Hotel Platán Székesfehérvár Székesfehérvár bemutatkozása
Székesfehérvár történelmi belvárosától 5 perces sétaútra, az M7-es autópályától a városba vezető Budai úttól 200 méterre, csendes, zöldövezeti környezetben fekszik a 24 szobás Hotel Platán.
Csend, nyugalom, tisztaság. Remek, bőséges,ízletes vacsora. A személyzet udvarias,odafigyel a részletekre.Amin talán érdemes lenne változtatni, az a reggeli:azon belül a szalámik változatossága.
Hotel Platán Székesfehérvár válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük pozitív visszajelzésüket! Várjuk vissza Önöket legközelebb is sok szeretettel! Hotel Platán csapata
2016. július 26., Szommer Nikolett, Hotel Platán Székesfehérvár
Nagyon jól éreztük magunkat.Sajnos csak rövid időt tölthettük Székesfehérváron. A hotelbe mindennel meg voltunk elégedve. Udvarias kiszolgálás, segítőkészség.
Elégettek vagyunk a szálloda épület, a recepció és a szobák berendezésével, tisztaságával, a személyzet udvarias, az ellátás a kategóriának megfelelő. Ajánlani tudjuk másoknak is.
Hotel Platán Székesfehérvár válasza
2016. május 4., Szommer Nikolett, Hotel Platán Székesfehérvár
A telt ház miatt, megkaptuk szerencsénkre a családi apartman szobát, a hotel ezen gesztusával és a személyzettel elégedettek voltunk. A vacsorára átlagban minden este min. 35-40 percet kellett várnunk, ez azért nem fér bele.Mert 1 alkalommal elmegy de 3/3 az túlzás.
Július elején töltöttünk egy hétvégét a hotelben, jól éreztük magunkat. A személyzet figyelmes, segítőkész. A reggelivel és a vacsoraválasztékkal,minőséggel is meg voltunk elégedve. Az első szálloda ahol betartották a csomagban ígérteket. A klíma nem igazán működött, a legkisebbre állítva sem hűtött, inkább csak keverte a levegőt.
Már érkezésünkkor nagyon kedves fogadtatásban részesültünk és bőséges információt kaptunk a recepciós lánytól. A szobánk megfelelő állapotú, tiszta volt, külön kiemelném az olyan apróságokat, mint a bekészített cukorka és a névre szóló kérdőív :D! A menüválasztásos vacsora ételei nagyon finomak voltak, a reggeli svédasztal pedig bőséges kínálatú.
Az sem elhanyagolható, hogy folyamatosan "újratöltötték" a reggelinél a tálcákat és a kancsókat. Igénybe vettük a hotel nyújtotta kedvezményes belépőt az Árpád Fürdőbe, ami fantasztikus, valamint a hotel által kínált masszázzsal is éltünk, ami végképp feltette az "i"-re a pontot. Ami miatt viszont csak "négyes" osztályzatot kapott a hely, az a vacsora során tapasztalt kis fejetlenségnek köszönhető. A gyertyafényes vacsora harsogó rádiószó mellett zajlott (az éppen aktuális pop és R 'N' B számok nekem kevésbé nyújtottak meghitt élményt), a gyertyafényt pedig kis műanyag mécses jelképezte. A pincér fiú -bár nagyon kedves volt- rendszeresen összecserélte a rendeléseket, ami tekintve , hogy egyszerre max. 5-6 család volt az étteremben, nem igazán volt érthető. Mindent egybevetve szuperül éreztük magunkat, szívesen visszatérünk máskor is.
Kellemes hosszú hétvégét töltöttünk el októberben a hotelben. Szoba és a szálloda tisztaságával meg voltunk elégedve, az ételek mennyisége és minősége átlagosnak volt mondható, de a személyzet kedvességével és segítőkészségével meg voltunk elégedve. Kuponnal foglaltuk le a szállást, melyhez tartozott egy 2 főre szóló belépő a csodálatos Árpád-fürdőbe.
Ez kihagyhatatlan élmény, mindenkinek csak ajánlani tudom. Összességében meg voltunk elégedve a hotellel, a fekvése is megfelelő volt számunkra, pár perces sétával beértünk Székesfehérvár csodálatos belvárosába, mely kimondottan jól esett azon a nyárias hétvégén. mi mindenképp visszatérünk.
2 éjszakát töltöttünk a Hotelben, az egyik kuponos oldal jóvoltából. A kupon tartalmazta a szállást, reggelivel, egy ajándék vacsorát, ingyen szauna használatot, és két személyre belépőt az Árpád fürdőbe. Kiemelem a személyzet kedvességét, szolgálatkészségét, udvariasságát. Minden információt készségesen megadtak, amire csak szükségünk volt.
A hely tiszta, kellemes. A szoba kényelmes. A fürdőszobában - a tájékoztatással ellentétben - nem volt hajszárító. Az ágy - szinte minden eddigi szálláson ezt tapasztaltam - sajnos kissé gödrösre feküdt, a matrac pedig nagyon puha, elsüllyedtem benne. Lehet, hogy ez ízlés, vagy szokás kérdése, de én akkor tudok jól pihenni, ha a matracnak van tartása, és egyenes. A reggeli bőséges, változatos és ízletes volt. A vacsora körül volt némi kalamajka, ugyanis a csekély vendégforgalomra való tekintettel, csak a beugró szakács volt bent. Ő pedig nem tudott mindent elkészíteni. A szaunát,ami tiszta volt, kérésre bármikor beindították. Valószínű, hogy utólag került beépítésre, ugyanis merülő medence helyett csak egy zuhanyozóban tudtuk lehűteni magunkat. Egyik napunkat kirándulásra szántuk. A belvárost - ami 10 perc kényelmes sétára van a szállodától - és a Bory várat tekintettük meg. A szállodában meg tudtuk váltani a várba a belépőt, és pontos útmutatást kaptunk, hogyan tudjuk megközelíteni. Az Árpád fürdőben nagyon jól éreztük magunkat! Összességében egy kellemes szállást és rengeteg plusz szolgáltatást kaptunk. A kuponnal az ár/érték arány messzemenően kiváló.
2 Éjszakát töltöttünk a szállodában, csak jót tudok mondani. Figyelmes, udvarias dolgozók. Tiszta kellemes kényelmes szoba. Kívülről talán nem olyan mutatós, de belépve a fogadótérbe azonnal kellemes csalódásban volt részünk. Közel a belváros, szép az Árpád fürdő. Az egyetlen gondom a vacsoránál kínált "húsleves" említésre sem méltó.
A Hotel Platán Székesfehérvár belvárosától valóban mindössze 5 perc sétára található. Az utcát övező hatalmas platánfák különleges hangulatot varázsolnak a helynek. A "Városnéző Kalauz a Hotel Platánnal" útifüzet segítségével kalandos séta során fedezhettük fel Székesfehérvár látványosságait, érdekességeit.
A személyzet nagyon közvetlen és udvarias volt. A félpanzióval viszont sajnos mi sem voltunk teljesen megelégedve. A vacsora ízletes és bőséges volt, a reggeli viszont az első nap csalódást okozott. A melegétel már elfogyott, de a hidegtálakat sem töltötték fel újra, de miután szóltunk emiatt, rögtön intézkedtek. Másnap kellemes meglepetésként ért minket, hogy minden tál telis tele volt, még azelőtt újra megpakolták őket, hogy kiürülhettek volna. Sokkal bátrabban ajánlanám a helyet, ha tudnám, hogy minden nap a második reggelen tapasztalt színvonalat nyújtják. Ezt leszámítva azonban úgy vélem, a környezet és a személyzet figyelmessége feledtetni tudja a kellemetlenségeket.
8000Székesfehérvár, Gyümölcs u. 28.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • bár