A hotel maga, szolgáltatásáival várakozásomom felüli volt. Az extra figyelmességek (gyümölcs, jó éjt csoki, bekészített kávé, tea) nagyon kellemessé tették már az első pillanatokat is. A gyerekek számára biztosított extra szolgáltatások (vizi csopper, játszósarok, x-box szoba, szervezett foglalkozás) tényleg kiemelkedően gyermekbaráttá tetté.
A felkínált lehetőségek/szolgáltatások tükrében, akkor sem untuk volna magunkat el, ha az időjárás a szállodába "zár" bennünket. Azonban az étterem színvonala messze elmaradt a várttól. Az első italra 15-20 percet kellett várni a vacsoránál, annak ellenére, hogy harmadáig sem volt az étterem, az ételre még ennél is sokkal többet. Nem gondolom, hogy egy két fogásos vacsora 1 óra 40 percet igényelt volna, ha bárhol máshol fogyasztjuk. Kiírás szerint 10 óráig van reggelire lehetőség, azonban kilenc órakor már üres melegítő edényeket és egy-két szelet felvágottat talált a vendég a pultokon. 15 perc után külön kérésre(! ) töltötték fel a narancsleves tégelyt. . . . Úgy gondolom, hogy a szállda egyéb kiváló szolgáltatásaihoz képest az étterem színvonala nagyon gyenge volt, érdemes lenne ezen javítani! Az étterem szolgátatásain kívül remekül éreztük magunkat a szállodában, igazán tudom ajánlani mindenkinek, akár kisebb, akár nagyobb gyermekkel. Biztos nem fognak unatkozni!
A testvéremmel töltöttünk a szállóban pár napot és maximálisan meg voltunk elégedve. Nekünk a szobánk berendezése nem nagyon tetszett, mi inkább a modernebb bútorokat kedveljük, de az ágy nagyon kényelmes volt és ez azért feledtette velünk ezt a pici problémánkat. Egyébként sem azért mentünk, hogy a szobában üldögéljünk.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt, az étteremben a kiszolgálás gyors volt annak ellenére, hogy sokan voltak. A welness részleg tiszta és mindig volt tiszta törölköző, ami számunkra fontos. El is határoztuk, hogy a jövő nyáron a gyerekeket is elhozzuk.
Immáron 7-ik éve járunk ebbe a szállodába, de még egyszer sem csalódtunk. Tiszta,udvarias,előzékeny a személyzet és szerintünk az ételek is finomak. A szobák nagyon hangulatosak. A külső-belső wellness részleg lehetne egy kicsit nagyobb. Összeségében:még nem volt olyan év,hogy ne töltöttünk volna pár napot
Kevés vegetáriánus étel volt a gyertyafényes wellness balesetveszékyes rosszul látható lépcsők. A kondi terem kicsi és zsúfolt a kombi gép nehezen használható kábel sérült beakadt a csiga mellé. A valentin-napi vacsora lehetett volna zenés, táncos, a szállóvendégek a külső szárnyban kaptak helyet, hangukatosabb lett volna a belső térben.
A reggelinél a külső szárnyban fűtés híjján meg lehetett fagyni. A központi fűtés rendszer nagyon hangos a szobában, kilátás a temetőre elég lehangoló. Egyébként hangulatos, szépen feldíszített családias hotel bőseges, ízletes reggelivel és vacsorával. Reggelihez lehetne picivel több gyümölcs illetve gyümölcs és zöldség lé.
A Szárcsa Hotelben töltött idő pihentető és nagyon kellemes volt. A személyzet fantasztikusan kedves volt, főleg a felszolgálók. Az étterem és a környezete nagyon szépen rendezett, az ételek mennyisége és íze kielégítő volt. A szoba tisztasága, felszereltsége is megfelelő volt. Az ágy végre olyan keménységű amilyennek lennie kell.
Mi az év végét töltöttük itt. A legjobb döntéstésünknek bizonyult. A hotel igazi értékmentő minden értelemben. Kedves fogadtatás, figyelmes személyzet, békebeli, igazi ízek. Az étterem önmagában egy kuriózum. Az összes gerendán az itt ünneplő párok, cégek nevei igazán közel hozza egymáshoz a régi és jövőbeli vendégeket.
Az ünnepi díszítés kedves és szerethető volt. A vintage stílusú hotelben minden szoba más-más, ízléses berendezésű, távozáskor bekukucskálhattunk egy-kettőbe. A régi bútorokat maguk újítják fel gondosan, amiért elismerésünk, de a szobák és helyiségeik is szépen felújítottak. A hangulat szilveszter estén fergeteges volt, hajnalig tartott a buli. Az egész hotel családi és családbarát. Itt a tulajdonosok szívélyesen beszélgettek a vendégekkel, érdeklődtek az igényükről, még harmadnap is. A hely olyan, ahova bármikor csak úgy "le(be)ugrik" az ember. Szívből ajánlom.
Első benyomás a recepció kedves, figyelmes fogadtatás. Karácsony közeledtére látványos diszítéssel hívták fel a figyelmet, de a múltat idéző, izléses berendezés és dekoráció is jó benyomást keltett. A szoba szépen berendezett, kényelmes ágy, egészében jól felszerelt, a fürdőszobában egyedi szappan megoldással.
A vacsora kulináris élvezetet nyújtott, a reggeli változatos, szerintem mindenki igényét kielégíthette. A wellnes részleg kis területen, de minden alapvető szolgáltatással rendelkezik. A medence nem mély, de azért lehet úszni és ha nem fáradsz el az úszásban ott van a kicsi, de jól felszerelt konditerem. Utoljára, de nem utolsó sorban az udvarban biztonságban tudhatod az autódat is.
Minden a vendégek kényelmét szolgálja. Nem nagy de nagyon jó wellness rész. Tisztaság mindenütt. Tea kávé vízforraló bekészítés a szobába. Kényelmes matrac. Jó illatok. A reggeli fantasztikus:egészséges kenyér, sokféle gyümölcs, finom kávé és odafigyelés a személyzet részéről. Parkoló az udvarban ahol mindíg volt szabad hely. Visszatérünk még! Köszönjük!
Minden nagyon jó volt, már többször vettük igénybe a szolgáltatásukat és mindig meg voltunk elégedve. Az igaz, hogy némelyik szobába túlságosan felhallatszik az utcazaj, de ez az átka a városközeli fekvésének. A személyzet kedves a kiszolgálás korrekt, bár nekem az előző wellness részleggel sem volt semmi bajom. Hát ha még gőzkabin is lenne! Ne legyek telhetetlen. :-)
Szárcsa Hotel válasza
Tisztelt Fodor Frigyes!
Köszönjük szépen az értékelést és örülünk, hogy jól érezték magunkat nálunk, várjuk vissza Önöket legközelebb!
Gőzkabinunk az új wellnessben is van, a terasz kijáratánál található balra, kék fénnyel világít. Legközelebb meg is tudjuk mutatni, kérem, kérjék a recepció segítségét érkezéskor.
A "RITTER" családnak szeretném üzenni, hogy kiválóan "tartják" a vendégeiket a személyzetükkel együtt. A 3 csillag jár! 1-2 észrevétel: A konyha szuper, a személyzet kedves, s segítőkész. Megfontolásra ajánlom:1. A TV-k több programot tudjanak venni. 2. Ne kelljen egy vendégnek külön szólni, hogy indítsák be a medencék élményrészét, hanem az magától is menjen!