Zsók étterem értékelései

Értékelései
4
9
6
2
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Zsók értékeléseit!

Olvasd el Zsók étterem értékeléseit!

Tökéletes hely -

Lópofa Csárda Kiskunmajsa

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. június 4.
Megfogott az étterem helyezkedése egyszerűsége ,finom és kiadós ételek. Ha tehetem újra megyek. A kiszolgálás gyors volt,minden megfelelő volt. Csodás a környezet rendezett udvar. A mosdó tiszta megfelelő volt. Az udvar tele virággal gyönyörű. A kert végében egy mini bemutató madarakból /páva,fácán,galamb stb/,egyszerü és csoda szép mint egy elvarázsolt kastély.
Megosztom
2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 21.
Nem csalodtunk az étteremben,kiszolgálás mínősége megfelelő,udvarias,az ételek nagyon finomak voltak mindenki mást rendelt.Készséggel kiszolgáltak bennünket pedig lakodalomra készült a személyzet.Minden nagyon rendben volt,az étterem csodás berendezése a régi és az új jól elfér egymás melett,nagyon jól éreztük magunkat.
Megosztom
Tökéletes hely -

Tassi Halászcsárda Tass

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 20.
Nagyon jó helyen van,szuper a kiszolgálás,jók és finomak az ételek,gyors kiszolgálás,kedves udvarias kiszolgálás.Oda figyelnek a vendégre .A zene hangulatos és nem üvöltő hanem csendes hangulatos,atulajdonos leül beszélget a vendégekkel.máskor is vissza térünk csodás hely.Hangulatos kölső étterem rész,kertben van a gyermekek számára játszótér.
Megosztom
2018. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon finom ételek,gyors kiszolgálás.Az ételek mennyisége arányos az árakkal.Udvarias kiszolgálás.Nagyon kellemes hely.Mindenkinek ajánlom aki szereti a finomságokat.Baráti társasággal és gyerekekkel voltunk vacsorázni mindenki megtalálta a megfelelő ételt.Nagyon udvarias és gyors kiszolgálásban volt részünk.
Megosztom
2016. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 19.
Lehet mással nem fordult még ilyen elő megérkezésünk után a kiválasztott asztaltól elküldek azzal az indokkal hogy foglalt amit semmi nem jelzett. Másik asztal kiválasztása után szerettünk volna ebédelni de 40 percig semki nem jött oda eggyáltalán az asutalunhoz. Ezek után feláltunk és elmentün egy másik étterembe ahol gyorsan és udvariassan kiszolgáltak benünket
Megosztom
A legmegfelelöbb hely -

Dunaparti Tanyacsárda Étterem Baja

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 19.
Finom ízletes ételek Gyors udvarias kiszolgálás Tisztaság Gyorsaság Megfelelő árak. Hangulatos hely a Dunaparton.
Megosztom


TérképX