Hotel Orchidea Tengelic Tengelic - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Orchidea Tengelic a természet ölelésében, erdők között és egy tónál a környéken található, így a környezet nyugodt és ideális a pihenésre. A szobák tágasak és tiszták, a berendezés egyszerű, praktikus, a kényelmet szolgálja. A wellness részleg kiemelkedő adottságokkal rendelkezik: gyógyvíz, 20 méteres úszómedence, termálmedencék, finn- és infrászauna, masszázs és merülőmedence várja a vendégeket.
Az étkezés változatos, reggelinél széles választék található, a vacsorák pedig gyakran ízletesek és bőségesek; a svédasztalos megoldások nyáron és idény szerint eltérően alakulhatnak. A szálloda gyerekbarát jellegét a játszótér, a gyermekmedencék és a barátságos személyzet egyszerűen igazolja. A park és a tó meghitt hangulatot teremt, a séták és a könnyű kirándulások a környéken élvezetesek, a tavak lehetőséget adnak a kikapcsolódásra és a szemlélődésre. A személyzet udvarias és segítőkész, a recepciótól a szolgáltatókig minden területen igyekvő hozzáállás figyelhető meg. A környék lehetőséget ad a természetjárásra, a közeli Szekszárd és a környékbeli kirándulóútvonalak könnyen felfedezhetők. Az ár-érték arányról a legtöbb visszajelzés kedvezőnek értékeli. Összességében a Hotel Orchidea Tengelic ideális választás családoknak, pároknak és baráti társaságoknak, akik a csendes, természetközeli környezetben szeretnének feltöltődni. Összegzésként a Hotel Orchidea Tengelic olyan nyugodt környezetet, széles körű szolgáltatásokat és figyelmes kiszolgálást kínál, amely a természet közelségében töltött idő értékét növeli.
Kettő éjszakát töltöttünk el a Hotel Orchideába. A szoba, az étterem, a fürdő tisztasága, a személyzet kedvessége kifogástalan. Az ételek ízletesek és bőségesek. Aki "csak" egy három csillagos szállodára készül fel, az kellemesen csalódik! Sőt! Némelyik 4 csillagos szálloda példát vehetne tőlük!
A hotel nagyon szép környezetben fekszik, igazi madárcsicsergős erdőben. A személyzet helyes, kedves, barátságos, segítőkész és udvarias. A szobák szépek, modernek és tiszták, minden igényt kielégítenek. Az ételek nagyszerűek, a svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és nagy a választék.
Nagyon szép helyen, a természettel körül véve, fák, zöld növények között található csónakázó tó, mindenhol fából készült padok, szobrok, hidak, erdei túrázásra alkalmas út, mely mégis közel található. A Hotel tiszta, rendezett, szobák kényelmesek, csendesek, a személyzet segítőkész és kedves. Az ételek finomak, frissek. Wellness részleg tényleg kikapcsolódást jelentett.
Nos alapvetően azért, mert bár a szálloda csodás környezetben fekszik, a személyzet nincs a helyzet magaslatán, sőt. . . A szobák kényelmesek, a konyha jó, ellátás bőséges és változatos, de udvariatlanok a pincérek, sótlanok a reccepciósok.
Nincs semmilyen animáció, nem ajánlanak időtöltést - találd fel magad elv alapján ;) a medencéhez elkélne még pár kiegészítő, gondolván esetleg az úszni nem tudókra, kisgyerekesekre.
Évente többször látogatjuk a szállodát,van ,hogy kettesben a férjemmel,de tartottunk már születésnapot,és unokatestvér találkozót is. A személyzet nagyon udvarias,az étteremben dolgozó munkatársak mindig elegánsak,igazi felszolgálók,a probléma megoldó képességük fantasztikusan jó.
Korai érkezésünk ellenére megkaptuk a szobát, köszönet érte a recepciós hölgynek. A szoba jó, a wellness részt nagyon szeretjük, kellemes az uszoda, a termál medence. A régi szakács viszont nagyon hiányzik, az ételek minősége már nem a régi. Mivel kevesen voltunk, nem volt svédasztal.
A második fogásnál a hasáb krumpli biztosan meg volt fél kiló, egy darab ketté vágott töltött hússal. Ilyen arányban sehol sem eszik az ember. Ennyi köretet fél év alatt sem ettem. A desszert szinte pudingból és kakaóból állt, még a tiramisuban is a puding érződött. Első reggelire meleg virslit rendeltem, ami talán még meleg vizet sem látott, tettek hozzá ketchupot megkérdezés nélkül, én a majonézt szeretem. A személyzet kedves, kivéve egy recepciós hölgyet, aki távozáskor egyetlen perccel nem engedett bennünket tovább maradni, pedig az egész szállodában 3 vagy 4 szobában voltunk. Lenne mit tanulnia kolléganőjétől. Kedvenc helyünk volt, de már nem csillagos 5-ös.
Mi tavasszal voltunk. Nagyon szép , tiszta rendezett hely. Kényelmes szobák. Nagyon finom ételek, és kiadós. tudom ajánlani mindenkinek. A hotelt tavak veszik körül ahol horgászni is lehet. A kertben különböző szobrok vannak. A hotelt körül ölelő erdőben sétálni lehet. A welnes rész és a fürdő kiváló.
Nagyon jó és kiváló Hotel, minden meg van benne ami kell, úszómedence, gyógyvíz, szaunák, remek szakács és tiszta, tágas szobák. Na és a gyönyörű környezet, ahol nagy sétákat lehet tenni a természetben. Az ár-érték arány pedig kitűnő. Mi már visszajáró vendégek vagyunk és imádjuk ezt a szállodát.
A szálloda nagyon jó helyen van, csodálatos a környezet. Igazából nem is szükséges kimozdulni, mert minden 'kéznél' van. A szobák tágasak és tiszták, jól felszereltek. Az étterem svédasztalos választéka vacsinál nem győzött meg. Kissé egyhangú. A vasárnapi ebéd viszont szuper volt. a személyzet lehetne közvetlenebb, mosolygósabb kedvesebb.
Sajnos mi pont egy óriási vihar után érkeztünk, amely károk következtében az erdőt tilos volt látogatni, és csónakázni sem tudtunk. Ezt még pótolni fogjuk. :) Összességében nagyon jól éreztük magunkat, és ajánlanám mindenkinek. Sok szolgáltatás nem 3*-os szint, hanem bőven afeletti.
A szálloda gyönyörű helyen fekszik, csodálatos parkkal és tóval körül övezve. A tisztaság kiváló, a takarítószemélyzet csillagos ötöst érdemel. A felszolgálók és fürdőrészleg alkalmazottai aránylag jók, kivéve a konyha. az ételek minősége, választéka egyszerűen rossz. Rossz a séf! Nem figyel oda az ételek minőségére!