Andibaba76 étterem értékelései

Értékelései
12
14
4
14
0
0
6

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Andibaba76 értékeléseit!

Olvasd el Andibaba76 étterem értékeléseit!

Nyereményebéd -

János Étterem Budapest

2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 25. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Március közepén Pestet útba ejtve döntöttünk úgy,hogy beváltjuk az oldalatokon nyert :) utalványt. Nem csalódtunk. Parkolni egy picit nehéz volt,de az udvaron találtunk helyet. Már megérkezésünkkor felfigyeltünk egymásra egy motoros úrral,aki nem értette,miért nem a parkoló felől megyünk be az étterembe,de később számunkra kiderült,vsz ő volt a tulaj,mert végeztünkkor is nagyon figyelmes volt,felállt,odajött,kezet fogott.
Megosztom
2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 8.
Házassági évfordulónk alkalmából kerestük fel a Nyíregyházától pár km-re lévő éttermet, sok ismerősöm javaslatára. Nem csalódtunk. Tavasz lévén a teraszon ültünk,ami egy kicsit huzatos,illetve a parkoló lehetne betonozott,hogy ne verjék fel a port az ide érkező autók. Az megrendelt étel adagja viszont mindezért kárpótolt.
Megosztom
Bükkszentkereszti hétvége -

Privát Fogadó Étterem Bükkszentkereszt

2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 27. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kicsit eldugott helyen van,de annál hangulatosabb,családias környezet. A padokon meleg suba,mellette kandalló. Helyi specialitású szörpök,lekvárok kirakata a polcon. A bodzaszörp,meglepő,de piros, kicsit ízetlen volt. Sok volt benne a higitás,viszont a 2 személyes táljuk bő és finom,a 100 kg-s férjemmel ketten nem bírtunk vele.
Megosztom
2014. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 28.
Balatonföldvárról mentünk át Veszprémbe.Kirándulgattunk.megèhezvén keresgéltünk a sok-sok étterem között.Szempont volt a SZÉP kártya elfogadhatósága .illetve,hogy gyerekek is találjanak nekik megfelelő ebédet.Itt válogathattunk leves,főzelék,husos,rakott,különböző köretek,sőt sűtik között is.
Megosztom


TérképX