Tisza Hotel Szeged

Tisza Hotel SzegedTisza Hotel Szeged
Tisza Hotel SzegedTisza Hotel Szeged
37 fotó

Tisza Hotel Szeged bemutatkozása

A palotás város szívében, Szeged főterén, a Széchenyi téren, 120 éves műemlék értékű épületben helyezkedik el a város és a régió legpatinásabb szállodája, a Tisza Hotel, amely exkluzív szolgáltatásokkal és komfortos koloniál stílbútoros, fürdőszobás szobákkal várja vendégeit.

77 vendég véleménye alapján

4,3Ár / érték
4,3Kényelem
3,9Szolgáltatás
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Tisza Hotel legnépszerűbb csomagjai

Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel (1 éjtől)
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
27.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Tisza Hotel Szeged - Október 23.
Október 23.
27.900 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Tisza Hotel Szeged - Két ünnep között
Két ünnep között
27.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Tisza Hotel Szeged - Karácsony
Karácsony
30.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Tisza Hotel Szeged - Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
Napi ár félpanzióval (1 éjtől)
35.400 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Tisza Hotel Szeged - Szilveszter
Szilveszter
35.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Flóra Eger - Legjobb ár félpanzióval, fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
81.738 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Tisza Hotel Szeged vélemények

Kiváló 2025. szeptember 13.egyedül járt itt
A szállással, a személyzettel, a szolgáltatással maximálisan elégedettek voltunk, az épület belül nagyon tetszett. Ami kevésbé tetszett az, hogy a Széchenyi tér felől nehezen észrevehető a szálloda cégére. A posta felől érkezve egyáltalán nem látható (a sarki oszlop miatt) a kb. 3 m magasan elhelyezett függőleges tábla.
Kiváló 2025. augusztus 28.a párjával járt itt
Belváros szívében, könnyen megközelíthető helyen található a hotel. A szálláshelyen a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A szoba jól felszerelt, plusz pont a nagyon kényelmes ágy (matrac). A reggeli bőséges és finom volt, viszont voltak apróbb hibák, pl: nagyon lágy (folyós állagú) főtt tojás, csak 2 féle (narancs és meggy) üdítőital.
Átlagos 2025. augusztus 19.a párjával járt itt
A szálloda nagy és impozáns épülete a város szívedben tökéletes helyen van. A nyüzsgő belváros könnyen megközelíthető. A szálloda annak való aki csak aludni szeretne a szállodában mert nekünk a recepción a személyzet magától semmit nem mondott. Pl. A szálloda előtt a parkoló fizetős zónában van.
Kiváló 2025. augusztus 7.egyedül járt itt
Nagyon elegáns, csendes, tiszta, központi helyen fekvő szálloda, bőséges reggelivel, ami ugyan nem volt a napok szerint elég változatos, de így is tökéletes, a vacsora pedig minden igényt kielégítő. Szeged tömegközlekedése a villamospótló busz és troli beállításával szerintem egyedülálló, pontos, tiszta, sose zsúfolt.
2025. június 17.a párjával járt itt
Összességében a szálláshely megfelelő volt. Hiányzott egy olyan kiülőhely, ahol egy kávé vagy aperitív mellett lehetett volna kulturáltan dohányozni. A háló elválasztása az előtértől -lépcsővel- majdnem balesetveszélyes. A bejárati ajtót szerintem biztonságosan nem lehetett bezárni.
Kiváló 2025. június 13.gyerekekkel járt itt
A Tisza Hotel szállás az előzetes várakozásnak megfelelő volt. Nagyon tetszett, hogy az udvarban tudtam parkolni. A személyzet kimondottan kedves és udvarias, mind a recepciós hölgy/úr, mind a reggeliztető, de még a takarítást végző hölgy is nagyon kedves, segítőkész és figyelmes volt.
2025. március 24.a párjával járt itt
A 203-as szobában laktunk a mosdó kicsi (a WC-t nem lehet igazán kényelmesen használni. ), általánosságban kicsi a szoba, az ágy túl magas - főleg ilyen kis szobában - és ráférne egy matrac csere is. A reggeli átlagos, nekünk megfelelt (1-3 éjszakára szerintem ennyi elég is). A személyzet kedves, segítőkész volt.
2025. január 27.a párjával járt itt
Nagyon szép volt az épület, a régi korok hangulatát idéző. A magas beltér miatt a hotel teljes felfűtése nem egyszerű és igen költséges lehet. A szobánkban megfelelő volt a hőmérsékletet, a közösségi terekben már kevésbé, főleg a reggelihez kellett melegen öltözni, ami bőséges és finom volt. Ár -érték arányt figyelembe véve érthető.
2025. január 2.egyedül járt itt
Érkezéskor december 28-án a recepciós azt mondta, hogy a szálloda előtti parkoló január 2-ig ingyenes. Nem kell fizetni, ehhez képest dec. 30- 31. fizetős volt. A szerencsén múlott, hogy éppen az autónál volt közülünk valaki amikor a parkolóőr ellenőrizte a parkoló jegyeket, és így nem lettünk megbüntetve.
Kiváló 2024. november 16.barátokkal járt itt
Kellemes , a belváros szívében való elhelyezkedés ellenére is csendes szálloda . Könnyen megközelíthető , akár gyalogosan ,tömegközlekedési és személyi járművel is . Tetszett a szálloda belső kialakítása , szobák egyszerű , de kényelmes berendezése . Reggeli minősége , választási lehetősége , valamint a mennyisége jó volt , személyzet előzékeny és udvarias volt .
Tisza Hotel Szeged a térképen
6720 SzegedSzéchenyi tér 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2800 Forint / éj (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 6 kg-ig: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó