A Tisza Sport Hotel (volt Petro Hotel) a Tisza partján, kellemes zöldövezeti környezetben található, néhány percnyi távolságra Szeged belvárosától; a modern stílusú hotel szállodaként, illetve ifjúsági szálláshelyként is üzemel.
Családommal és egy baráti családdal mentünk le Szegedre , mivel kisfiamnak kenu-versenye volt. Interneten foglaltam le a szállást, a recepción kritikán aluli volt a hozzáértés. A szobák és a fürdő, osztályozhatatlan. Úgy érzem nincs az ár/érték arány egyensúlyban. Inkább egy lepukkant munkásszállóra emlékeztet , mint egy Hotelre.
Pihenni nem lehetett , mivel a közelben , éppen szabadtéri Disco volt (erről igazán , nem a hotel tehet). A reggeli hagy némi kivetnivalót maga után! Én éreztem magam kellemetlenül a másik családdal szemben a tapasztaltak miatt, mivel a képek és a leírás a Hotelről , nem a valóságot tükrözik és Én ezek alapján választottam a Tisza Sport Hotelt. Többet ide nem szeretnék jönni.
A recepción nem igazán vannak a helyzet magaslatán, tisztelet a kivételnek. A szoba kivételével nem igazán voltunk megelégedve. A reggelik során pókhálók hada figyelt az étteremben, nem idei egyik sem. A lekvárban molylepkét találtunk, a párom megevett egy kefírt, amiről később derült ki, hogy lejárt 6 napja.
Ezt egy Hotel nem engedheti meg magának. Alapjában véve leragadt a hotel kinézetre, park rendezésileg a 80-as években. Biztos, hogy mégegyszer nem vesszük igénybe.
AA személyzet segítőkészsége, ill. a szállás tisztasága kifogástalan volt. Amit hiányoltam, a telefonos elérhetőség a recepcióra, ugyanis minden egyes kérdésem miatt külön le kellett járkálnom. Az épület műszaki állapota nem a legfényesebb, de meg kell hagyni, hogy látszik, hogy így is igyekeznek kihozni belőle a maximumot. Mindent egybevetve elégedett voltam a hellyel.
6726Szeged, Szent-Györgyi Albert u. 42.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, nem őrzött: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges) • Kis testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség