A bEAT Székesfehérvár modern, letisult belső térrel és egyedi hangulattal rendelkező étterem, amely a város központjához közel található. A hely jellegzetessége a kandalló és a gondosan megtervezett berendezés, amelyek otthonos, ugyanakkor elegáns atmoszférát teremtenek. A kerthelyiség és a beltér egyaránt vonzóak, így a vacsorázás lehetőségei rugalmasak, akár családi, akár baráti alkalomra ideálisak.
A személyzet udvarias és figyelmes, a felszolgálók készségesek és részletesen tájékoztatják a vendégeket az ételekről. A kínálat ötvözi a hagyományos fogásokat modern megközelítéssel, a tálalás pedig esztétikus és kiemelkedően igényes. A borválaszték széles és komoly, a kiszolgálás pedig kiemelkedő. Az ételek íze gazdag, a kreatív köret-koncepciók és a gondos prezentáció harmonizálnak a fogásokkal. A gyerekes vendégek számára is figyelmet biztosítanak: gyakran található játszósarok és családbarát kiszolgálás. A bEAT Székesfehérvár gyakran kap dicsérő visszajelzéseket a precíz szakácsmunkáról és a professzionális kiszolgálásról. A desszertek is kiemelkedőek, és a teljes vacsora során a desszert is hozzájárul a pozitív élményhez, miközben az étterem ár-érték aránya a magas minőség mellett is versenyképes marad. Összességében a bEAT Székesfehérvár ideális választás lehet családi, baráti vagy ünnepi eseményekre, továbbá vonzó célpont a minőségi gasztronómiai élmények kedvelői számára Székesfehérváron.
Végre eljutottam ide és nagyon bánom, hogy eddig halogattam, mert azt nem gondoltam volna,hogy Fehérvár ilyet is tud! Mielőtt elhatároztam, hogy jövök, utánajártam, hogy ki is az a Fülepi Kálmán. . . mert bizony, nekem nem megszokott, hogy a séf nevét hangoztatja egy étterem, de most már mindent értek. . .
A design az maga a csoda:fiatalos, laza, de elegáns, olyan, mintha New York egyik menő helyére csöppenne az ember! Láttam most készül a terasz is, hát gratulálok, ha a terasz is ilyen lesz, akkor mindenki kösse fel a gatyáját. . . De visszatérve, a személyzetet, csak dícsérni tudom, mikor beértünk, a foglalt asztalunkhoz kísértek és nem hittünk a fülünknek, amikor Ádám bemutatkozott es közölte Ő lesz ma a felszolgálónk. Teljesen jó ötlet, bárki is találta ki, így nagyon közeli, sőt baráti lett az egész ottlétünk hangulata. Hideg almaleves, kacsacomb káposztakrémmel, császármorzsa eperhabbal! Ez a trilógia volt a mennyország! Köszönöm BEAT , találtatok két rajongót és törzsvendéget! Hajrá!