Kikapcsolódás kettesben - ez volt a célunk és összességében sikerült. Az épület és berendezés nagyon tetszett, a tisztasággal sem volt gond. Egy medence van bent és egy kint, mindkettőnek hideg a vize. Úszáshoz egy kicsit kicsik, szóval wellnessre vágyóknak nem annyira ajánlom. Az ételek választéka a 4 *-hoz képest kevés.
A személyzet nagyon kedves volt, az étkezéssel is nagyon meg voltunk elégedve. A kinti medencénél lehetett volna több napozóágy, de az is nagyon tetszett. A masszázs is szuper volt. A környéken sok látnivaló volt, a Duna mente kártyával sok helyen kedvezményt kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2 napot foglaltunk,de hosszabítottunk,mert nagyon jól éreztük magunkat. Példásan kedves volt az egész személyzet,tiszták voltak a szobák és nagyon finomakat ettünk.Még visszatérünk.
Néhány napot töltöttünk itt el. A recepción barátságosan üdvözöltek bennünket. A mi szobánk nyugodt, csendes volt, tisztasága jó. Az egy db széket keveselltük, jó lenne kettő. A wifi sem volt olyan bivalyerős. Az ételek, reggelik és vacsorák rendben voltak, a személyzet szintén.
Csak ide azért egy megjegyzést tennék:azon nagyon csodálkoztunk, hogy néhány felszolgáló hölgy farmerzsebéből ott kandikált ki a mobiltelefonja! Ilyet máshol még sosem láttunk! Nem is szabadna így felszolgálni! A kinti medence hideg vizére is jó lenne rásegíteni, hogy kellemesebb hőmérsékletű legyen, mert hideg volt! Összességében jó volt.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk a szállodában. Nyugodt, családias légkör, udvarias személyzet fogadott minket. Az ételek finomak voltak és változatosak, a wellness is megfelelő. Megnéztük a város és a környék nevezetességeit, csak ajánlani tudjuk mindenkinek. Köszönet mindenért.
A személyzet barátságos, segítőkész, welness-részleg nem zsúfolt, a medencében kiválóan lehetett úszni (két utóbbi ritkaság). Az egész hotel kellemes, és barátságos érzetet sugároz. A szoba megfelelő, bár még egy szék elfért volna, kiváló megvilágítás és szabályozható fűtés szintén ritkaság a nagyobb hotelekben is.
Az ételek minősége és választéka tökéletes, bár némelyik hőmérsékletete nem érte el a kivánt szintet. Nagyon jól érzetük magunkat, szívesen visszamennénk, ár/értékaránya kedvező volt a karácsonyi időszakban általánoshoz képest.
A hotel kívül belül nagyon szép. "Patent" tisztaság és rend van mindenhol. Az ágyak még a Standard szobákban is rendkívül kényelmesek. A személyzet kedves és mosolygós. Az étkezésnél a reggelik finomak, változatosak és bőségesek voltak, a vacsorával szemben. Kivéve az utolsó estén. A kislányom azt mondta: "Anya! Én már csak mindig itt akarok lenni! "
A személyzet nagyon segítőkész és kedves volt. A szoba egyszerű, de kényelmes - az ágy talán kissé puha volt, de ez ízlés kérdése -. A svédasztalos reggeli pazar volt a grillsajton keresztül a lecsóig és a krémtúróig volt minden, azonban a vacsora nem sikerült olyan jól. Az ajánlat szerint 3 fogásos lett volna, ami valószínűleg a telt ház miatt svédasztalos lett.
A vacsora ízeit kevésbé találták el, hiányoltam az abszolút kommersz, felnőttek-gyerekek számára egyaránt megfelelő bolognait, rántott hús + sült krumpli lehetőségeket. A muszaka, a szilvás gombóc, a gesztenyés tiramisu elég megosztó ételek ahhoz, hogy mindenki tetszését elnyerjék. A wellness és a szabadtéri medence megfelelő volt, a víz mélysége miatt inkább az úszómedencét preferáltam. Egy nagyon kellemes hétvégét töltöttünk itt. Tata pedig gyönyörű kisváros! :)
Felháborítónak tartottam, hogy megengedik a medence mellett a dohányzást. Fürdés közben 1-2 m-re a medencétől többen és csoportosan is dohányoztak. A fürdés így élvezhetetlen, mert valaki mindig füstölt az orrom alá. A recepción nem tudtak megfelelő tájékoztatást adni arról, hogy lehet vagy sem.
Csak azt hajtogatták, hogy az épülettől 5 m-re már lehet. Mivel a medence ezen kívül esik, ezért megengedik. Én pedig közöltem, hogy elhagyom a szállodát és kérem vissza a befizetett előleget, ha nem tudják ezt megoldani. Kifizették és meg távoztam. Ide biztos nem megyek többet.
Karácsonyi szállást kerestünk viszonylag közel a fővároshoz, így jutottunk el Tatára. Először csak terepszemlére, de a MÁV hozzásegített, hogy ki is próbáljuk a szállodát. Vezetékszakadás miatt ugyanis este nem tudtunk hazautazni. Barátságos fogadtatásban volt részünk, annak ellenére, hogy a karácsonyt előzőleg lemondtuk.
Mozgáskorlátozottság miatt zuhanyozós szobát kértünk, ehelyett egy kádasat kaptunk. Hosszadalmas cserével megoldódott. A reggeli finom volt,gazdag választékkal. Mégse jövünk vissza, mert a vasútállomásról igen sok lépcsővel lehet kiszabadulni: Erről persze a szálloda nem tehet, de nekünk ez komoly problémát jelent.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya, 8 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska, 4 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Egyéb kistestű háziállat, 6 kg-ig: 9500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • kávézó