettünk, a konyhát nem próbáltuk ki, csak perecet vettünk, viszont kifejezetten bíztató mind a választék, mind a látványkonyha (faszénparázs, valódi rost, nem „rostlap”), mind a feltálalt ételek. Így bátorkodtam e téren is felbecsülni a helyet és adni neki négy szívet.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.