Szigetbecse község Pest megyében, a Csepel-sziget déli részén fekszik. Legfőbb nevezetessége az André Kertész (világhírű fotóművész) tiszteletére berendezett emlékszoba.
Szépen fel volt díszítve a csárda. Zene megfelelő,az étel nem nagy szám,főleg a tészta bele lett rakva a levesbe.Ez nem tetszett,mert nem gondolnak a glutén érzékenyekre,és a laktózérzékenyekre,mivel a másik levesben meg tejföl volt! Ez a mai világban elég szomorú! A személyzet okés!
December 5.-én van párom szülinapja és akkor voltunk a szállodában. Kérésemnek eleget tettek, várt a pezsgő a szobában. De!!! a szálloda is meglepett még engem is, hogy egy kis üveg pezsgőt és egy üdvőzlőlapon köszöntötték Ők is páromat. Kedves gesztus. MIndennel meg voltunk elégedve.
Pár napja erre kóborolván megfigyeltem, hogy ez a saroklétesítmény újra arculatot váltott. Tóth úr és Nagy úr úgy látszik feladta az örök próbálkozást a cseh stílussal meg a focis vonallal, az ázsiaiak meg hatékonyan elfoglalnak mindenhol minden megüresedett rést. Gondoltam, hogy kívülről sushi,...