Budapesttől 120 kilométerre, a tihanyi félsziget csúcsán, természetvédelmi területekkel körbe ölelt 13 hektáros ősparkban, közvetlenül a vízparton fekszik a Hotel Club Tihany. A szálloda ideális választás lehet a nyaralni vágyók és szabadságukat aktívan eltölteni szándékozó vendégek számára.
2020. május végén utaztunk ide, bungalót választottunk szállásnak. Csend, béke, nyugalomban volt részünk. A szállás tiszta, kellően berendezett. Kényelmesen elfértünk mindannyian. A recepción gyorsan intézkedtek. A wellnessrész is megfelelő volt, nem volt agyonfertőtlenítve, kellő hőmérsékletű volt a víz.
A szauna beosztásával és hőmérsékletével is elégedettek voltunk. Az étterembe is kifogástalan volt minden így jövőre is tervezünk ide visszamenni. Az ára mivel még a szezon elején voltunk még kedvező volt.
Minden nagyon tetszett, kellemes és nyugodt pihenésben volt részünk. A vírus általi szabályok betartása nem jelentett problémát, sőt előnyünkre vált. Különleges figyelemben volt részünk, állandó helyünk volt az étteremben. A személyzet mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Visszatérő vendégek leszünk.
Maga a szálloda gyengén középkategóriás minden szempontból, arra jó, hogy az ember aludjon valahol, miközben élvezi a Balatont a természetet. A "wellness" részleg felejthető, a félpanziós ellátásban lehetne több változatosság. Osztrák-német fogászat-turisták kedvelt helye. A strandja viszont szép nagy, de nem kellően karbantartott. Nincs rendes fűtés és légkondi.
szeptember elsejen voltunk parommal es baratjainkal harom napot toltottunk el nagyon jol ereztuk magunkat tudtunk furodni a balaton vizeben etelekkel maximalisan megvoltunk elegedve tisztasag mindehol welnesz reszleg is jo meglatogattuk a tihanyi apatsagot nagyokat setaltunk barataink nagyon koszontek,hogy elvittuk oket mivel mi szlovakiabol voltunk
Szolgáltatást most nem igényeltem . Nagyon teszt a körülötte levő park és hogy közvetlen a Balaton partján helyezkedik el .Jó megoldásnak tartom ,hogy parkolóból közvetlen túra útvonalak vannak legközelebb igénybe fogjuk venni.
Hiányoltunk az előszobából pár akasztót, esetleg egy fogast a vizes fürdő köntösöknek .A welness részleg nagyon jó különösen az élmény medence .Jól éreztük magunkat.
2019. szeptemberében, 3 éjszakát töltöttünk férjemmel a hotelbe, és teljes megelégedéssel távoztunk. A wellness és a saját strand minden igényt kielégítő, az ételek választéka és ízvilága kiváló! A szoba tiszta és kényelmes. A személyzet kedves és figyelmes. Ár-érték arányban megfelelő, jövőre újra megyünk családdal! Másoknak is szívből ajánljuk!
Az egész szálloda megragadt a 80' évek szintjén. A szoba berendezése, fürdőszoba lelakva, ráférne egy felújítás. A wellness részleg nagyon jó, a szálloda elhelyezkedés csodás. Az étkeztetés változó, hol finomak voltak a fogások, hol ehetetlelen volt az étel. Úgy vettük észre, hogy ha német túristák is vannak nagyobb számban a szállodában, akkor javul az ételek minősége.
A szállás egy gyönyörű ősparkban van, sokat sétáltunk a kiépített járdákon. A wellness nagyon kellemes, mindenféle élményelemet megtalálni. Amit kiemelnék az a konyha! Nagyon változatos és nagyon finom volt!
Már másodszor voltunk a Club Tihanyban. Most is, mint először nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes séták a parton, finom ételek, még fürödni is tudtunk a Balatonban szeptember elején. Aki pihenésre vágyik annak jó szívvel ajánlom!
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, nem őrzött: 2000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • paleo étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem