A teljesen megújult Hunguest Hotel Forrás Szeged Gyógy- és Wellness Szálloda Szeged belvárosához közel, a Tisza partján várja a kikapcsolódásra vágyókat. A légkondicionált szobákon kívül, az extra kényelemre vágyó vendégeknek, a pihenést a jacuzzival és kandallóval felszerelt luxuslakosztályok teszik különlegessé.
Ez volt a 3. alkalom, hogy a Szegedi 4*-s Hotel Forrást választottam a családi kikapcsolódás színhelyéül. A Hotel színvonala több éve változatlan. Nem láttam ennek csekély mértékű hanyatlását sem! A személyzet továbbra is segítőkész és barátságos. A szobák rendezett tiszták. 5 napot tartózkodtunk családostól nagyszülőkkel.
3 éves gyermekünk kiválóan érezte magát. A belváros 10 perces sétára található. Néhány apró negatívum: A félpanziós étkezés kicsit "ellaposodott". Lehetne némi újítást belevinni az étrendbe! Az árakat lehetne némiképpen csökkenteni. Kicsit drágának tartom, akkor is ha öt napra vagy akár egy hétre foglal az ember! Ettől függetlenül az hiszem idén is elmegyünk Szegedre!
2014. őszén volt szerencsém eljutni Nyíregyházáról a Hotel Forrásba egy céges rendezvény kapcsán kb 160 másik kollégámmal együtt. Sajnos a recepción nem fogadtak a legjobb hírrel,majdhogynem csak az én szobám nem volt még kitakarítva,elmondásuk alapján 14 óra után foglalhatom csak el, bár a többiek 11 órára már megkapták a "kulcsaikat".
Ez nem esett olyan jól. Maga a szálloda fekvése jó helyen van,a csúszdás élményfürdő hihetetlen jó/ide biztos megyek még a jövőben/,az étterem nagy,kényelmes, az előtérben lévő fotelek is nagyon kényelmesek.
6,5 éves gyermekkel nyaraltunk itt egy hétig. Előnyök: jó elhelyezkedés, kedves személyzet, finom ételek (bár a Peliont nem tudja verni egyelőre. . . ) :), minden igényt kielégítő wellnessfürdő Hátrányok: a magas szobaárak ellenére is kegyetlenül magas italárak, takarítás "hiányossága" (alapjában véve rendben volt, tiszta szálloda, de a szobánkat egy hét alatt nem sikerült kiporszívózni.
Ezt máshol kérés nélkül megtették. ), a wellness részleg korai zárása (20 óra főszezonban) Ha 10 pontos skálán kellene értékelnem a hátrányok miatt 9-et adnék, de mindent egybevetve jól éreztük magunkat, Szeged gyönyörű város! ! ! Biztosan visszatérünk. :)
2013 májusában jártam Szegeden és a barátokkal voltunk megszállva a hotelben. Nagyon jó helyen helyezkedik el nincs messze a belvárostol és elég messze van a város zajátol. Szobák szépek,tágasak és nagyon rendezettek. Személyzet kedves és barátságos. És nem elhanyogolható szempont hogy van vellnesze és egy modern strandja ahol kedvünkre lubickolhatunk.
A szálloda kiváló, az ételek ízletesek , a szemályzet udvarias. Advent első hetében a párommal töltöttünk el 3 napot itt. Az első éjszaka a fűtésünk elromlott de rögtön megjavították. A Csendes Wellness nagyon hangulatos és kellemes, mindenkinek ajánlom. A fürdőkomplexum borzasztóan hangos az állandó víz zubogástól, ezért hamar otthagytuk.
Színvonalas hely, kiváló személyzettel. Ottjártunkkor az első napi vacsorával volt némi problémánk: nem a minőségével, hanem inkább annak összeállításával. Nem éppen a mi ízlésünknek volt megfelelő. Nagyon tetszett a szomszédos fürdőbe való közvetlen átjárás, a néha megbolonduló beléptető rendszer ellenére is. Jó a parkolási lehetőség, bár egy picit messze van a hotel bejáratától.
Mi már többször voltunk itt, nagyon tetszik,hogy sok van wellness része is, csúszdák, stb. Ha sokan vannak, akkor is el lehet kényelmesen férni a vízbe. Ami nagyon nem tetszik, hogy az étkezésnél sajnos a tányérok nagyon koszosak. Ezt már máskor is jeleztük, de semmi változást nem tapasztalunk.
Nagyon szép szálloda, gyönyörű szobákkal, néhány perces sétával elérhető a szegedi belváros. Közvetlen összeköttetés az új fürdővel, és saját csendes wellness részleg is van, mely tényleg minden igénynek megfelel. Ez utóbbiban nagyon jó ötlet a pultra kitett tea és az ásványvíz automata. A személyzet kedves és érdeklődő.
Az étkezés nem négy- hanem ötcsillagos, nagyon finom volt minden. Egy megjegyzésem lenne összesen: véleményem szerint bele kellene hogy férjen az árba a vacsoráknál egy-egy pohár ásványvíznek. De ha már úgy számol a szálloda, hogy mégsem, akkor a 2500 Ft/liter áron adott üdítő mellé erősnek érzem a felszolgálási díjat még.
Nagyon jól sikerült a teljeskörü feújítás. Modern,kényelmes ,vidám szines. A szoba beléptető rendszere zseniális. Ami számunkra kicsit szokatlan volt az a mosdó szokatlanul magasra helyezése /kb 1,12 méter/ valamint az ágyak alacsony mivolta ami párosult a matracok puhaságával. Ezzel együtt nagyon jól éreztük magunkat . A város és a fürdő csodás élményeket biztosított számunkra.
Tetszett a sok játék, szabadidős foglalkozások, nagyon jó a sok választék az ételekben. Szép a fürdő,sok választási lehetőség van a medencékben. Ami nem tetszett a parkolás. Ha már a hotel vendégei vagyunk a parkolás bele tartozhatna az árba,az a hotel területe és dühítő,hogy még drágább mint az út testen parkolni.
Pihenni megyünk és az autónk biztonsága is fontos. Tudjuk hogy ez egy wellness hotel, de jó lett volna ha nem csak kényeztető, relaxáló masszázs van hanem kicsit komolyabb is,amit a fizikai munkát végző emberek számára teljes test masszázsra is lehetőség van ami már nem csak simogatásokból van.
Hunguest Szeged (korábbi Forrás) válasza
Kedves Tímea!
Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, tapasztalatait. Nagy öröm számunkra, hogy elégedettek voltak szállodánk szolgáltatásaival és kellemesen telt az itt eltöltött idő. Észrevételét a masszázzsal és parkolással kapcsolatosan jeleztük a vezetők felé.
6726Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 16-24.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • fodrászat • kozmetika • manikűr • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szépségszalon • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 2800 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Mélygarázs, nem őrzött: 2800 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya: 6000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár