A szálloda gyalog messze esik a Székesfehérvár belvárosától ,azonban maga a szálloda nagyon kellemes volt belülről. A külső és belső medence is nagyon tetszett a szoba is igényesen berendezett volt. Ami nekem negatív volt a csomagban jelzett élőzenét nem tudtuk élvezni mert a foci VB miatt ugyanabban a helységben volt a meccs nézés mint a gyertyafényes vacsora.
NAgyon tetszett, a szobaservice kimagasló, a portaszolgálat tökéletes. Bármilyen felmerülő kérdést azonnal megtudtak válaszolni. Az elhelyezkedés nem is lehetne jobb, 2,5 kmre van az autópálya is a sétáló utca is. A bejáratnál a vízelvezető miatt picit körültekintőbben kell kiállni a parkolóhelyről de ez nem akkora probléma, de érdemes rá figyelni. :)
Nagyon szép, igényesen kialakított hotel, könnyen és gyorsan megközelíthető, ám sajnos csendesnek nem mondanám, hiszen főút mellett van. Pozitívumként említem a szép berendezés mellett a kedves, segítőkész személyzetet és, hogy van csendes fürdőzés, amikor gyermekmentes övezetté alakul a wellness-részleg.
Az étterem (nem svédasztalos kiszolgálás esetén) teljesen lenyűgözött, a felszolgálók is nagyon kedvesek voltak, az étel pedig egyszerűen fenomenális. A svédasztalos vacsorával azért akadtak problémák, bár nagy mennyiségben valószínűleg nem lehet egyszerű finomat főzni, meg azért nem tesz jót az étel ízének és minőségének, hogy órákig melegen kell tartani. A tisztasággal sajnos nem voltunk 100%-ig elégedettek: foltos volt az ágytakaró, vízköves a zuhanyzó, a jacuzzi estére pedig undorítóan büdös és zöld volt. A fő problémát számunkra az okozta, hogy hétvégén rengeteg vendég volt, ennyi emberre viszont kicsi volt egy ekkora wellness-részleg, így mi meglátva a nagy zsúfoltságot sarkon is fordultunk, és csak vacsora után, a csendes órákban merészkedtünk vissza (akkor már kevesen voltunk). Szerintem jó lenne kibővíteni a wellnesst, mondjuk egy igazi úszómedencével, még egy jacuzzival és néhány nagyobb szaunával. A szoba kényelméből az vont le, hogy a sötétítő függöny nem töltötte be teljesen a funkcióját, mert nagyon átvilágított rajta az utcai lámpa, valamint, hogy nekünk túl puhák voltak a párnák. Összességében kellemes érzéssel távoztunk, és abszolút megérte az árát az itt eltöltött idő.
A szlloda egyedi hangulata nagyon tetszett! A szolgáltatások,hogy wellnesz,süti,klíma,stb.,volt az árban remek! Forgalmas ut mellett fekszik sajnos ezért zajos,de klímával megoldottuk a meleget! Köszönjük a kellemes nyaralást!
Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a szállodában, gyerekekkel. A wellness részleg nagyon szuper,sajnos csak a beltéri részt tudtuk használni,ez csak az időjáráson múlt. A szoba is szuper volt, viszont az étterem az nagy csalódás volt. Iszonyat sokat kellett várni, hogy kihozzák a vacsoránkat, még úgy is, hogy időpontra megrendeltük.
Nagyon jó kis hétvégét töltöttünk a hotelben! :) Szoba meglepet bennünket mintha vissza mentünk az időben pár évszázadot de nagyon tetszett! ! ! :) Kényelmes volt bár a hűtő egy kissé hangos. . . . . . Jól esett a gyümölcs,tea,kávé és a vízforraló a szobában való bekészítése. Étkezés szuper,nagyon finom és bőséges volt minden étkezés!
! ! ! :):) Amin talán lehetne változtatni az a Wellness, mondjuk egy gyerek medencével és több pihenő ággyal. Sok kis gyerekes család volt a hétvégén nagyon kevés volt az egy medence! ! ! :(:( Összességében jól éreztük magunkat, köszönjük! ! :):)
Tavaly augusztusban 4 napot töltöttünk a hotelben. Hangulatos,erkélyes családi szobában voltunk. Nagyon kellemes környezetben,kedves kiszolgálással telt a kis vakációnk. Az ételek finomak,bőséges a választék. Ami külön pozitív volt számomra a langyos hőmérsékletű víz a medencében. Kisfiam külön örült az xbox szobának.
A legszebb ünnepeket töltöttük el a szállodában!Karácsonykor eljegyeztük egymást, az ünnepek között kihasználtuk a Wellness részleget , a szilveszter is kiváló hangulatban telt. Az ételek különlegesek,és bőségesek voltak. a személyzet segítőkész volt.Ajánlani tudom másoknak is ! :)
Az ételek egyszerűek és finomak, főleg a halloween partin ahol nagyon ötletesen és különlegesen elkészítettek voltak. A szoba kényelmes ággyal berendezett. Gyerekbarát hozzáállás a hotel részéről. Az wifi nagyon gyenge. A fürdő rész teltháznál egy kissé zsúfolt.
Szép szálloda udvarias személyzettel, ahol az antik és a modern stílusok jól összhangban vannak. Jól felszerelt szállás, családoknak is minden igényét kielégíti (a gyermekeim kifejezetten kedvelték a kissé "labirintusos" folyosókat. A konyhájuk kifejezetten jó, nagyon finom, igényesen tálalt és bőséges ételeket szolgáltak fel. A családban mindenki megtalálta a saját kedvencét.